Orijinalini görmek için tıklayınız : ::..Didim Altınkum'dan Merhaba..::
Merhaba arkdaşlar pazar günü altınkuma geldim bir hafta yoğumm :)
Burası çok güzel ama buaralar gelmenizi tavsiye etmem bu nasıl bir sıcaktır :S 48 gördüm ne oluyor dedğim öğlen :(
Forumdan aslan arkdaşımızla görüştüm küçük bir buluşma yaptık kendisi ile işyerin gezdim çok soğuk bir işyeri var :D hiç çıkmak istemedim esndisinede teşekkür ederim ağırlaması için ;)
Haftaya yeniden aranızdayım bir sorun olmazsa ara ara girmeye çalışırım kendinize çok iyi bakın :)
İyi tatiller Mehmet, aman dikkat et başını serin tut :)
Benim yerime de yüz ve dinlen...
Saol ardacım yanımızda şaşal taşıyacağız bu gidişle ..
Gelirken sana kum ve su getirecem unutma geldiğinde alırsın benden:D .. yada çık sende gel ev var hazır ;)
erdiyilmaz
04/08/2009, 00:08
ben de geleyim mi
Biz sitece komple gidelim o zaman :)
Wayy şansa bak, bizimde didimde işimiz çıkmış gelmişken senide görelim femoli, telefon kaçtı senin gelince ararım seni.
Erdem Bozdağ
04/08/2009, 02:54
iyi tatiller abi aman sıcaklara dikkat hepimizin yerine bol bol yüz :)
imdesign
04/08/2009, 10:34
Altınkum'mu Oooo çok güzel yer ora ama çok sıcak olur dikkat et iyi tatiller abi :)
turkishstar
04/08/2009, 10:46
bu sene ne hikmetse karadeniz de kara kış var ege ve akdenizde kavurucu sıcaklar. bende haziran sonu sökeye geldiydim ailemin yanına. şimdiden özledim valla. en kısa zamanda tayin işleriyle uğraşacam. bayağı zor olacak ama en azından çaba gösterecem.
orhanokay
04/08/2009, 11:22
Aquapark' a uğramayı ihmal etme :D
haydut hocam sayesinde gidebildin didime :D
06kaymak
04/08/2009, 15:25
iyi tatiller.....
ben de geleyim mi
Sen gelme otur oturduğun yerde . Yada hadi gel beklerim ev için şaka dedim ama :D
Biz sitece komple gidelim o zaman :)
gelin arda gelin oteller moteller boş beleş tatil gibi birşey ama biz evdeyiz:(
Wayy şansa bak, bizimde didimde işimiz çıkmış gelmişken senide görelim femoli, telefon kaçtı senin gelince ararım seni.
gel ahmetim valla buralardaysan görüşelim yüzyüze muhabbet her zman sanaldan iyidir ;) 0506 432 80 02 telim ara mutlaka ..
Aquapark' a uğramayı ihmal etme :D
yok yaw aqua pek bana göre değil :)
haydut hocam sayesinde gidebildin didime :D yok gps **** çıkardı haritaya devam ege rotası iğrenç bildiğin yerde kullanmıyacaksın bunu öğrendim en iyi yol bildiğin yol :D yinede saolsun haydut :)
arslanbicakci
06/08/2009, 11:53
vay bizim memleket meşhur oldu. gelin bir yazlık buluşma yapalım deniz kum ve sıcak ona gore
Herkese çok teşekkür ediyorum ve femoli döndü :)
Öncelikle aslan çok teşekkür ederim misafirperverliğin için .. Giderken çok erken olduğu için aramadım ama arkamda görünce nasıl şaşırdım :D ayrıca radar içinde teşekkürler valla tam basılacak yerdi yanımdan füze gibi geçenler ileride kaplumbağa olmuşlardı :D
Erdem Bozdağ
13/08/2009, 14:41
Hoşgeldin abi özlettin valla :)
Valla biraz uzun oldu ama güzel geçti valla tatil için en sevdiğim yerlerden biri didim altınkum nedense hiç yabancılık çekmiyorum her yerde 06 plaka ankara gibi bir yer :D
anlgnydn
13/08/2009, 16:28
altınkum güzel yerdir bende çok severim ;)
Erdem Bozdağ
13/08/2009, 16:39
Tabii abi evli insana güzel gelir heryerde 06 olması
biz gençlik mümkünse en az yerli turist olan yerleri tercih ederiz yabancı çok olsun diye :):):):)
arslanbicakci
14/08/2009, 10:44
:cool0000:ee artık seneye bu sefer cocukları bırakır, rakı balıgı denizin ortasında yaparız:cool0000:
Valla ne güzel yedi orası ben kola ile kafa bulurum merak etme :D
inşallah seneye geliriz yine ;)
turkishstar
14/08/2009, 14:12
birisi rakı-balık mı dedi???
