Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Durduk yere kaza yapılır mı yapılıyor :(((

serhatartun41
16/09/2009, 18:05
Selam arkadaşlar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Hemde durduğum yerde. saat 19:00 sularında sıkışık bir trafikte ilerlerken arkamdan gelen ford transit :@ bodoslama geçirdi bana. Bende o şiddetle öndeki nissan micraya vurdum. Moralim çok bozuldu arabamın orjinalliği gitti :********(

Arabamın bagaj kapağı arka ve ön tamponu ve arka paneli hasar gördü. ön farların ayakları kırıldı bende onları *** versiyon taktırıyorum.

Neyseki servis yabancı değil aracımı hemen önde aldılar ve bugün boyandı yarın toplanıp verecekler ama çok üzüldüm dertleşeyim dedim...Göze geldi güzelim arabam...

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Yaz tatili yolunda üye arkadaşlarla yolda karşılaştım selamlaştık...Sadece arka camdaki sticker sayesinde...:):):)

h k
16/09/2009, 18:07
Gecmis olsun.

sowhat788
16/09/2009, 18:09
Geçmiş olsun talihsiz bir kaza olmuş ve servisde farlar kararmış ;)

erdiyilmaz
16/09/2009, 18:12
gecmis olsun serhat, umarim bir daha boyle bir durumu yasamazsin

serhatartun41
16/09/2009, 18:18
farlar kararmadı ben özellikle istedim *** model farları
İnşallah yaşamam kimse de yaşamaz Allah kimseye göstermesin böyle kazalar

batuhann80
16/09/2009, 18:38
gecmis olsun serhat

serdar2362
16/09/2009, 18:39
Büyük geçmiş olsun. Orjinalliği bozulmuş ama üzülme, sende bişey olmasında.

anlgnydn
16/09/2009, 18:45
geçmiş olsun allah cana bişey vermesin diyelim mal önemli deil ;)
buarada sanırsam bizim araçlar biraz teneke gibi gördüğüm kadarıyla transitin sadece plaka düşmüş ama bizim aracın arka baya bi gitmiş. tabii burda çarpmanın şiddeti ve transit olmasının önemi var fakat, bundan önceki aracım astra iidi arkadan 50-60km/hz ile şahin vurdu benim arka tampon sadece çatladı, fakat şahinin önü radyatöre kadar gitmişti ve araç yüzüreyemez hale gelip çekici ile gitmişti. o şiddete ben dedim benim herhalde arka koltuga kadar gitti araç fakat bakınca sadece tampon çatlaması beni çok şaşırttı.

ntcn 17
16/09/2009, 18:58
geçmiş olsun üzülmeyin cana geleceğine mala gelsin allah kimseye kaza bela vermesin...

femoli
16/09/2009, 19:25
Elbette insan aracına orjnalliğine üzülüyor ama ya daha büyük bişi olsaydı :S .... allah daha beterinden korusun ufak husumetler büyük kazaları önlermiş ;)

Geçmiş olsun ..

ocean_1919
16/09/2009, 19:45
Geçmiş olsun... İftar saatine yakın zamanlarda trafikte herkes bir tuhaflaşıyor. Acele ediyorlar.

Ah-MeT
16/09/2009, 19:45
Çok geçmiş olsun:(

Ogulcan.Öğüt
16/09/2009, 19:47
Geçmiş Olsun Bidaha BöyLE Bişi basına gelmez inş =(.. Siyah farların cok güzel yalnız =)

JASMINE
16/09/2009, 19:47
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

ygttt54
16/09/2009, 20:58
geçmiş olsun toprağım bende resimlere baktım dedim burası sakarya çok üzüldüm aracını görüyordum srt plaka neyse az bela çok beladan korur derler tkrr gçmş olsun :(

chngrrrrrr
16/09/2009, 21:05
çok geçmiş olsun dostum en kötüsü ve sonuncusu bu olsun.

pdr42
16/09/2009, 21:34
çok geçmiş olsun masallah aracın cok guzelmiş nazara gelmiş. gercekten transitte bişey gozukmuyor ama bizim araba tampon kaput mahvolmus . peki bu durumda nissan micrayı senn sigortanmı odeycek

clax22
16/09/2009, 21:59
bizim arabalar gercekten tel maşa galiba geçmiş olsun kardeş allahtan büyük bir kaza deil ama araçta baya bi hasar gözüküyor

Stalker
16/09/2009, 22:46
Gecmis olsun cok.

