Orijinalini görmek için tıklayınız : Servisin uyutması
Merhaba arkadaşlar, 06 gp mi alalı 7 hafta oluyor, aldıktan kısa bir süre sonra ön takımdan sesler gelmeye başlayınca izmir enrikoya gittim, z rotu ve amortisör başları değişimi için 700 tl ücret aldılar (sanayide 480 tl istemişlerdi aynı iş için). Daha sonra öğrendim ki bu değişim garanti kapsamında yapılabilen bir işmiş. Bu konularda deneyimsiz olduğum için onlar da ses etmeyince kullanımdan dolayı çıkan bir arıza olduğunu ve garantiden karşılanmayacağını düşünmüştüm. Aracın garantisi hala devam ediyor. Aracın önceki tüm bakımları enrikoda yapılmış, bu nedenle geçmişi ve diğer kayıtları veritabanlarında mevcut. Yani garantisinin sürdüğünden de mutlaka haberleri vardır. Buna rağmen seslerini çıkarmadılar ve tıkır tıkır ödedik parayı. Daha servisle konuşmadım bu konu hakkında. Sizce ortada bir mağduriyet var mı ve paramı geri alabilir miyim?
06kaymak
27/09/2009, 01:39
aracınız kac km de...
, benim araçta da aynı sorun vardı. Merkez Oto'da z rotu değişti. Benim aracımında garantisi devam etmesine ve km'nin düşük olmasına rağmen 100 TL bir ödeme yaptım. Belli bir km'den sonra garanti dışı kaldığı söylense de genelde ücret alınıyor fakat fiyat biraz pahalı geldi bana. Enriko dışında başka bir servisten de ücret araştırması yapmalısın bence.
aracınız kac km de...
58bin de
, benim araçta da aynı sorun vardı. Merkez Oto'da z rotu değişti. Benim aracımında garantisi devam etmesine ve km'nin düşük olmasına rağmen 100 TL bir ödeme yaptım. Belli bir km'den sonra garanti dışı kaldığı söylense de genelde ücret alınıyor fakat fiyat biraz pahalı geldi bana. Enriko dışında başka bir servisten de ücret araştırması yapmalısın bence.
Anladım Yasemin Abla, o zaman değiştirdikleri parçalar içinde bir km ya da zaman payı kadar garantisi vardır en azından değil mi? Bugün sonaxta Nafiz Abi ile konuştuk, yoksa haberim olmayacaktı.
Müşteri memnuniyeti kapsamında belki ücretsiz garanti kapsamında değiştirebilirlerdi ama hareketli aşınabilecek parçalarda malesef garantiyi devreye sokmuyorlar yada fark alıyorlar..