Orijinalini görmek için tıklayınız : KARA BELA...en siyah t-jet!!!
darkT-JET
15/07/2009, 13:32
siyah olsun dedik biraz abarttık galiba :cool:...olsun yakışmadı değil...sizce?
tam karaoğlan olmuş. ama güzel duruyor.
Güle güle kullan İlker Karaoğlanı,
Tozsuz, çamursuz binmen dileğiyle :)
darkT-JET
15/07/2009, 17:24
Güle güle kullan İlker Karaoğlanı,
Tozsuz, çamursuz binmen dileğiyle :)
saolasın,gerçi dileğin imkansız daha sabah yıkattım arabayı şimdi görsen şaşırırsın....boşuna dememiş demekki arkadaşlarım arabayı alırken siyah zor renktir diye....şeytan diyo sat git al beyazını bin paşa paşa :agri:....
saolasın,gerçi dileğin imkansız daha sabah yıkattım arabayı şimdi görsen şaşırırsın....boşuna dememiş demekki arkadaşlarım arabayı alırken siyah zor renktir diye....şeytan diyo sat git al beyazını bin paşa paşa :agri:....
bende de siyah hastalığı vardı. şimdi alacak olsam açık renk alırım. ama almasam da içimde uhde kalırdı.
darkT-JET
15/07/2009, 17:44
bende de siyah hastalığı vardı. şimdi alacak olsam açık renk alırım. ama almasam da içimde uhde kalırdı.
valla bence hiç kalmasın kışın arabanın yanından geçenleri montundaki fermuar arabayı çizermi yaaa?...malesef araba kabak gibi siyahsa belkide açık renk araçta gözükmiyecek çizikler koyu renk arabada gün gibi ortada...bence koyu renk araç için 2 kere düsünmek gerek.....
arabayı cok bogmussun bence her yerı sıyah olmus ama yınede guzel arac kazasız belasız
darkT-JET
15/07/2009, 18:08
arabayı cok bogmussun bence her yerı sıyah olmus ama yınede guzel arac kazasız belasız
vur dediler öldürdük galiba :)
banada ilk zamanlar öyle geliyordu...sonradan alışıyor insan ama dediğin gibi boğucu olmus demediler değil...zevk meselesi...yinede teşekkürler....
Hayırlı olsun, zevkler renkler farklıdır;) kazasız belasız...
Seninki yine iyi İlker, ben aracı yıkıyorum kurularken çoktan tozlanmış oluyor :)
darkT-JET
15/07/2009, 19:12
Seninki yine iyi İlker, ben aracı yıkıyorum kurularken çoktan tozlanmış oluyor :)
yapacak bişey yok siyah aracın dikeni=kiri cam gibi göstermesi...başa gelen çekilir :)
ama temizken de asaleti ayrı :)
siyah trendi yayılıyor anlaşılan , güle güle kullan güzel olmuş...
Gayet güzel olmuş. İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bu arada toz göstermeyen bir renk arıyorsanız Arizona Beji :) 2 ay yıkanmadı tozlu olduğu sadece camlardan belliydi :)
darkT-JET
18/07/2009, 10:32
siyah trendi yayılıyor anlaşılan , güle güle kullan güzel olmuş...
tona ton modası...siyaha siyah...beyaza beyaz..vs.vs....bakalım akımın başlangıçları gibiyiz devamı gelirmi...
FeaRLeSsHunTeR
18/07/2009, 13:00
hayırlı olsun araba güzel görünüyor..fakat polislere dikkat et,aynı filmlerden bende de vardı..daha cektireli 1 hafta olmadı polislerle kovalamaca oynadık film yüzünden cezayı yedik + filmlerden de olduk..tüm polislerin ben taaa................
darkT-JET
18/07/2009, 13:13
hayırlı olsun araba güzel görünüyor..fakat polislere dikkat et,aynı filmlerden bende de vardı..daha cektireli 1 hafta olmadı polislerle kovalamaca oynadık film yüzünden cezayı yedik + filmlerden de olduk..tüm polislerin ben taaa................
filmlerden aramız iyi güzel memleketimin polisleriyle....hız konusunda anlasamıyoruz...görüsmeler devam ediyor :)
gaziantepunto9676
18/07/2009, 14:34
aracın hayırlı olsun güzel olmuş birde far ve stop takarsan daha hoş olur
darkT-JET
18/07/2009, 14:43
aracın hayırlı olsun güzel olmuş birde far ve stop takarsan daha hoş olur
tesekkür ederim saolasın...valla bundan önce bende focus sport vardı o zamanlar 2001-2002 ilk angel'li farı ilk seffaf stobu ben takmıstım bi dünyada para vermiştim...bu tür malzemelerin derdi bitmiyo...far için mercekti karartmaydı xenondu yok su aldı yok buhar yaptı....stoplar için yok aç kapagını silikon çek yok ampul degiştir led filan derken bi bakmışsın harcadıgın zaman para almış başını gitmiş...ee satarkende gördüm para etmio...yok sök al diyenler yok aksesuar para etmez filan bende bunu uygun gördüm film cam ve jantla sade bi güzellik yakaladıgıma inanıyorum...tavsiyen için tesekkür ederim ama zamanında çok ugrastık o işlerle artık gerek olmadıgını düsünüyorum.....
