Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir vurup kaçma olayı daha

Erdem Bozdağ
11/09/2009, 11:03
Dün akşam arabımı bahçelideki trt binasının otoparkına bıraktım.hepte orası güvenli diye oraya bırakır yürürüm ordan bahçeliye.malesef en güvenli dediğimiz yerde bile insanın başına neler geliyor.akşam araca dongudumde ne godeyım,sol kapıyla arka çamurluk arası bir göçük.resmen biri bodoslama dalmış göcertmiş oldugu gibi.bariz otopark çıkışı biri geri gerir toslamış ama sağlam toslamış.boyasız 2 seneye yaklamışken aracımla bunu görmek gerçekten yıktı beni hele yapanın kaçması daha da bir bozdu moralimi.güvenlikcilerle kamera kaydına baktık bulduk goruntuyu ama açı biraz uzak ve adam heralde önceden alışkın oldugu için hemen uzunlarını ve sislerini yakıyo zenonla parlasın diye.beyaz bir jeep ama malesef plakası yok.kaskomu yenilemeye 2 ay kalmıştı,aracta hiç boya yoktu,araba bu ara çok lazımdı oof oof anlıyacağınız bir vurup kaçma mağduru daha eklendi aranıza....ne diyim bunu yapanların yanına kalmaz umarım...

BSK
11/09/2009, 11:08
Çok geçmiş olsun ...

Elmedin
11/09/2009, 11:11
allah belasını versin o ********lerin. dahasını yazamıyorum artık

erhan
11/09/2009, 11:18
çok geçmiş olsun. Lanet olsun böyle ş...sizlere. madem bir hata yapıp vuruyorsun ne demeye kaçıyorsun bilmem ki.

peki başka güvenlik kamera kayıtları yok mu? mesela o jeepin parka giriş ve parkediş kayıtları orada plakası görünüyordur.

Erdem Bozdağ
11/09/2009, 11:19
malesef tek açıdan var vurdugu an gozukuyor ama plakasını belli değil

Erdem Bozdağ
11/09/2009, 11:24
https://img183.imageshack.us/img183/2875/img1273.th.jpg (https://img183.imageshack.us/i/img1273.jpg/)

https://img16.imageshack.us/img16/2729/img1272g.th.jpg (https://img16.imageshack.us/i/img1272g.jpg/)

https://img30.imageshack.us/img30/8301/img1271tx.th.jpg (https://img30.imageshack.us/i/img1271tx.jpg/)

BSK
11/09/2009, 13:16
Yakınlarda arabanın gidebileceği istikamette banka manav dükkan vs güvenlik kamerası varsa kayıtlarına ulaşıp bakabilirsin belki..

effect1903
11/09/2009, 13:41
Aracınıza gözünüz gibi bakacaksınız ve .......'nın biri gelecek vurup kaçacak. Olacak iş değil, gerçekten sinir bozucu bir durum. Çok geçmiş olsun..

zaferkaplan
11/09/2009, 13:52
geçmiş olsun Erdem gerçekten çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım hemde ben arabada iken vurup kaçtı .........iyi aile çocuğu yavaş olmamdan dolayı gerçekten çok büyük bir kazayı kıl payı atlattım. ama emin ol kamera kaydından plakayıda çıkarsaydın yine bir işe yaramıyo ben plakasını aldım polise verdim davacı oldum aradan zaman geçti ama hala bulunamadı haaa polis bulamadı ama ben buldum adı soyadı adresi vs ama polisimiz hala bulamadı...

Erdem Bozdağ
11/09/2009, 13:59
öncelikle çok sağol Zafer abi,haklısın plakayı bulsak bile arabayı bulmak imkansız bulunsa bile o hukuki işlemler çok zor.haa bi bulsam temiz bi döverim o ayrı bu hınçla:)mecbur kaskoyu bozdurcam çare yok

darkT-JET
11/09/2009, 14:12
geçmiş olsun....talihsizlik.....çıkacagı varmıs.....cana gelecegine mala gelsin.....

