Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bir Grande Punto alacağım
Bir kaç ay içinde araba almayı planlıyorum grande punto hayalim ama istediğim sport abarth tarzında ama dizel düşünüyorum.Sorum beyaz renkte ve sky dome tavanlı normal versiyonlusu var mı bunların. Yani şimdiye kadar gördüğüm bütün sky dome lu beyaz grande punto'lar 3 kapılı model sport versiyon ,5 kapılı modelleri yok mu bunların?
imdesign
29/07/2009, 14:56
önceLikLe tanışma böLümünde kendinizide tanıtırsanız seviniriz ****
evet 5 kapıLı beyaz sky dome oLan GP mevcut servis iLe detayLı görüşürseniz grekLi biLgiyi aLırısınız.
Raistlin
29/07/2009, 19:31
Benim arabam skydome beyaz ve 5 kapılı...size tavsiyem fun modelini alın benim gibi çok tarz duruyo =)
Çağatay hoşgeldin,
Skydome ekstra bir paket olarak satılmakta.Yani hangi donanımı alırsan al skydome suz olacaktır.Bence spor görünüm düşünüyorsan 75bg lik ya da 90bg lik fun alabilirsin.Üstüne de skydome alırsan en uygun aracı elde etmiş olursun...
rodopian16
30/07/2009, 00:02
Benim arabam skydome beyaz ve 5 kapılı...size tavsiyem fun modelini alın benim gibi çok tarz duruyo =)
Mert kardeş bunu üye bilgilerinde henüz grande puntom yok kısmını değiştirerek belirtirsen daha şık duracak.
Romeo_er2
30/07/2009, 01:08
mertin grande puntosu var yaklaşık 2 aydan beri ;) sadece bilgileri güncellememiştir..
Ertuğ, Hasan da bunu belirtmiş zaten :)