Biraz havada duruyor sanırım yay istiyor.Güle güle kullanın.
darkT-JET
20/07/2009, 10:27
Biraz havada duruyor sanırım yay istiyor.Güle güle kullanın.
konfordan ödün vermek istemiyorum...ama belki ilerde olabilir....yinede tesekkürler....
darkT-JET
08/09/2009, 15:40
mat siyah boyaya takmış durumdayım....birileri beni durdursun maddi acıdan çöküntüdeyim ama hergün bi boyahaneyle görüsüyorum kendimi alıkoyamıyorum :(...
örnek 1:https://2.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/Soq-xG4p5-I/AAAAAAAB9sI/htpskhPpeO8/s800/BMW-M5-Matte-Black-0.jpg
örnek 2:https://www.dieselstation.com/up_pics/Brabus-Bullit-Black-Arrow-widescreen-car-images.jpg
anlgnydn
08/09/2009, 16:46
mat siyah boyaya takmış durumdayım....birileri beni durdursun maddi acıdan çöküntüdeyim ama hergün bi boyahaneyle görüsüyorum kendimi alıkoyamıyorum :(...
örnek 1:https://2.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/Soq-xG4p5-I/AAAAAAAB9sI/htpskhPpeO8/s800/BMW-M5-Matte-Black-0.jpg
örnek 2:https://www.dieselstation.com/up_pics/Brabus-Bullit-Black-Arrow-widescreen-car-images.jpg
vala bnde mat siyaha tapıorum fakat nasıl bi maliyet cıkar, ruhsata işletme konusunda sorun cıkarıolarmı bunları iyi araştırmak lazım
predator_ant
08/09/2009, 23:13
güzel olmuş araç. Zaten t-jet olsun da çamurdan olsun.Her türlü gideri var cihazın.
mat siyah ne güzelmiş öyle :) Valla yaptırılabilir aslında boya olayı şuandakinden daha hesaplı olur ama..
darkT-JET
09/09/2009, 11:36
mat siyah ne güzelmiş öyle :) Valla yaptırılabilir aslında boya olayı şuandakinden daha hesaplı olur ama..
mesela üç aşağı beş yukarı fiyat hakkında bir bilgin varmı?
Aşşaşı yukarı kaliteli bişi 1500 tl yi bulur .Soyulmak şartı ile ..
darkT-JET
09/09/2009, 12:06
valla istanbul maslak oto sanayi sitesinde 5-6 yer ile görüştüm...işte amerikan boya avrupa boya,soyulması,işçiliği ile 2000 tl'den-4000 tl'ye kadar fiyatlar var...şimdilik araştırıyorum ama fiyat konusunu hallettikten sonra bu boyanın işçiliğinin zor oldugu söyleniyor...eger boya atılırken bir hata yapılırsa metalik renkteki gibi pasta,cila yada zımpara ile düzeltmeler yapılamayacagı....mat renk oldugu için hataları net gösterecegi ve işin ehli yerlerde yaptırılması gerektiği söyleniyor...(hata olarakta dalgalanmalar filan olabiliyormus)....ben bir kaç araç görnüştüm mat siyah istanbulda sahiplerine ulaşıp araçlarını incelemem ve yaptırdıkları yer hakkında bilgi almam lazım....araştırmalarım sürecek buradan sizleride bilgilendiririm....
İlker bence bunu sana anlatan usta biraz gözünü korkutmak istemiş .. Mat boyada dalga olmaz parlakta olur :) Bunu istersen statik boyada yaptırabilirsin biraz külfetli olur ama mükemmel olur hem sıfır hata olur hemde çok sağlam olur statik boyalarda parça boya bile yapılabiliyor..
Desolator
09/09/2009, 15:50
Angel ve siyah tabanlı şeffaf stopla harika olur bence :) Hayırlı olsun tam istediğim model..
aykuting
10/09/2009, 03:24
İlk dikkatimi ceken plaka oldu Plakadali 67 dinin anlam ve önemi var mı acaba:D merak ettim
darkT-JET
10/09/2009, 10:51
İlk dikkatimi ceken plaka oldu Plakadali 67 dinin anlam ve önemi var mı acaba:D merak ettim
:) yok denk geldi...
byjeoloji
25/09/2009, 20:23
Benim aracımda siyah ben beyaz cant beyaz dikiz aynası düşünüyordum, ama senin araba da çok hoş duruyor sizce beyaz jant beyaz ayna nasıl gider_?