çok geçmiş olsun masallah aracın cok guzelmiş nazara gelmiş. gercekten transitte bişey gozukmuyor ama bizim araba tampon kaput mahvolmus . peki bu durumda nissan micrayı senn sigortanmı odeycek

Zincirleme kazalarda bildiğim kadarıyla en arkadan bindirene giydiriyolar tüm masrafları hele ortadaki araç arakadan carpılma sonucu öndekine carptıysa.

vtec368
16/09/2009, 22:48
geçmiş olsun dostum

ABNEW
16/09/2009, 23:09
Geçmiş olsun Serhat, trafikte bizler dikkatli olsak bile herhangi bir yerden dikkatsiz sürücüler çıkıp bu durumlara sebebiyet verebilmekte.En azında çarpan belli.Forumumuzda okuyoruz sıkça çarpıp kaçan kişileri de, tekrar geçmiş olsun, cana gelen mala gelsin...

Romeo_er2
16/09/2009, 23:14
geçmiş olsun..sıkı vurmuş arkadan.. =(

tc_tlt
17/09/2009, 01:33
Geçmiş olsun... İftar saatine yakın zamanlarda trafikte herkes bir tuhaflaşıyor. Acele ediyorlar.

Kesinlikle haklısın İlkercim. Özellikle Eskişehir trafiği iğrenç maalesef.

Çok geçmiş olsun Serhat kardeşim. Allah daha beterlerinden saklasın.

Erdem Bozdağ
17/09/2009, 01:46
büyük geçmiş olsun

OzzY
17/09/2009, 02:10
Geçmiş olsun

bizim arabalar gercekten tel maşa galiba geçmiş olsun kardeş allahtan büyük bir kaza deil ama araçta baya bi hasar gözüküyor
bu durum darbe emici olduğunu gösterir ve iyi bişeydir :) sizin yerinize aracın hasar görmesi sağlanır.

ocean_1919
17/09/2009, 03:15
Sanki darbeyi alması gereken yer aşağıda kalmış. Vuran transit gibi yüksek bir araç yerine otomobil olsaydı bence bu kadar hasar olmazdı.

Moosty
17/09/2009, 10:11
Geçmiş olsun.
Sırf bu yüzden kırmızı ışıkta beklerken ayağımı frenden çekmiyorum, arkadaki çarparsa bir de öndekine çarpmayayım diye, biraz da önümdekine mesafe bırakıyorum (1 metre kadar). Eğer arkamdaki araç durmayı başarabildiyse öyle yaklaşıyorum öne, daha önce bir tanıdığım bu şekilde kaza yaptığından beri böyleyim. Özellikle önden çekişli araçların önden darbe alması riskli, satarken de fiyatı etkilemesinden çekinirim hep.

makineman
17/09/2009, 11:19
Geçmiş olsun. Arkadan çarpma kötü oluyor gerçekten. İnşallah en büyüğü bu olur. Önceki gün de bana bir bayan kırmızı ışıkta dururken arkadan çarptı.Arabada hanım ve 10 aylık bebekte var. Onlar çok korktular tabi. Ben aynadan farkettim duramayacağını ve biraz daha ilerledim. Ama geldl geldi bindirdi. Tahminen 20 ile falan çarptı. Bir çatırdama oldu ve öne itelendik baya. İndim baktım bir şey yok. Ayağı frenden kaymış hanımefendinin:shocking:. Bayan da birşey yok birşey yok dedi hemen bindi arabaya. Hemen önümde de trafik polisi var. İftara da 15 dak. var. Ben de uzatmadım bindim arabaya. Bayan arkadaşlar kusura bakmasın ama o kadına ehliyet verenlere içimden baya bir sövdüm. Kardeşim araba sürüyorsan düzgün ayakkabı giy. Bahaneye bak ya ayağım frenden kaydı.:realmad:

pdr42
17/09/2009, 11:33
kardes gecmiş olsun :)) kızma yya bayanlarda kullanacak arabayı şakir:))

poyraz_o
17/09/2009, 12:10
Çok geçmiş olsun..
O ön tarafta uzanan şerit gibi şey ne :S

Ogulcan.Öğüt
17/09/2009, 12:15
Genellememek Lazım Ama trafikte Bayan Görünce Kaçıorum valla :S

zaimkaan
17/09/2009, 12:34
Geçmiş olsun. Yerlerde kayganmış, malesef insanlar ıslak zeminlerde hala kuru zeminde gider gibi gitmeye devam ediyorlar. Sonuç ta, malesef bazen bu şekilde üzücü oluyor. Tekrardan çok geçmiş olsun.

kadoku
17/09/2009, 12:40
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun size bir şey olmamışya önemli olanda o malın nasılsa telafisi var.

