Orijinalini görmek için tıklayınız : Geleceğin FİAT'la Parlasın. :)
Ad ve Soyad:Furkan Aras Alağaç
Meslek:Öğrenciyim (Bağcılar AT. T. EM. Lise'sinde Motorlu Araçlar Bölümü FİAT SINIFI öğrencisiyim.Şu anda Avcılar OTO FİAT'ta staj görmekteyim.(14 Aqustos'a kadar ordayım.Bir gün beklerim sizleri de :) )
Hobiler:Aşırı derece de bi Honda hastalıqım var.
Keyifli ve aktif forumlar dileği ile...
Hoşgeldin Furkan, keyifli forumlar...
Hoşgeldin Furkan, keyifli forumlar...
Sağolasın Arda abi.HB.
Birazdan kankam da üye olucak.2 stajer biden :D
06kaymak
02/08/2009, 20:10
hosgeldın kardesım....Servıslerımız ıcın umutlarımız sızlersınız...
Delidavsan
02/08/2009, 20:25
Hosgeldin Furkan.
Ya saka mi gercek mi anlamadim ben. Gercekten FIAT sinifi diye bir bolum mu var?
ocean_1919
02/08/2009, 22:29
Furkan honda sınıfı yokmuydu? madem honda hayranısın:) hoşgeldin bu arada...
Sağolasın Arda abi.HB.
Birazdan kankam da üye olucak.2 stajer biden :D
Ufuk da geldi :)
Hosgeldin Furkan.
Ya saka mi gercek mi anlamadim ben. Gercekten FIAT sinifi diye bir bolum mu var?
Fiat sınıfı gerçekten var Volkan.Bir de VW vardı yanlış hatırlamıyorsam.Belki başka markalarda da vardır benzer bir eğitim...
Erdem Bozdağ
03/08/2009, 07:22
hoşgeldiniz aramıza
keyifli forumlar
Delidavsan
03/08/2009, 09:29
Fiat sınıfı gerçekten var Volkan.Bir de VW vardı yanlış hatırlamıyorsam.Belki başka markalarda da vardır benzer bir eğitim...
Ilgincmis. Marka marka ogretmelerinin sebebini anlamadim sonucta motor teknolojisi cogu marka icin ayni ilerliyor.
Volkan, genelde üretim ve teknolojiler birbirini takip etmekte.Ancak her markanın da karakteristik özelliği var.En azından motor elemanlarının yerleri, yazılımları, her türlü montaj parçaları birbirinden farklı.Bu yüzden en başından markaya özel personel yetiştirilmesi uzmanlık için gerekiyor bence...
zaferkaplan
03/08/2009, 12:43
aramıza hoşgeldin Furkan keyifli ve aktif forumlar
Ilgincmis. Marka marka ogretmelerinin sebebini anlamadim sonucta motor teknolojisi cogu marka icin ayni ilerliyor.
Gayet mantıklı yani marka marka öğrenmeLiLer çünkü her şeyin işLeyişi farkLı meseLa bizde opeL yeni bi araç çıkarsa yeni dedğim astranın modeLi değişse usta başLarı öğrenmeye gider herşeyi baştan aracı tanırLar buda öyLe bişey marka marka daha sağLıkLı ;)
ßu arada aramıza hoşgeLdiniz keyifLi forumLar :)
ocean_1919
03/08/2009, 17:28
Sanırım koçun meslek lisesi memleket meselesi kampanyası ile alakalı olabilir fiat sınıfı.
Sanırım koçun meslek lisesi memleket meselesi kampanyası ile alakalı olabilir fiat sınıfı.
Hayy yaşa :D Aynen öyle.
Evet gerçekten de FİAT SINIFI diye bişey var :D 150 kişinin arasında 1. olarak geldim mülakatla ;)
Ben bi Baqcılar da bide Şişli de Motorlu araçlar bölümünün olduqunu biliyordum.Ama Şişli'de Honda'nın olduqunu bilmiyordum.Hiç haberim yoktu.Sonradan baya bi üzüntü duydum.Ama FİAT eğitim açısından daha iyi olduquna inanıyorum.Çünkü kaba bir tabirle söylemek istiyorum;Yavur malı gibi :D her yerde var.E buda demek oluyorki o kadar bakım o kadar servise gelmek.E servise gelen bir araba şirketinde çalısmak daha mantıklı değil mi sizcede :)
Ayrıca sınıf olarak;Honda,Fiat,Citroên,Renault,Mercedes,Toyota, Ford vs de var.Bizim okulda sadece Citroên,Fiat ve Renault var.Önceden Mercedes vardı ama ayrıldı.
ocean_1919
03/08/2009, 22:00
Furkan özellikle grande puntoları iyi öğreniyosun. Yetiştir kendini... :) fiat sınıfının diğer farkları nedir. Sadece ismimi özel yoksa hocalar arasında firmadan gelen yetkililerde oluyomu?
Furkan özellikle grande puntoları iyi öğreniyosun. Yetiştir kendini... :) fiat sınıfının diğer farkları nedir. Sadece ismimi özel yoksa hocalar arasında firmadan gelen yetkililerde oluyomu?
Abi FİAT artık farketmiyor.Bakım vs yapabiliyorum. :D
Fiat sınıfının farkı daha ayrıcalıklı oluyorsun.Düşünsene FİAT'tan mezunsun.İş bulma imkanın daha yüksek + Liseyi bitirsen de işin hazır,FİAT'ı istersen FİAT'a rahatlıkla gireblirsin.4 yıllık ÜNİ. Mezunu isen Servis Müdürlüqü'ne kadar yükselirsin. ;) İmkanlar daha iyi oluyor.Mesela benim kendime ait Bilgisayar'ım var.Herkesinde var.Gayet güzel bir ortama sahibiz.20 kişiyiz.Herkes tek oturuyor rahatız :D Hoca vs özel değil.Arada sırada HaliçOTO'dan Egemen Bey var.O gelip gidiyor.Bir isteqiniz var mı yok mu diye.Tabi ki eksiklerimiz çok.Süspansiyon sistemini işliyoruz.Adamlar 2 ay sonra Süspansiyonu bize getiriyorlar.Öğrenme açısından pek bişey yapmadık.Bu kötü oldu tabii.Ama bu sene 10. sınıf yani Lise 2 ye gelen yeni FİAT çılar şanslı olacak.Artık tam tamına oturdu.Biz FİAT'ın ilkiyiz.İlk FİAT'çı bizler olduqumuz için imkan açısından biraz kısıtlı oldu.Normal motorda ise imkanlar vs değişiyor tabii.Önlüqünü vs hep kendin alıyorsun.Ama bize getirdiler.Para vs istemediler.Böyle işte... :)
Tekrar Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.
batuhann80
04/08/2009, 12:14
keyifli forumlar dilerim...:D