Orijinalini görmek için tıklayınız : puntom içeriye çok gürültü alıyor,napsak?
Herkese cümleten selam tekrar, bi sorum olucak. 2009 fire 1.4 yol sesini içeriye çok alıyor, sizinkiler nasıl? benim Punto'dan önce megane1 vardı bilmiyorum ondan sonra mı bu ses beni rahatsız ediyor? Bu yol sesini azaltmak için halıfleks döşetsek komple faydası olur mu ? Başka çareler biliyorsanız bi paylaşsanız kardeşlerim ya..şimdiden saolun,herkese kazasız belasız ve arızasız yolculuklar...
arama kısmına "ses izolasyonu" yaz
arabamın sevmediğim tek yönü :( takip ettiğim kadarıyla yüksek sesle müzik dinlemekten başka öneri yok.
edit: varmış. https://forum.grandepuntotr.com/kendi-modifiyeni-kendin-yap/9122-grandepunto-ya-taban-ve-bagaj-kapagi-ses-izolasyonu.html
Punto ile seyahat etmek geçici duyma bozukluklarına yol açabilir :)
görkem koçsan
19/08/2009, 18:59
slm yan aynalarda çok ses yapıyo aynanaın dış kısmına parmaklarınla tokat at cızırtıyı anlarsın o zaman hangisinde olduğunu bnd yeni farkettim
arslanbicakci
19/08/2009, 23:48
slm yan aynalarda çok ses yapıyo aynanaın dış kısmına parmaklarınla tokat at cızırtıyı anlarsın o zaman hangisinde olduğunu bnd yeni farkettim
başarılı baya iyi anlamışsın 3 msj aynı cevap