Genellememek Lazım Ama trafikte Bayan Görünce Kaçıorum valla :S

Oğulcak sana katılmadan edemiyeceğim, bayan sürücüler alınmasın sözüm sadece trafikte kurallara riayet etmeden dikkatsiz araç kullananlaradır, nerede dengesiz sağına soluna bakmadan sinyal dahi vermeden yada ara yollardan dikkatsiz çıkan varsa dikkat ediyorum çoğunlukla bayan sürücü çıkıyor birde uyardığın zaman sanki sen suçluymuşsun gibi bakmıyorlarmı deli oluyorum, o yüzden bende trafikte önümde solumda sağımda bayan sürücü varsa daha fazla dikkat ediyorum bu tarz bayan sürücüler yüzünden defalarca kazanın eşiğinden döndüm.

akin78
17/09/2009, 14:08
Çok üzüldüm bu halini görünce arabanın ama neyseki sana birşey olmamış.Geçmiş olsun takma kafana.

Punto06
17/09/2009, 14:34
Geçmiş olsun Allah başka kaza vermesin

siromar
17/09/2009, 14:49
Geçmiş olsun Allah bir daha tekrarını yaşatmasın. Orjinalligi bozulma olayı cok da kafaya takılacak birsey degil bence. Nihayetinde cok sevsek de altımızdakiler araç. Hiçbir zaman can olmayacak hep mal olarak kalacak. O yuzden Mal'a gelirse gelsin orjinalligi bozulursa bozulsun, saglıklı olduktan sonraa...

ocean_1919
17/09/2009, 17:33
Trafikte iki tür sürücüden çekinmek gerek.
Birincisi, riske girerek kullananlar(gereksiz sürat, teyple oynama, direksiyon başındayken etrafı kesme, alkol, v.s.:) ). İkincisi ise acemiler. Bayan erkek ayrımı yapmıyorum ben. Hangisi daha tehlikeli tartışılır.:weight1:

egemavera
17/09/2009, 20:07
serht geçmiş olsun. canını sıkma servis orjinal gibi yapar.

onurcan
17/09/2009, 21:39
Çok geçmiş olsun Serhat, unutma beterin beteri vardır. Allah daha büyüğünden korusun .Üzülme ,servis orjinali gibi yapacaktır umarım.

serhatartun41
17/09/2009, 21:53

Arabam kaskolu. Benim kaskom transitin kaskosundan rücu ediyor. Öndeki Nissanı da transit ödüyor. Nissanla aramda 2 metre fark vardı ben transiti görünce duramayacağını farkettim ilerledim ama amcam nerden baskan 60-70 geliyordu yapacak bişey kalmadı.

Neyseki yıllardır bu işlerin içindeyim prosedür kısmında bi sıkıntı yaşamadım. Anlaşmalı tutanak olayında çok geriyiz kimse bilmiyor. Bilginiz olsun bu tür 3lü kazalarda 2 tane tutanak doldurmak zorundasınız. En öndeki ve ortadaki bir tutanak, ortadaki ile arkadaki bir tutanak doldurmak zorunda...

