Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza yedim, Markası: Abarth
bugun okulda akademik araç otoparkına park ettiğim için ceza yedim, markası kısmına yazılan bölümde eğlencesi oldu :)
https://img524.imageshack.us/img524/6237/img0960n.jpg
Desolator
17/09/2009, 22:39
hahah süpermiş..Kim yazdıysa cezayı kutlamak lazım :) hiç mi punto görmemiş acaba hayatı boyunca :)
Süper yaaa.
Bu olay bana seneler önce bir arkadaşımın Opel Tigra yeni çıktığı vakit aracı çok övmesi sonucu aracın modelini sorduğumda "airbag" olarak cevap vermesini hatırlattı. O günde çok gülmüştüm şimdi de:)
Süper yaaa.
Bu olay bana seneler önce bir arkadaşımın Opel Tigra yeni çıktığı vakit aracı çok övmesi sonucu aracın modelini sorduğumda "airbag" olarak cevap vermesini hatırlattı. O günde çok gülmüştüm şimdi de:)
:D:D bu daha güzelmiş :D
Ozan geçmiş olsun, Abarth diye modifiyeden de ceza yemediğine şükret bence :)
:)
bence cezaya itiraz et plakamı kopyalamışlar de.. o ben deilim falan abart değil benim arabam der ıspatlarsın :)
emrequzel
18/09/2009, 09:10
çok güsel yaa :)
mustafaf
18/09/2009, 10:36
bence gurur duyup cezayı saklaman lazım :D ılerıde Turkıye'de abarth araca ılk ceza yıyen bendım dersın :D
poyraz_o
18/09/2009, 11:26
bence gurur duyup cezayı saklaman lazım :d ılerıde turkıye'de abarth araca ılk ceza yıyen bendım dersın :d
+1 :d
yurt dışında arabamı yıkatırken yıkamacı da yıkanan araba listesine Abarth olarak yazmıştı çok gülmüştüm :D
@Arda abi yok okdar acımasız değiller :D
@kukuart vakit olsa yapıcaktım :D
@Mustafa sakladım bile :D:D
GP COSKUN
19/09/2009, 09:57
ozan bence sen ismini de değiştir
mesala
carlo alberto abarth
yakışır kardeşime
Bu tarz bir olayı bende duymuştum arkadaşımın amcası BMW X5 almış arkadaşta amcasına sormuş ne marka araba aldın diye adamda direk çarpı 5 olarak cevap vermiş :))