ocean_1919
11/09/2009, 16:30
öncelikle çok sağol Zafer abi,haklısın plakayı bulsak bile arabayı bulmak imkansız bulunsa bile o hukuki işlemler çok zor.haa bi bulsam temiz bi döverim o ayrı bu hınçla:)mecbur kaskoyu bozdurcam çare yok
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.
Belki, bir ihtimal son 1 haftalık kayıtlar incelenirse aynı aracın farklı görüntülerini (plakası okunabilen) bulabilirsin. Kaç kişide beyaz jeep var ki?Sonuçta adam aynı park yerini kullanıyor yada kullanmış olabilir.
Yerinde olsam vakit geçirmeden kaskoya giderim ve kamera kayıtlarındanda bahsederim.

serdar2362
11/09/2009, 17:01
geçmiş olsun Erdem gerçekten çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım hemde ben arabada iken vurup kaçtı .........iyi aile çocuğu yavaş olmamdan dolayı gerçekten çok büyük bir kazayı kıl payı atlattım. ama emin ol kamera kaydından plakayıda çıkarsaydın yine bir işe yaramıyo ben plakasını aldım polise verdim davacı oldum aradan zaman geçti ama hala bulunamadı haaa polis bulamadı ama ben buldum adı soyadı adresi vs ama polisimiz hala bulamadı...

Bence bu durum polisi aşar. Savcılığa suç duyurusu verilmesi gerekirdi. İçinde insan olması kasten yaralamaya teşebbüs yapıldığı anlamına gelir diyorum.

Büyük geçmiş olsun inanın sanki kendi arabama yapılmış gibi üzüldüm.

zaferkaplan
11/09/2009, 17:20
Bence bu durum polisi aşar. Savcılığa suç duyurusu verilmesi gerekirdi. İçinde insan olması kasten yaralamaya teşebbüs yapıldığı anlamına gelir diyorum.

serdar abi presedür tam olarak nasıl işliyor onu bilmiyorum ama sonuçta ben karakolda davacı oldum ve dosya zaten savcılığa gitti dava dosyası oluşturuldu ama hiç ses yok.
Erdem cana geleceğine mala gelsin bu arada dövmekte çözüm değil aynı benim kaza yaptığım kavşakta bizim komşuya vuruyodu biri adamı indirip dediğin gibi adamın ağzını burnunu dağıtmış ve adam direk karakola gidip şikayetçi olmuş, haklıyken haksız duruma düşmek işte bu...

serdar2362
11/09/2009, 17:59
Malesef devlet kendine hızlı vatandaşa yavaş çalışıyor. Ama şahsen iş takip anlamında yapılması ne gerekiyorsa yapardım diyorum. Avukat sa avukat dava ise dava ne gerekiyorsa.

byasin
11/09/2009, 18:05
Çok geçmiş olsun abi.Malesef aramızda böLe hayvanlarda var Demekki çarpan ayının biriki jeepe biniyo bide vurup kaçıo.
Tekrar geçmiş olsun abi.Umarım yanına kalmaz yapanın ;)

siromar
11/09/2009, 18:11
Erdem cok buyuk gecmis olsun. Ben bu hikayenn birebir aynısını daha once okudum. https://forum.grandepuntotr.com/servis/10527-assagiligin-biri-vurup-kacmis.html
Arabamı koymadan once kimin yanımda oldugunu bilmeme ragmen. Onun tamponunda benimse gocuk yerinde kaza izi ve boyaları aynı olmasına ragemen. Yapacak inan birşey yok. Polise de gittim dedigi cekmeseydin arabayı keşke oldu. Yerinde tesbit yapmamız lazım dedi.
O adi herife gittim bunun yapan sudur budur diye sovdum saydım o da benle beraber kendine sovdu. Bunu yapan sudur budur diye işte o zaman rahatladım. Para için kendine soven bi adamdı sonuctta.
Canını sıkma kaskoyu niye yaptırıyoruz zaten bunun için benimde kaskom gitmişti ama canını sıktıgınla kalırsın. Sana birşey olmaması onemli olan

ABNEW
11/09/2009, 18:55
Erdem geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten.Hem kapı hem de gövde de hasar var tek kapı olması nedeniyle.Sonuçta yeni gibi olur tabi.Cana gelen mala gelsin demekten başka yapacak birşey yok.Ancak Serdarın da belirttiği gibi kapalı otoparktaki bir araç olduğu için kaçta ayrıldığı belli.Yoldaki başka kameralardan tespit yapılabilir.Zaten otoparkta ve çevresinde birkaç kişiye sorularak bile öğrenilebilir belki jeep in sahibi, tekrar geçmiş olsun...

