Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa autoking'e gidenlerden yardım!!!

Raistlin
18/08/2009, 00:30
Arkadaşlar arka kaportamdaki göçük için bursa autoking'e gidicem mini onarım için...Fakat bursa autoking hakkındaki yorumları bilmiyorum forumdada baktım ama bulamadım.Daha önce bursa autoking'e uğramış arkadaşlar varsa yorumlarını yazarsa sevinirim...

GPS2
18/08/2009, 14:32
ben geçen sene gittim...bir önceki arabama mini onarım için, son derece memnun kaldım...tavsiye ederim...

xcruelx
19/08/2009, 11:39
ben geçen sene gittim...bir önceki arabama mini onarım, için son derece memnun kaldım...tavsiye ederim...
hangisi 2 tane var ?

GPS2
19/08/2009, 14:55
metro market*in o taraftaki...

xcruelx
19/08/2009, 17:53
metro market*in o taraftaki...
Sağolasın. Biliyorsun bu tarz işlemlerde personel de çok önemli. O nedenle sordum. 2 şube arasında muhakkak fark vardır.

fota
16/12/2011, 17:12
var mı bursa auto king de hasarını yaptıran?

maccoder
16/12/2011, 17:19
Ben yaptırdım mini onarım memnun kaldım (izmir yolu üzerindeki) gayet ilgililer güzelde yapmışlar ancak randevuyu çok geç bir güne veriyorlar yani ben gittim 9 - 10 gün sonrasına gün vermişlerdi.

fota
16/12/2011, 18:42
Ben yaptırdım mini onarım memnun kaldım (izmir yolu üzerindeki) gayet ilgililer güzelde yapmışlar ancak randevuyu çok geç bir güne veriyorlar yani ben gittim 9 - 10 gün sonrasına gün vermişlerdi.

acelesi yok :) işçilik iyi olsun da :)

ervatan
17/12/2011, 03:16
sıfır aldığım aracımı 3 gün garajdan çıkarken sağ sis farın alt kısmını çizdirmiştim baya da derin bir çizikti autokin bursa da sorunsuz yaptılar ramazan bayramında fethiyeye giderkende karşı şeritteki kamyonun attığı taş sol arka kapıya isabet etti ve mermi gibi bir göçük oluşturdu onuda boyası bir şekilde yaptılar ben çok memnun kaldım i,lgi alakada çok güzel ayrıca

fota
17/12/2011, 11:40
sıfır aldığım aracımı 3 gün garajdan çıkarken sağ sis farın alt kısmını çizdirmiştim baya da derin bir çizikti autokin bursa da sorunsuz yaptılar ramazan bayramında fethiyeye giderkende karşı şeritteki kamyonun attığı taş sol arka kapıya isabet etti ve mermi gibi bir göçük oluşturdu onuda boyası bir şekilde yaptılar ben çok memnun kaldım i,lgi alakada çok güzel ayrıca

bende de ufak tefek çizikler var birikti bu hafta bi bırakp denyeceğim.