Orijinalini görmek için tıklayınız : Metalik yeni alt panjur
bu gun servise sordum 2009 model gp lerde bulunan alt panjur siyah yerine metalik renk fiyat sordum 65 tl dediler birde sıparişle gelecekmiş sizce pahalımı..?
Romeo_er2
22/08/2009, 22:51
fena değil bence fiyat.
Kerim, ben kromajlı alt ızgaranın fiyatını daha fazla olarak hatırlıyorum.Eğer 65TL ise gerçekten uygun, düşünülebilir...
PLaTiNuN
23/08/2009, 00:55
Bende sormuştum ama siyah olarak var demişlerdi fiyatı da 55 tl...
Ogulcan.Öğüt
23/08/2009, 01:06
Fiyatı Fena Deil düşünülebilir aslında ...
Kerim, ben kromajlı alt ızgaranın fiyatını daha fazla olarak hatırlıyorum.Eğer 65TL ise gerçekten uygun, düşünülebilir...
Arda abi krom değil metalik boya onlar bildiğim kadarıyla. Bu arada yeni gp lerde gördüm okadar dikkat çekici değil ve metalik boya üstüne serpilmiş gibi duruyor. Aynı olayı sizde yaptırabilirsiniz. Araç boyası ile önce kazınıp sonra boyanıyor. Uygulama yapılmış bir araç var pek muhabbetimz yok ama yarın falan resim alırsam buraya eklerim o aracda özellikle orleans mavi de çok tatlı durmuş yakında bende yaptırıcam. İnşallah resimlerini paylaşırım sizlerle.
aslında 65 tl banada uygun geldi ,yanlış fiyat olasın ...!
Arda abi krom değil metalik boya onlar bildiğim kadarıyla. Bu arada yeni gp lerde gördüm okadar dikkat çekici değil ve metalik boya üstüne serpilmiş gibi duruyor. Aynı olayı sizde yaptırabilirsiniz. Araç boyası ile önce kazınıp sonra boyanıyor. Uygulama yapılmış bir araç var pek muhabbetimz yok ama yarın falan resim alırsam buraya eklerim o aracda özellikle orleans mavi de çok tatlı durmuş yakında bende yaptırıcam. İnşallah resimlerini paylaşırım sizlerle.
Haklısın Ferhan, ben de onu kastettim.Yani krom görünümlü :)
serkan86
23/08/2009, 16:55
Hemen al derim siyah olani 55 tl
Evet fiyatı uygun üst ızgaraya göre hemde :) Yanlız krom görünüm sadece boya ,toz boya yani ..