Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 40.000 bakımı

bumut
10/09/2009, 20:34
Öncelikle herkesin Ramazan ayı Mübarek olsun.

Benim sorunum aracaım 40.000 km bakımını yaptırcamda hangi parcalar degişiyor ve fiyat bakımından bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.

vbesler
10/09/2009, 23:40
selamlar

Bursa Birmot'ta 40.000 km bakımını yaptırdım. Hangi parçaların değiştiğini hatırlamıyorum ancak öğrenmek için Fiat'ın sayfasını kullanabilirsiniz. Eğer Enjektörlerin temizlenmesi opsiyonel. Ben yaptırmadım 314 TL verdim. Enjektör temizleme için 70 TL istiyorlar.

zetalpzet
11/09/2009, 10:02
ben 2 ay önce 40.000 bakımı yaptırdım aracımız aynı.rutin bakımlar yapıldı hava filtresi yakıt filtresi yağ değişti sadece ek olarak carbon clean uygulaması yapıldı 380 tl fiyat çıkardılar.bizim aracın en pahalı tutan parçası yakıt filtresiydi faturaya tam hatırlayamıyorum ama 80 lira civarında bi fiyat yansıtmışlar ayrıca carbon clean için 50 lira yazmışlardı umarım yardımı dokunur.ayrıca bizim araçların 40.000 bakımı ile 60.000 bakımı çok masraflı oluyormuş bilgine

aykuting
16/09/2009, 01:58
Servis ve özel servisler arasıda ki fiyat farkı arasında bilgisi olan var mı acaba garantisi biten arkadaşlarla yani dışarda 40bin bakımı yaptıran arkdaşlar var mı ?

zetalpzet
18/09/2009, 11:23
eğer aracın garantisi bittiyse hiç düşünme çevrende ki arkadaşlara sorarak ya da forumdan araştırarak sana yakın bölgede iyi bi usta bulabilirsin.servise göre fiyat yarı yarıya fark ediyor servisde 400 lira ödeyeceğin bakıma dışarda 200 liraya rahat rahat çıkarsın.ancak dikkat etmen gereken ustaya takıcağı parçaları sor ve mutlaka orjinal parça taktır yan sanayiden kesinlikle uzak dur.

GP COSKUN
18/09/2009, 14:24
valla bende 40.000 bakımı için servise gitmedim
parçaları kendim aldım
hava filtresi yakıt filtresi yağ filtresi yağ 4 adet buji polen filtresi
doğru arkadaşımın yanına gittim
herşeyini beraber hallettik
arka tekerleride söküp bi fren ayarı yaptık
süper oldu
hemde fiyat inanılmaz
parçalar 140 tl
işçilik 40tl
kusura bakmasınlar ama servislere parçalanamam
eğer aracınızın garantisi bitikse bence servisin önünden bile geçmeyin

aykuting
19/09/2009, 04:31
valla bende 40.000 bakımı için servise gitmedim
parçaları kendim aldım
hava filtresi yakıt filtresi yağ filtresi yağ 4 adet buji polen filtresi
doğru arkadaşımın yanına gittim
herşeyini beraber hallettik
arka tekerleride söküp bi fren ayarı yaptık
süper oldu
hemde fiyat inanılmaz
parçalar 140 tl
işçilik 40tl
kusura bakmasınlar ama servislere parçalanamam
eğer aracınızın garantisi bitikse bence servisin önünden bile geçmeyin

Aynen katılıyorum bende servise gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum 1000 km sonra yağ değşimi var yağ fiyatları hakkında bilgisi ve tercih ettiğiniz yağ var mı ?

lelmas
24/10/2009, 13:50
arkadaşlar bende bugun aracımı verdim servise 40 bin bakımı gelmişti... 480 tl diyorlar ama frenler dahil diyorlar...
karbon clean ve yanma odasını temizleyen birkatkı varmıs onuda koyucaklar...tabi bugun almaya gibinde bende tek tek bakacağım bakalım neler yazmıslar...yetkili servise gittim...acıkcası garantili olsun bir sıkıntı olursa servise gitmek için...ama tabikide biraz tuzlu gibi... ancak dedimki zaruri değilse standart bakımın haricinde birşey yapmayın dedim ama tabikide bilemiyorum önereceğiniz bir ustaya gitmek dahamı mantıklıydı bilemiyorum...