Yakınlarda arabanın gidebileceği istikamette banka manav dükkan vs güvenlik kamerası varsa kayıtlarına ulaşıp bakabilirsin belki..

batuhann80
11/09/2009, 19:17
cok gecmiş olsun erdem,,
cok sinir bozucu bir olay...

Erdem Bozdağ
11/09/2009, 19:19
Çok teşşekkür ederim herkese 3-4 ay sora yurtdısına master için gidicem.arabayı satmayı planlıyordum.böyle birşeyle karşılamak gerçekten can sıkıcı oldu.

OzzY
11/09/2009, 19:36
geçmiş olsun...
..... çok bizim eski arabaya fakültenin otoparkında(sadece öğretim üyesi otoparkı hemde) çarpıp kaçtılar 2 kere...

polislerdende hiç fayda beklemiyorum kendi adıma(genellememek lazım ama hiç adam gibi birisine rastlamadım.

kaza yaptığımda karşı tarafın etmediği küfür kalmadı yumrukla tavan göçertti polisin yanında... şikayetçiyim dedim hiç bişey yapmadı...

trafik polisi geldi kendimizin doldurması gereken tutanağı onun emirleriyle dolduruyoruz bişey bildiği yok konuşuyo 2-3 kere ben düzelttim tutanağı bi kavga etmediğimiz kaldı

Ah-MeT
11/09/2009, 21:24
Çok geçmiş olsun, Bu tip insanlara söyleyecek söz bulamıyorum.

pepelepew
11/09/2009, 21:31
3 hafta oncede benim basima geldi ama bunun kadar derin degildi cok gecmis olsun kardesim.

Erdem Bozdağ
12/09/2009, 01:32
çok sağolun arkadaşlar umarın yapanın yanına kalmaz

Romeo_er2
12/09/2009, 01:42
geçmiş olsun kardeşim ya..şanssızlık allah kimsenin başına vermesin..insan bi telefon numarası bırakır en kötü ihtimal ya..insan değil hayvan bunlar..

MehmetFrt
12/09/2009, 01:43
çok geçmiş olsun maalesef böyle olaylar artmaya başladı

Erdem Bozdağ
12/09/2009, 01:44
çok sağol,kesinlikle öyle yaa insanlık kalmadı,haa buarada dün seni gördüm kardeş bahçelinin 7 nin girişinde 4 lüleri yakmıstın bp nin orda :) arabada değildim gelemedim:)

trezequet
12/09/2009, 18:00
Çok geçmiş olsun.Bu tarz park yerlerinde her hareketten sonra aracı genel bir şekilde kontrol etmek gerekiyor.Yoksa benim gibi arabama kasalı bir aracın tabiri caizse taktığını çok sonra anlayabiliyorsunuz.Aslında peşine düşülse araç bulunabilir.Öncelikle bu park yeri umumi değil herhalde üyelik gerektiriyor ve sen de oraya bırakabildiğine göre üye bilgilerine ulaşman daha kolay olur.Beyaz renkli arazi taşıtı olması diğer arkadaşlarında değindiği gibi büyük avantaj.Bu adını hakkını vererek 'arazi' olan arkadaş eğer yaptırmadıysa onda da iz olacağını düşünüyorum.Tespit ettikten sonra 2 şık kalıyor
1-Bjk atkısı takıp Ankaragücü tribününe sokmak :)
2-Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben bir şikayet dilekçesi oluşturarak adliye zemin katta bulunan Suçüstüne teslim etmen

berkeraaa
13/09/2009, 03:24
çok özür dileyerek yazıyorum ama o hayvan o park yerinde kaçla girip aracınızı bu hale getirmiş ??? çok geçmiş olsun diyebiliyorum sadece size....

Erdem Bozdağ
13/09/2009, 03:31
çok sağol Berker.öne hamle yapıyor sonra geri geri hızını alıp tosluyor.bizim gplerin de biraz hassas yeri olunca sağlam bi darbeyle göçmüş.pek boya izi yok çünkü direk göçük var.

berkeraaa
13/09/2009, 13:06
peki bildiğim kadarıyla sanayide bu tarz göçükleri hiç iz bırakmadan vakum gibi özel bir aletle çekiyorlar ama ? görüşme fırsatınız oldumu bir ustayla ? şöyle hiç belli olmayacak bir şekilde halledebilmek için

Erdem Bozdağ
13/09/2009, 18:49
ya sanayide çok bulunmuşlugum vardır.Bazı arkadaşlarımın araçlarını yaptırmıstık öyle ama bu göcük baya büyük oldugu için vakumla kurtarılcak gibi durmuyor.bi de çekilse bile dalgalanma yapar büyük ihtimal ve boya ister.gordugum ve bildiğim kadarıyla o vakumlar daha ufak gocukler için kullanılıyor...ama yine de çok sağol sormakta fayda var haklısın....

