Orijinalini görmek için tıklayınız : Celik Jant
Delidavsan
13/08/2009, 13:43
Modifiyeden hic anlamam ama aracimin jantlarini celik jantla degistirmek istiyorum. Internette biraz aradim ama kafam allak bullak oldu. 175x65x15 ebatlarinda bir jant bulamadim ve bizim bildigimizin disinda olculer kullaniliyor gordugum kadariyla jant piyasasinda. 175x65x15 icin hangi ebat bir jant almaliyim ve uygun fiyatli satan neresi var?
Not : tabii ki 300 - 500 TL arasi ucuz kalitesiz jant degil uygun fiyattan kastim. Guvenilir birseyler olmasinda fayda var.
Erdem Bozdağ
13/08/2009, 13:48
fiyat olarak çok değişkendir.marka kalite olarak değişkenlik gösteriyor.istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır bu konuda.
ebat konusunda şunu diyebilirim sizin aradıgınız ebatlar lastiik ebatlıdır.lastk alcağınız zaman o ebatlarda arayın.
jant için internette 15 inch 4*100 diye aratmalısınız bizim araçlar için.
Erdemin de belirttiği gibi jant ölçüsü bizim araçlarımızda 15'' için 6j 15'' et43, bijonlar 4 100.Ben kış lastiklerim için KM nin bir modelini aldım ve memnunum tavsiye ederim...
Delidavsan
14/08/2009, 10:38
Ikinize de cok tesekkurler.
Arda nereden, hangi model ve kaca aldigini ogrenebilir miyim?
gokhantakpak
14/08/2009, 12:49
Delidavsan ben 1 hafta oluyor aldim jant lastik 15/60r15 goodyear exelance ve 6,5 r 15 lenso jant gayet memnunum araca ayri bir hava katti. Forumda arkadaşlar 16 - 17 jant diyen var evet çok şik oluyor ama aracida yoruyor benim için bu da önemli diyosan 15 jant ama görsellik diyosan 16-17 tercih senin.
Ikinize de cok tesekkurler.
Arda nereden, hangi model ve kaca aldigini ogrenebilir miyim?
Volkan, ben Ankarada EDS Otomotiv (Dous kullanıcı adlı arkadaş) den aldım.Kampanya vardı.4 tanesi 400TL ye geldi bana KM725 model numarası.KM Markası bence yeterli kalite ve fiyatta.Dediğim gibi kış lastikleriyle beraber kullanmaktayım.Resimler ise sanıyorum kampanyalar bölümünde ve garaj bölümünde benim başlığımda mevcut...
merhaba bendeki 15' leri verebilirim... özel e mesaj atabilirsin...
Delidavsan
19/08/2009, 10:26
Volkan, ben Ankarada EDS Otomotiv (Dous kullanıcı adlı arkadaş) den aldım.Kampanya vardı.4 tanesi 400TL ye geldi bana KM725 model numarası.KM Markası bence yeterli kalite ve fiyatta.Dediğim gibi kış lastikleriyle beraber kullanmaktayım.Resimler ise sanıyorum kampanyalar bölümünde ve garaj bölümünde benim başlığımda mevcut...
Tesekkurler Arda. Ben Istanbul'dasin sanmistim.
Fiyati uygunmus ama kampanyalarda ilgili basligi bulamadim. Istanbul'da arastirmaya devam ediyorum. Tekrar sagolasin.
merhaba bendeki 15' leri verebilirim... özel e mesaj atabilirsin...
tesekkurler kerem. 2. el dusunmuyorum.
Tesekkurler Arda. Ben Istanbul'dasin sanmistim.
Fiyati uygunmus ama kampanyalarda ilgili basligi bulamadim. Istanbul'da arastirmaya devam ediyorum. Tekrar sagolasin.
Rica ederim Volkan.İlgili başlık bu:
https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/10761-jant-kampanyasi-15-99-tl-grande-punto-tr-ozel.html
Sonuçta KM nin modelleri standart ve fiyatları kampanya olmasa bile uygun, İstanbulda rahatlıkla bulabilirsin istediğin modeli...