Eksperlerde tanıdık olunca işler daha çabuk yürüdü kaskodan yedek araç falan hepsi çözüldü.Neyseki arabam yarın çıkıyor kavuşuyorum Punto'ma

Herkese güzeldileklerin dolayı teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin.

serhatartun41
17/09/2009, 22:01
geçmiş olsun toprağım bende resimlere baktım dedim burası sakarya çok üzüldüm aracını görüyordum srt plaka neyse az bela çok beladan korur derler tkrr gçmş olsun :(

Sağol toprağım senin arabanın da maşallahı var.Allah kaza bela vermesin...

erhan0677
18/09/2009, 05:21
geçmiş olsun

erdta
18/09/2009, 09:05
Çok geçmiş olsun. Ancak arabadaki hasardan bahsedilmiş bir şey belirtmen isterim transit yüksek olduğundan dolayı verdiği hasar daha büyük olmuş durumda birde 60kms gibi bir hızla vurduysa yapacak birşey olmuyor. Buna benzer bir durumu şirket aracı lineada yaşadık onların arka tampon daha yüksek kalıyor arkadan bora çarptı bizde tampo bileşme yerinden biraz esnedi boranın kaporta radyatöre kadar girdi. Bu sebep ile hasarın büyük olması arabadaki mukavemet eksikliğini göstermez. Ayrıca euroncap sayfasından testleri incelemenizi tavsiye ederim ne arabalar ne hallere geliyor.

htozturk
18/09/2009, 13:18
Gecmis olsun arkadasim. Ise bak. ben 2 hafta once micra satip GP aldim :)

erosistanbul
19/09/2009, 02:32
Geçmiş olsun

bu durum darbe emici olduğunu gösterir ve iyi bişeydir :) sizin yerinize aracın hasar görmesi sağlanır.

Ozan bey'e katılıyorum.Bende aynı sorunu yaşadım. hata bendeydi, 50km hızda ıslak zeminde kızakladım ford transit e arkadan vurdum.onun sadece tamponu eğildi, benim tampon, farlar değişti,çamurluklar boyandı.serviste serzenişte bulundum ne biçim teneke gibi araba diye.serviste bu parçalar eğer kırılmasaydı şu an serviste araban yerine hastanede seni tamir ediyor olacaktık diye espiri yaptı kendince.darbe emilmesi için iyiymiş.motor altı koruma bile yapmayı tafsiye etmediler, şiddetli kazalarda motor kendini bıraksın, düşsün diye.öyle bi sistemi varmış.
Allah beterinden saklasın, cana gelen mala gelsin.
neyse teneke meneke seviyorum bu gp yi.

GP COSKUN
19/09/2009, 02:42
geçmiş olsun kardeşim inşallah araban çıkınca eskisinden dah güzel olur
fotğrafları görünce en bende senin kadar üzüldüm

ABNEW
19/09/2009, 11:48
Ozan bey'e katılıyorum.Bende aynı sorunu yaşadım. hata bendeydi, 50km hızda ıslak zeminde kızakladım ford transit e arkadan vurdum.onun sadece tamponu eğildi, benim tampon, farlar değişti,çamurluklar boyandı.serviste serzenişte bulundum ne biçim teneke gibi araba diye.serviste bu parçalar eğer kırılmasaydı şu an serviste araban yerine hastanede seni tamir ediyor olacaktık diye espiri yaptı kendince.darbe emilmesi için iyiymiş.motor altı koruma bile yapmayı tafsiye etmediler, şiddetli kazalarda motor kendini bıraksın, düşsün diye.öyle bi sistemi varmış.

Erhan geçmiş olsun,

Motor alt koruma, eğer orijinal olarak uygulanırsa bir zararı olmaz.Ancak sanayiden saç malzemeden elde edilirse o zaman sıkıntı çıkartabilir.Çünkü orijinal alt koruma oldakça hafif ve dayanıksız bir malzemeden üretimekte.Allah korusun kaza anında düşen motoru 1sn bile tutamaz.Zaten öncelikle kaza anında bu parça kırılır...

GP COSKUN
19/09/2009, 12:25

ben servisin anlattıklarına katılmıyorum bence açıklarını kapatmak için türlü türlü kılıflar uyduruyolar
madem araba ezilip büzülünce darbe emiyor
desenize allah korusun mercedes bmw falan kullanmıyoruz onlar hiç ezilmiyo
herhalde bütün kullananlar hastanede servis elemanlarınca tamir ediliyolar

serhatartun41
19/09/2009, 13:07
Bayanlar Baylar...

Huzurlarınızda arabam...:):):) Servisten aldım hemde bayram öncesi 30.000 km bakımını dayaptırdım.Sağolsunlar bayramda beni arabasız bırakmadılar. Allah kimsenin başına böyle kazalar vermesin cana bişey gelmese de insan ister istemez üzülüyor. Hele bir de aranızda duygusal bir bağ varsa...