OzN
14/09/2009, 03:09
abi bi arkadaşın dediği gibi o günki bahçelideki kamera kayıtlarını toplasan biraz uğraşırsın ama bulursun o ş.refsizi

Punto_Can
14/09/2009, 06:16
erdemcim çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm :(

geçen sene trafikte seyir halindeyken benzer bir olay benim başıma geldi, adam cebeci de ışıklardan kalkarken vurdu, ben durdum ama o kaçtı. polis çağırdım, plakasını verdim, adamın adresi fln bulundu. sonra beni adli tıpa götürüp alkol mayenesi fln yaptılar, ifademi aldılar, suç suyrusunda bulundum ve olay savcılığa taşındı, polisler de savcılıktan gelen karara göre hareket edelim, sen aracını kendin yaptır, savcılık onay verdikten sonra da onun işlemlerine başlarız, hasar tutarını karşı taraftan alırız dediler. Ben aracımı yaptırdım ve 2 ay sonra savcılıktan kağıt geldi ve sonuç ne biliyomusunuz? "Takipsizlik kararı." Plaka var, vuranın yeri yurdu belli, maddi hasar veri olay yeri terk var ama sonuç takipsizlik kararı!!! Polisler tekrar suç duyurusunda bulunmamı istedi ve bende öyle yaptım, sonra savcılıktan bir kağıt daha geldi, vuran araç kazadan sonra (sözde) satıldı gözüküyomuş ve bu sebeten dolayı bu araç üzerinden hak talep edemezmişim. Bizdeki bu adelet sistemi böyle işliyor işte arkadaşım.

Bu sebepten, sen aracın plakasını fln bulmakla hiç uğraşma derim, çünkü asıl iş plakayı bulduktan sonra başlıyo... Tekrar geçmiş olsun kardeşim...

Erdem Bozdağ
14/09/2009, 11:15
Sağol Can haklısın malesef canım ülkemde illa suçüstünde yakalamak ilazım insanı kaçarsa geçmiş ola :)

berkeraaa
14/09/2009, 12:34
Cen keşke bir üst mahkemeye başvursaydın....elinde bu kadar detaylı bilgi varken asla peşini bırakmasaydın... :(

Erdem Bozdağ
14/09/2009, 14:44
kesinlikle haklısın Berker ama işte iş güç uğraşlar olunca insan ugrasamıyor biyerden sonrada lanet edip Allaha bırakıyor.Eminim Can da öle yaptı.ama gerçekten çok yazık gözünüz gibi bakın biri vurup kaçsın çok kötü bi duygu gerçekten.kimsenin başına gelmesin yani

Ryu06
14/09/2009, 16:50
gecmiş olsun erdemcim yazık gunah valla durduk yere bı ton zarara sokmuslar

Stalker
14/09/2009, 18:00
Geçmiş olsun kardeş, her önüne gelen jip alıp sürmeyi bilmeden dolaşırsa işimiz var..

ABNEW
14/09/2009, 19:08
Geçmiş olsun kardeş, her önüne gelen jip alıp sürmeyi bilmeden dolaşırsa işimiz var..

Mert, mesele sürmeyi bilmemek değil de çarpıp kaçabilecek vicdana sahip olmak...

Punto_Can
14/09/2009, 21:48
Cen keşke bir üst mahkemeye başvursaydın....elinde bu kadar detaylı bilgi varken asla peşini bırakmasaydın... :(

haklısın berker ama olayın üstünden 6-7 ay geçtikten sonra erdem'in dediği gibi Allah'a havale etmektan başka çare kalmıyor, bu olay elinde sonunda ondan veya çocuğunundan çıkar zaten... Erdem'in de yapacağı aynı şey bence...

