Orijinalini görmek için tıklayınız : 20000 km bakımı ile ilgili sorum olacak arkadaşlar
gaziantepunto9676
25/09/2009, 13:49
Benim araçim 2006 model 1.4 fire dynamic trafige çikiş tarihi 02.10.2007 yani garantisi 8.10 sonra dolacak araçim şu an 19500 km rede sizce 20000 km bakimini servistemi yaptirsam yoksa zaten garantisi dolacak sanayidemi yaptisam
lionT-JET
25/09/2009, 14:02
merhaba benım aracım garantı kapsamında oldugundan servıste yaptırdım.418 tl fatura odedım.baska arkadasların 1.4 8v ıcın 330 tl odedıgını yorumlardan okudum.bırde garantıden degısecek parca varsa servıs daha mantıklı tabıkı.tercıh senın tabıkı fıyat alman menfaatın ıcabıdır.
Erdem Bozdağ
25/09/2009, 18:03
servis gotur bence fakrında olmadıgın başka sorunlar vardır belki serviste garantiden degıstırme fırsatın olur
erosistanbul
25/09/2009, 21:04
benim aracım 12000 de. fakat tıl sonunda senelik bakımına götürcem. 20000 bakım ile km doldurmadan yapılan yıllık bakımaynıymış.yetkili servis 230-250 tl arasında fiyat verdi.
Garanti kapsamındaki aracı yetkili servise götürmek en mantıklısı.En azından ileride bi problem çıkarsa "_taktırdığın parçalardan kaynaklı" falan demezler.
Fiyatı makul olana götür derim...
Ama sanayiden alacağın fiyat ile servs arasında 30-40 civarı bir şey varsa servisi tercih edebilirsin...
Garantisi dolmasına rağmen sadık müşteri olarak sınıflandırılıp city arızasını yaptıran arkadaşlar olmuştu çünkü...
musti065
27/09/2009, 15:31
:busted_b:SAYIN MEHMET KATIKÇI BEY BEN VAN ŞENGÜLLER OTOMOTİV SERVİS DANIŞMANI MUSTAFA DURNA ARACINIZIN GARANTİSİNİ İSTERSENİZ EK OLARAK UZATABİLİRSİNİZ AYRICA ARACINIZDAKİ İLK GÜNKÜ PERFORMANSI ALMANIZ İÇİN YETKİLİ ERVİSLERDE BAKIMLARINIZI YAPTIMANIZ GEREKMEKTEDİR UZUN ÖMÜRLÜ YAĞ ORJİNAL YEDEK PARCA EĞİTİMİ VE DENEYİMLİ PERSONEL SAYGILAR SUNARIM
erosistanbul
28/09/2009, 21:03
:busted_b:SAYIN MEHMET KATIKÇI BEY BEN VAN ŞENGÜLLER OTOMOTİV SERVİS DANIŞMANI MUSTAFA DURNA ARACINIZIN GARANTİSİNİ İSTERSENİZ EK OLARAK UZATABİLİRSİNİZ AYRICA ARACINIZDAKİ İLK GÜNKÜ PERFORMANSI ALMANIZ İÇİN YETKİLİ ERVİSLERDE BAKIMLARINIZI YAPTIMANIZ GEREKMEKTEDİR UZUN ÖMÜRLÜ YAĞ ORJİNAL YEDEK PARCA EĞİTİMİ VE DENEYİMLİ PERSONEL SAYGILAR SUNARIM
Kesinlikle katılıyorum.Sıfır alırken bir öpüldük, bakımlarda da öpülelim. Toplumca öpülmeye alışmışız.Sanayi de kar yapıyor, serviste.servis aynı karı yapsa olmazmı.Yok yok olurmu.Nerde bulacağız orjinal yağı,yedek parçayı,deneyimli personeli.Garanti tehtidi ile milleti soymak en garanti para ilkesiyle çalışan servisler çoğunlukta.
Bu arada hakikaten işinin ehli, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş saygın disiplinli 4-4 lük itinalı işçilik yapan servisler var.Azınlık olsada var.%5 kadar azınlık olsalarda hala var.Burdan onları saygıyla selamlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
Böyle bir ikilemle dolu ülkede yaşıyoruz.mutluyum,mutlusun,mutlu.İyiki varsın yetkili servis.SAYGILAR.