PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım.. !

ojee
29/08/2009, 00:51
merhaba arkadaşalr
araba arkasına atatürk imzası yaptırıcaz antalyada yaşıyorum ben aslen ama şuan izmirdeyim ve bunu burdan gitmeden haletmek istiyorum
bu konuda beni biyerlere yönlendirecek arkadaşlar arıyorum bildiğiniz bi yerlerde bunu yapan biyer varmı cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ryu06
29/08/2009, 00:59
merhaba arkadaşalr
araba arkasına atatürk imzası yaptırıcaz antalyada yaşıyorum ben aslen ama şuan izmirdeyim ve bunu burdan gitmeden haletmek istiyorum
bu konuda beni biyerlere yönlendirecek arkadaşlar arıyorum bildiğiniz bi yerlerde bunu yapan biyer varmı cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler

herhangı bı reklamcıya gıdıp yaptırabılırsın ama tabı orda reklamcı nerde bılmıorum :D

ojee
29/08/2009, 01:07
:)
işte onu bulmak mesele yokmu izmirli arkadaşlar yardımcı olabilcek

femoli
29/08/2009, 09:56
Ya zor bişi değilki herhangi bir yere sor burada reklamcı baskıcı yada bilgisayarli kesim yapan bir aksesuarcı koca izmirde bulmak zor omasa gerek :)

emrahcelik
29/08/2009, 14:48
Bütün matbalar tabelacılar yapar cok aramazsın =)

imdesign
29/08/2009, 15:02
Bütün matbalar tabelacılar yapar cok aramazsın =)
Dip Not: Matbaa'da yapılması %90 imkansız :)

ABNEW
29/08/2009, 15:29
Dip Not: Matbaa'da yapılması %90 imkansız :)

İbrahim, %10 ihtimal varsa o zaman imkansız demeyelim :)

merhaba arkadaşalr

Sevil, İzmirli arkadaşlar okuyunca yardımcı olacaklardır, şehir dışından yardımcı olmak biraz zor...