Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn Yardım!
imdesign
10/07/2009, 17:09
arkadaşLar yeri burasımıdır; değiLmidir biLmiyorum ama anLayan bir arkadaş yardımcı oLursa memnun oLurum.
Msn'ime giremiyorum İD'niz (adresiniz) yanLış oLabiLir diyor. Bu nedir nasıL çözeriz biLen varsa bir yardımcı oLsun şimdiden teşekkürLer.
Farklı bir yerden mi oturum açmaya çalışıyorsunuz ?
siyah rüzgar
10/07/2009, 17:14
msn messengeri tamamen kapattınmı sistemden kapatmalısın ve yeniden açmalısın olmadıysa sistemi yeniden başlat
madem konu msn bende bir soru sorayım ,bilgisayarımda 4 adet msn açık ama bir tanesinde türkçe karakterler çıkmıyor enteresan bir şekilde diğerlerinden yazışma yaptığımda normal ama birinde iğüçş harfleri çıkmıyor garip şeyler nokta felan çıkıyor bunu bilen arkdaşımız varmı acebaaa :)
imdesign
10/07/2009, 17:31
Farklı bir yerden mi oturum açmaya çalışıyorsunuz ?
hayır herzamanki makinamdan açmaya çaLıştım dün çalIşan msn bu gün çaLışmaz oLdu :) msn de kuLLanıcı adım hep sabittir. sadece şifre yazar ve girerdim bu gün sabah açmaya çaLıştım giremedim sabahtan beridir uğraşıyorum adres de probLem var diyor şifremi unuttum böLümünden acaba msn imi çaLdıLarmı diye şüpheLenip girdim adresi kabuL etmedi böyLe bir adres yok diyor :D sinirden ağLıyacam o kadar müşteri adresi kayıtLıydı off off :wallbash:
siyah rüzgar
10/07/2009, 17:31
hey maaşallah 4 tane :) bazen 3 den sonra açılan msnlerde sorun olabiliyor.
imdesign
10/07/2009, 17:32
msn messengeri tamamen kapattınmı sistemden kapatmalısın ve yeniden açmalısın olmadıysa sistemi yeniden başlat
hepsini denedim hatta 5 kere msni kaLdırıp yeniden kurdum gene yok :)
imdesign
10/07/2009, 17:34
madem konu msn bende bir soru sorayım ,bilgisayarımda 4 adet msn açık ama bir tanesinde türkçe karakterler çıkmıyor enteresan bir şekilde diğerlerinden yazışma yaptığımda normal ama birinde iğüçş harfleri çıkmıyor garip şeyler nokta felan çıkıyor bunu bilen arkdaşımız varmı acebaaa :)
Abi ne yaptın yaa :D arada kaynasınmı diyorsun türkçe karakterLer tanımaması o hata veren msn açıkken sağ aLt köşede ok işaretnin soLunda kLavye resmi çıkıyormu?
Messenger'dan oturum açmayı denedin mi? Başka bir yerden mi açıyorsun diye sormamın nedeni bazı kişiler windows messenger kullanıyor bazıları ise Msn messenger kullanıyor. windows messenger kullanan bir kişi Msn messenger özellikle yüklüğ bir pcden oturum açmaya kalktığında bu tarz uyarılar veriyor.
Mehmet Bill Gates senin için 10 kullanıcılı yeni msn programı yazdıracakmış :)
imdesign
10/07/2009, 17:47
Messenger'dan oturum açmayı denedin mi? Başka bir yerden mi açıyorsun diye sormamın nedeni bazı kişiler windows messenger kullanıyor bazıları ise Msn messenger kullanıyor. windows messenger kullanan bir kişi Msn messenger özellikle yüklüğ bir pcden oturum açmaya kalktığında bu tarz uyarılar veriyor.
yok sadece sonradan yükLediğim ve her zaman kuLLandığım msn 9.1 i kuLLanıyorum msn diye geçiyor sanırsam yani pc nin orjinaL eski msn ini hiç kuLLanmadım ya bişey soracam bu msn in danışma hattı yokmu ki :D
siyah rüzgar
10/07/2009, 17:48
madem konu bu kadar derinleşti bende bir bilgi vereyim bilmeyenleriniz için. windows messegerin son sürümünde hesabımı aynı anda farklı yerde açmama izin ver diye bir şık var eğerki oraya tıkladığınızda sizin şifrenizi bilen biri msninizi açtığında sizin bütün gelen ve giden yazışmalarınızı görebiliryor ve ikinci msn açıldığındada sizede bir uyarı gelmiyor.