Aracım gayet temiz bir şekilde yapıldı. Fun modeli farları da taktırdım. Sırada Sport versiyonda bulunan 16'' veya 17 '' jantlar var =)

Resimlere bakarken ''Maşallah'' demeyi unutmayın. :)

Anakha
19/09/2009, 13:14
Çok geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun

ABNEW
19/09/2009, 14:22
Geçmiş olsun, kazasız sürüşler Serhat, araç oldukça güzel görünüyor...

erosistanbul
19/09/2009, 22:05
Maşallah dostum, Allah hepimize kazasız belasız gp lerimizin tadını çıkartmak nasip etsin.

mehmet orcun
23/09/2009, 17:00
geçmiş olsun

ERDEM1907
23/09/2009, 17:20
Araba güzel olmuş kazasiz belasiz kullanma nasip etsin

agabey3838
24/09/2009, 02:02
çok geçmiş olsun.ALLAH daha büyük kazalardan korusun
araçta hangi parçalar değişti servis ne kadar masraf çıkardı yazarmısın? (farlar güzel olmuş gerçekten)

berkeraaa
24/09/2009, 02:21
geçmiş olsun...canınıza,sağlığınıza birşey olmasın...tertemiz çıkmış yeniden işte.. :)

görkem koçsan
24/09/2009, 03:43
kardeş geçmş.olsn.arka tarafı çok sağlam değilmi bu arabaların...

serhatartun41
25/09/2009, 01:26
çok geçmiş olsun.ALLAH daha büyük kazalardan korusun
araçta hangi parçalar değişti servis ne kadar masraf çıkardı yazarmısın? (farlar güzel olmuş gerçekten)

Bagaj kapağı ile arka tampon değişti. Ön farların ayakları kırıldığı için farlarda değişti. Aynı zamanda bagaj kilidini barındıran panzotlar(plastik parçalar) değişti. Serviste 5700 TL masraf çıktı.

serhatartun41
25/09/2009, 01:29
kardeş geçmş.olsn.arka tarafı çok sağlam değilmi bu arabaların...

Vuran araba ford transit olduğu için bu kadar hasar gördü. binek araba vursaydı sadece tampon zarar görürdü. İçindeki darbe emici bu şiddette çarpmaya rağmen herhangi bir hasara uğramadı. Ben önümdeki micraya o kadar hafif vurmama rağmen(gerçi farların ayakları kırıldı ) micranın arka tampon ve bagaj kapağının kilit kısmı dağıldı hatta bagaj kapanmıyordu.

Kısacası bizim arabalar gerçektende sağlammış. Ama benden tavsiye kaskonuz yoksa mutlaka kasko yaptırın:hotornot:

agabey3838
27/09/2009, 01:48
Bagaj kapağı ile arka tampon değişti. Ön farların ayakları kırıldığı için farlarda değişti. Aynı zamanda bagaj kilidini barındıran panzotlar(plastik parçalar) değişti. Serviste 5700 TL masraf çıktı.
+1

kaskosuz kontak bile açılmaz 5700 iyi para...
önden bi çarpmada ön takım motor falan hasar alsa 15000 tl masraf çıkarır servis

StrawBeeRy
27/09/2009, 02:01
ovv çok sert vurmuş geçmiş olsun.buna benzer kazada bizim başımıza gelmişti.biz normal evden çıkarken sinyal verip çıktık sağdaki araç yol verdi soldakide yol verdi transit soldakinde solundan kornaya basark geçiyordu o sırada piyango bize vurdu.o zaman hyundai accent admire kasa vardı.transit babamın olduğu yani şoför kapısından vurup bizim bulunduğumuz arabayı orta refüje çıkarmıştı.kapı komple içerde iki kapı birden araba yürümüyordu.hatta o kazada yan iki cam patlayıp boynumu hafif şekilde kesmişti.serviste ustalar demiş bu arabadan çıkanlar yaşıyormuydu diye.transitte sadece ön tampon plastik olduğu için esnemiş çatlamış,sol far kırılmışbirde ön kaputta biraz yamukluk vardı o kadar.neyse konuyu kirletmeyelim

çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelen mala gelsin.

defeat
29/09/2009, 09:43
Çok geçmiş olsun kardeşim,cana geleceğine mala gelsin.Neyse,aracın güzel tamir edilmiş gözüküyor,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Don Vito Puntoleone
30/09/2009, 01:38
ya geçen gün bende önümde aniden duran mercedes jeep e arkadan çarptım.gerçi bende biraz geç farke ettim.. sanki çarpan ben değilmişim gibi adam kaçtı arkadaşlar...:S benim ön tampon çatladı sadece...serviste yaptırdım. bu tampon çatlamısın servisler orjinali gibi tamir ediyorlar mı yoksa değişmemmi gerekiyordu?

