Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da en iyi servis tercihiniz?
sowhat788
06/09/2009, 13:33
Dudullu Os-Ka otomotiv
zincilikuyu bırmot nasıl arkadaslar? bırde servısten servıse ucret degısıyor mu ?
StrawBeeRy
07/09/2009, 01:30
b.düzü birmot hariç her servis :D
Dudullu Os-Ka otomotiv
OSKA ya gittim, 40000 bakıma, 440 tl istedi, sadece hava yağ polen filtresi degişimine..
lionT-JET
07/09/2009, 11:37
ben oska otomotive götürüyorum.fiyatlar uc asagı bes yukarı aynı.410-450 arası
darkT-JET
07/09/2009, 13:38
erkay :clapping:
erkay ın site araçlarına bir indirimi varmıydı arkadaşlar? varsa bizi bilgilendirebilirseniz iyi olur.
1 defa beylikdüzü 5 defa zincirlikuyu birmota gittim.. zincirlikuyudan çok memmunum..
erkayda deniz hanımı bulursanız yardımcı olacağını düşünüyorum
HasanAliz
07/09/2009, 22:32
haliç oto / bakırköy - 1 defa gittim memnun kaldım.
beylikdüzü birmot - müşteriye ilgi alaka haliçoto gibi değil ama işlerini yapıyorlar.
superpunto
08/09/2009, 03:26
Bakırköyde kartaltepede fiat servisi var
Zeytin burnu veliefendi hipodromunun hemen karşısınıda BP benzinliğinin yanından kalıyor
ilgi, alaka, yapılan işlem çok iyi ve çok hızlı !!
HasanAliz
08/09/2009, 12:55
superpunto ;
söylediğin servis HALİÇ OTO.
superpunto
08/09/2009, 13:04
Evet Haliçoto dur doğrudur
10 numara Servis
erkaymis
09/09/2009, 12:57
erkay ın site araçlarına bir indirimi varmıydı arkadaşlar? varsa bizi bilgilendirebilirseniz iyi olur.
berk beyin dediği gibi beni bulursanız indirim konusunda elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz
Araç almak için geldiğim erkay otomotiv ile şimdiki erkay otomotiv arasında fark olduysa sevindim.çünkü araç almak için görüşmeye geldiğimde kimse ilgilenmemişti:(
olan veya olacak olan kampanyalarınızdan haberdar edebılırsenız cok daha ıyı olur. dırek servıse gelıp sızı bulup sızden ındırım ıstemektense kampanya dahılınde bılgılendırılıp bılınclı bır sekılde servısınıze gelıp aracımı teslım etmek ısterım.
EviLDoeR
09/09/2009, 19:06
arkadaşlar servis konusu hep soru işaretleriyle dolu
ben deha oto ya gidiyorum ibrahim bey hem çok ilgili hemde siteden bahsedince daha ilgili oluyor. fiyatlarıda oldukça iyi
sowhat788
10/09/2009, 00:32
OSKA ya gittim, 40000 bakıma, 440 tl istedi, sadece hava yağ polen filtresi degişimine..
O işde yanlışlık var bence birde servis ücretlerinde çok fazla fark olamaz ;aynı sistemi kullanıyorlar(işçilik ve parça fiyatları olarak) sadece uygulayacağı iskonto oranında %5-10 gibi oynarlar...
arkadaslar bırde bırmotun sıtesınden randevu alanlara %10 ındırım yazıo bu konuda bılgı sahıbı olan var mı ?
erkaymis
10/09/2009, 14:44
Araç almak için geldiğim erkay otomotiv ile şimdiki erkay otomotiv arasında fark olduysa sevindim.çünkü araç almak için görüşmeye geldiğimde kimse ilgilenmemişti:(
olan veya olacak olan kampanyalarınızdan haberdar edebılırsenız cok daha ıyı olur. dırek servıse gelıp sızı bulup sızden ındırım ıstemektense kampanya dahılınde bılgılendırılıp bılınclı bır sekılde servısınıze gelıp aracımı teslım etmek ısterım.
şuan sonbahar kampanyası adında bir kampanya var bütün fiat yetkili servislerinde 400 tl ve üstü fatura ödeyen müşterilerimize paspas ve silecek takımı antiz ve cam suyu katkısı hediye
ozel_egt
10/09/2009, 17:26
pakettekıler bızım araçlara uygun mu acaba?tum yetkili servislerde geçerlidir umarım guzel bı kampanya... FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/hakkinda/kampanyalar.aspx)
cengaver83
23/09/2009, 16:09
pakettekıler bızım araçlara uygun mu acaba?tum yetkili servislerde geçerlidir umarım guzel bı kampanya... FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/hakkinda/kampanyalar.aspx)
Bizim araçlara uygun. Bugün bu kampanyadan yararlanıp 40000 bakımını yaptırdım, birazdan aracı teslim alacağım. 387 TL tuttu. Yağ, polen, hava filtreleri, bujiler değişti, rot-balans zaten standart. Direksiyon kumandası oksitlenmiş, yukarı tuşu hatalı komut alıyordu, bu sorun giderildi... 2 tane katkı maddesi alarak 400'e tamamlıyorum.
Kampanyadan
- Paspas,
- Ön cam silecek takımı Orjinal FIAT (servis fiyatı 70 TL)
- Antifiriz,
- Silecek suyu deodorantı hediye.
++ Parolu kart ile yapacağım 1 TL'lik paro puan harcamasına karşılık 20 TL de ekstra paro puan hediye.