Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık siyah jant...
Arkadaşlar iki adet jantım (yaz lastikli ve kış lastikli) ve ikisininde hyper silver boyalı ve benzer (sayılır) model olduğundan 195 55 15 ölçülü jantımı satıyorum... Siyah gövde ve kırmızı şeritli jant alıcam takasta yapabilirim...amacım değişikliktir... Jantım çiziksiz resim yüklemeyi öğrenince resimler yakında...ilginize teşekkür...inş ilgi olur :)
P.W marka 17`` jant !!! İNDİRDİM!! 700tl...!! #12620718 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/p_w_marka_17_jant_!!!_indirdim!!_700tl_!!-51WQQaXQQ12620718WQQpXQQdisplayitem)
bu jantlara bir bak istersen, 17'' jant isteyip istemediğini bilmiyorum ama istediğin gibi kırmızı şerit yaptırabilirsin. yalnız ilan baya öncesinin ilanı suanda takas düşünmüyorum..
forum.grandepuntotr.com üyelerinede 600'e satıyorum.
Romeo_er2
31/07/2009, 15:34
aracımdaki 18'' oz ultraleggera mat siyah jantlar + 5 adet kumho ecsta ast lastiklerle birlikte satılık..
hepsini inceleyip dönücem işlerim dolayısıyla giremedim ...teşekkür...o şekildede olur ama benim jantları lastikleri falan satmam lazım çağatay ...yinede dönücem...
çağatay jantların cok güzel ama şu an alacak durumda deilim takas şeklinde düşünüyorum zarar edecek durum yok malum kriz yoksa malların uygun ilgine teşkkür ...ya takas yapacam yada boyatacam benim jantları artık...
ertuğ sende saol ilgine ama kardeş seninkide bana büyük gelir :) dediğim gibi takas düşünüyorum yada önce benimkileri satayım sonra seninkileri alabilirim :))
aslında jantlarının bir resmini görmemde fayda var, eğer resim eklersen daha kolay olur
ok doğru söylüsosun nası yapıcam hiç yapmadım ...
Cevap yaz butonuna bastıktan sonra metni yazdıgın bölmenin altında ''EKLENTİ EKLE'' var, oraya bas, daha sonra ''bilgisayardan yükle'' bölümün'de GÖZAT var, oraya basıp bilgisayarındaki araç resimlerini yükleyebilirsin, resimleri yüklemen bittikten sonrada en altta ''pencereyi kapat'' butonuna bas, daha sonra ''CEVABI GÖNDER'' butonuna bastıgında resimlerin gözukecektir.
ancak yükleyeceğin resim dosyalarının JPG uzatısında olmasına dikkat et.
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/4-mesajima-nasil-resim-eklerim.html
ok en kısa zamanda gelio...
işte jan jantlarım...bunları buldum ister sadece jant ister hepsi chance olunur...
Romeo_er2
23/08/2009, 23:17
dostum jantların büyüklüğü konsunda sorun yaşamazsın..herhangi bir sürtme vs olmuyor..eğer düşünürsen 2 taksit yapabilirim sana..
Ogulcan.Öğüt
23/08/2009, 23:29
Ertugun Jantları gerçekten cok güzel imkanım olsa dakka düşünmem alırdım ...
ertuğ senin jantlar cok güzel ama masref yapamıorum bu jantlara kış lastiği takılı yazın başka jantım var 17" zaten sadece amacım aynı renk olmaması farklı olması ...yinede saol önce benim bunları satmam gerekir seninkini almak için ...