zaferkaplan
14/09/2009, 22:06
arkadaşlar memleketimizde kamera kaydı ile sahit ile bilmem neyle iş yürümüyo Allah kimsenin başına vermesin ama başa gelince böyle olduğunu görüyorsunuz benim kaza yaptığım kavşak MİT kavşağı kaç tane kamera var çevrede bilmiyorum az ilerde sürekli devriye gezen sivil ekipler vs yani sürekli kontrol altında olan bir kavşaktı ve dediğiniz gibi kamera kaydı plaka çevredeki esnaftan şahit vs aklınıza gelecek herşey vardı ama ne oldu aradan aylar geçti ama Can'a yine takipsizlik diyede olsa bir evrak gelmiş bana o da gelmedi yani lafın özü TC de ne işiniz olursa olsun eğer DAYINIZ varsa o işiniz olur yoksa bununla geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin demekten başka yapılacak birşey yok.

Erdem Bozdağ
14/09/2009, 23:15
Aynen öyle Arda abi acemi olunabilir,insanlık hali dalgınlık olur,arkasını göremez vs.. ama ne olursa olsun insan yaptıgının arkasında durup ne gerekiyorsa yapmalı.kaçmak gerçekten çok büyük bir ayıp

Kesinlikle katılıyorum Zafer abi olay anında yakaldın yakaladın sonrası çok zor

Dediğin gibi Can aynen ben de umudu kestim.Bugün Müslüm abinin yanına ugrayıp gerekli grişleri yaptık.Bayram sonrası halledilcek inşallah.

femoli
14/09/2009, 23:33
erdem çok geçmiş olsun ,ne yapacaksın işte yapacak bişi kalmayınca arkasında **** yapmaktan başka bişi gelmiyor :)

taygunm
15/09/2009, 10:20
Arkadaşlar gecen gün burda yazılanları okuyordum dedim Allah kimsenin başına vermesin, bu sabah kalktım tam işe gideceğim süpriz birisi benimde sol arka kapıya vurmuş, derin değil ama çizik bayağı var beyaz renkte, canımın sıkıldığı tek şey olabilir insanlık hali ama uydurukta olsa bir kağıda özür yaz git, ne diyim ülkemin gerikalmışlığı...

Stalker
15/09/2009, 12:06
Mert, mesele sürmeyi bilmemek değil de çarpıp kaçabilecek vicdana sahip olmak...

Tabii Arda haklısın, o konuda herkes hemfikir, ama başka bir çarpıp kaçma konusunda belirttiğim gibi gene belirteyim, bu ülkede insana çarpıp kaçan hayvanlar cirit atıyor, araca vurup kaçmak onlar için zaten normal olsa gerek.

Allah daha kötüsünden korusun, araba dediğin metal parçası sonuç itabarı ile :)

femoli
15/09/2009, 12:26
Arkadaşlar gecen gün burda yazılanları okuyordum dedim Allah kimsenin başına vermesin, bu sabah kalktım tam işe gideceğim süpriz birisi benimde sol arka kapıya vurmuş, derin değil ama çizik bayağı var beyaz renkte, canımın sıkıldığı tek şey olabilir insanlık hali ama uydurukta olsa bir kağıda özür yaz git, ne diyim ülkemin gerikalmışlığı...

sanada çok geçmiş olsun taygun .. malesefki özürü bırak yanında bile olsa olay sadece mal mal bakmakla yetiniyorlar..

Didimde sahilde arabayı çıkarırken ankara plakalı bir mercedes yanıma geldi daha ben kapıyı açmadan saygısızca kapıyı açtı inmek isterken kapısını benim kapıya çarptı adamın suratına baktım ne diyecek diye sanki ben suçluymuşum arabamı oraya neden koymuşum gibi mal mal yüzüme baktı arabadan indi kilitledi .. bu sinir üzerine aracına hiç bir zarar vermedim sadece çok sevdiğim bir trafikci arkdaşıma plakasını verdim :)

Erdem Bozdağ
15/09/2009, 14:35
ya ben vurup kaçanların bilgisizlikten kactıgını tahmin edyorum.bence cogu insan tutunak tutulcak sonra ben gidicem adam benim trafil sigortam alcak diye bilmiyor heralde.yoksa bi insan niye kaçar ki?onluk bi durum bile yok yazcak tutunagı ödeyecek trafik sigortası.tahminim cogu insan bunun bile bilmediğinden kaçıyor :)

ABNEW
15/09/2009, 18:02

Sana da geçmiş olsun Taygun...

taygunm
15/09/2009, 19:51
Teşşekür ederim ilginize...