ABNEW
30/09/2009, 18:00
ya geçen gün bende önümde aniden duran mercedes jeep e arkadan çarptım.gerçi bende biraz geç farke ettim.. sanki çarpan ben değilmişim gibi adam kaçtı arkadaşlar...:S benim ön tampon çatladı sadece...serviste yaptırdım. bu tampon çatlamısın servisler orjinali gibi tamir ediyorlar mı yoksa değişmemmi gerekiyordu?

Ümit, tamponda hasar fazla ise değişmekte.Küçük hasarlarda ise onarıma gidilmekte.Çatlak, ufak göçükler, kırıklar tamir edilebilmekte.Benim eski aracımın tamponunda hafif darbeden kaynaklanan kırılma vardı, serviste onarılmıştı...

M@GIC
02/10/2009, 08:16
Selam arkadaşlar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Hemde durduğum yerde. saat 19:00 sularında sıkışık bir trafikte ilerlerken arkamdan gelen ford transit :@ bodoslama geçirdi bana. Bende o şiddetle öndeki nissan micraya vurdum. Moralim çok bozuldu arabamın orjinalliği gitti :********(

Arabamın bagaj kapağı arka ve ön tamponu ve arka paneli hasar gördü. ön farların ayakları kırıldı bende onları *** versiyon taktırıyorum.

Neyseki servis yabancı değil aracımı hemen önde aldılar ve bugün boyandı yarın toplanıp verecekler ama çok üzüldüm dertleşeyim dedim...Göze geldi güzelim arabam...

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Yaz tatili yolunda üye arkadaşlarla yolda karşılaştım selamlaştık...Sadece arka camdaki sticker sayesinde...:):):)

geçmiş olsun.. cana geleceğine mala gelsin.

erkan alkan
02/10/2009, 10:04
ovv çok sert vurmuş geçmiş olsun.buna benzer kazada bizim başımıza gelmişti.biz normal evden çıkarken sinyal verip çıktık sağdaki araç yol verdi soldakide yol verdi transit soldakinde solundan kornaya basark geçiyordu o sırada piyango bize vurdu.o zaman hyundai accent admire kasa vardı.transit babamın olduğu yani şoför kapısından vurup bizim bulunduğumuz arabayı orta refüje çıkarmıştı.kapı komple içerde iki kapı birden araba yürümüyordu.hatta o kazada yan iki cam patlayıp boynumu hafif şekilde kesmişti.serviste ustalar demiş bu arabadan çıkanlar yaşıyormuydu diye.transitte sadece ön tampon plastik olduğu için esnemiş çatlamış,sol far kırılmışbirde ön kaputta biraz yamukluk vardı o kadar.neyse konuyu kirletmeyelim

çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelen mala gelsin.

transit mi panzer mi belli değil,benim babam TCDD de çalışıyor ve bu araclardan bir tanesini demiryollarına uyarladılar raylarda geziyor arkadaşlar,arkasında içi 10 tane yol işçisi olan vagonları çekiyor

StrawBeeRy
02/10/2009, 10:15
transit mi panzer mi belli değil,benim babam TCDD de çalışıyor ve bu araclardan bir tanesini demiryollarına uyarladılar raylarda geziyor arkadaşlar,arkasında içi 10 tane yol işçisi olan vagonları çekiyor
sorma abi ya adam hiç frene bile basmadı yaklaşık 100le geliyordu direk girdi.o gün arkadaşımın doğum gününe gidiyordum.az kalsın Allah korusun ölüme gidiyorduk. :(

merve
03/10/2009, 00:25
geçmiş olsun gerçekten kazasız güzel sürüşler....
bol bol ayetel kürsi okumak lazım.....