valla güzel olur. denizde taze balık yanında da rakı. güzel bir roka
ooofffffff ağzımın suyu aktı beaa
Valla göktuğ ben aslan arkdaşımızın sözlerine az tercuman olayım :)
Milas kazıklı köyüne gidilir orada büyük bir sandala bindirilirsiniz,sonra bir tekne yardımı ile salı denizin ortasına götürüp demir atarsınız :D sonra istekleriniz karadan tekne ile servis yapılır menüde nelermi var :)
çupra arzu edene levrek yanında buz gibi rakı deniz börülcesi salata karpuz kavun çeşitli mezeler :D ve yanında 5 ailelik bir muhabbet ..;)
Bunlar birleşince tabikide voltran oluşmuyor ama saatin nasıl geçtiğini bilmediğiniz bir ortam oluşuyor emin olabilirsin.. ;)
Seneye tekrar yapalım aslan :)
arslanbicakci
14/08/2009, 15:40
oraya giritlinin yeri denir. Rakı balıgın tatına bir başka varılır orda salaş yerler severler için bire bir yerdir. balıgıda şahanedir.(femoli ye sorun)
didime gelen ve balıgın tadına varmak isteyen herkese tavsiye edilir.
ayıpsın mehmet hersene beklerim
Aslan gelirken 3 kilo deniz börülcesi aldım :D bir sene yeter herhalde bana ule ne hoşuma gitti öyle sarımsak zeytinyağ limon offfff offfffffffffff:D
Sene inşallah kısmet olursa bir daha ;)
arslanbicakci
14/08/2009, 18:09
bittimi haber ver gondeririz burdan
Tamam kardeşim haber veririm ;) Yolcu gelmeden annkaraya beklerim aslan mutlaka :)
turkishstar
14/08/2009, 20:42
bilirim oraları da. ama yemişliğim yoktur. sonuçta bizim aile de söke de oturuyor. :D
valla seneye nasip olurda gelebilirsem arslan kardeşimizle de tanışmak isterim şahsen. bu sene geldiğimde aile pek bi taraflara salmadı gezmem için :D:D
bilirim oraları da. ama yemişliğim yoktur. sonuçta bizim aile de söke de oturuyor. :D
valla seneye nasip olurda gelebilirsem arslan kardeşimizle de tanışmak isterim şahsen. bu sene geldiğimde aile pek bi taraflara salmadı gezmem için :D:D
göktuğ yaş 29 mu 19 mu :D ne demek salmadı çık git kardeşim yaş kaç olmuş :D
Neyse seneye olmadı ufak bir buluşma yaparız olmazsa ;)
arslanbicakci
15/08/2009, 10:23
tabi beklerim her zaman göktug aslında bizimde artvin taraflarına gelesimiz var ama cok uzak yaw bi yayla havası yapamadık hiç oralarda
arslanbicakci
16/08/2009, 14:34
cektgin resimleri yollamayı unutma femoli
ok fotoğraf makinası geldiğinde hemen hallederim ..