mustafaf
10/07/2009, 17:49
bunları bır bılgısayarcıya sormak lazım ;)
imdesign
10/07/2009, 17:50
birde probLem şuki başka bir makine den biLe giremiyorum aynı hatayı veriyor Hata Kodu:80048821 netten baktım expLoreri boşaLtın geçmişi siLin diyor ben firefox kuLLandığım haLde 2 sinide temizLedim msn virüs programı kurdum gene yok gene yok ya kafayı sıyırıcam :D
siyah rüzgar
10/07/2009, 17:51
peki modemi kapatıp açtınmı
imdesign
10/07/2009, 17:51
madem konu bu kadar derinleşti bende bir bilgi vereyim bilmeyenleriniz için. windows messegerin son sürümünde hesabımı aynı anda farklı yerde açmama izin ver diye bir şık var eğerki oraya tıkladığınızda sizin şifrenizi bilen biri msninizi açtığında sizin bütün gelen ve giden yazışmalarınızı görebiliryor ve ikinci msn açıldığındada sizede bir uyarı gelmiyor.
evet bu işLemi biLiyorum ama şifremi eşim hariç kimse biLmez
imdesign
10/07/2009, 17:58
peki modemi kapatıp açtınmı
modeme bağLı 2 hap var hap'a bağLı 11 PC 2 Tane Macsh 1 Tane CTP prosret 1 Tane Speedmaster ofset makinası bağLı anLamadığım konu şu her makinada msn açık ama benim msn im hiçbir makinada açıLmıyor
siyah rüzgar
10/07/2009, 18:00
dicek bişey bulamıyorum artık.
imdesign
10/07/2009, 18:01
iLk defa başıma geLir yav böyLe bişey nasıL çözerizki bunu msn in numarasını biLen varmı yav müşteri hizmetLeri gibi :D
şifren yanlısdır buyuk harfle gıırıosundur. bunllar harıcınde tamamen silip tekrar yukleebılırsın msn yı
siyah rüzgar
10/07/2009, 20:50
eve geldim benimkide hata kodu 80048820 veriyor. anlamadım ne iş .
Mehmet Abi Hakkaten Naptın Ya :D Okadar Msn :D Harbi Baya Bir Güldüm..
Şimdi Gelelim Sorununa! Öyle Oldumu Abi Yapacağın Tek Şey ''Shift+Alt'' Tuşlarına Basman Yeterli Olacaktır..! İngilizce Karaktere Geçtiği İçin Yazamıyorsun O Harfleri..! :D Bu Tuşlara Basarsan Tekrar Türkçe Karaktere Geri Döner Klavyen Abi :D Saygılar..
ibrahim bu senin sorun benim bilgisayardada vardı benim kullandığım msn bi türlü açılmıyordu
bilgisardaki diğer msn ler açılıyor ama benimki açılmıyordu tabi ilk olarak aklıma msn mi çaldılar diye düşündüm aradan 20 gün geçti başka bir yerde msn mi denedim hemen açıldı tekrar bilgisayarımda denedim yine açılmıyordu neyse fazla uzatmayayım iyice araştırdım bilgisayarı virüsleri felan tarattırdım tekrar kurdum olmadı sorun bilgisara virüs girmiş olay bundan ibaret bende bilgsayarı sıfırladım sorun çözüldü seninkide böyle bir sorun olabilir sende başka bir bilgisayarda msn ni dene sonra cözüm bilgsayarı yeniden kurmak alacak sanırım kolay gelsin.
hey maaşallah 4 tane :) bazen 3 den sonra açılan msnlerde sorun olabiliyor.2 yılı aşkın bir süredir böyle Aslında 4 adet değil daha fazla ama bu şekilde bir tavır sergileyeceğiniz için 4 adet dedim .. Malum burası işyeri özel ,tüzel, genel,sıradan vs gibi msnlerimiz var :D
Abi ne yaptın yaa :D arada kaynasınmı diyorsun türkçe karakterLer tanımaması o hata veren msn açıkken sağ aLt köşede ok işaretnin soLunda kLavye resmi çıkıyormu?
klavye işareti görmedim hiç :(
Mehmet Bill Gates senin için 10 kullanıcılı yeni msn programı yazdıracakmış :)
yok yasemincim ben bir bilgisayardan 36 tane msn açtım ,bili gates pek geri kalmış hangi devirde yaşıyor acabaaa :)
Mehmet Abi Hakkaten Naptın Ya :D Okadar Msn :D Harbi Baya Bir Güldüm..
Şimdi Gelelim Sorununa! Öyle Oldumu Abi Yapacağın Tek Şey ''Shift+Alt'' Tuşlarına Basman Yeterli Olacaktır..! İngilizce Karaktere Geçtiği İçin Yazamıyorsun O Harfleri..! :D Bu Tuşlara Basarsan Tekrar Türkçe Karaktere Geri Döner Klavyen Abi :D Saygılar..
walla eğer düzelmeseydi senin dedğin gibi yapacaktım . ama sabah kendiliğinden düzelmiş :)
ben sorunu anladım sanırım :) mehmet bilgisayarında o kadar msn açınca sizin kotaları oraya yönlendirmişler :)
bu arada zaman zaman msn bu tip sorunlar veriyor msn de bulunan kayıtlarınızın tanımlanamaması sanırım.
birde mns açtığınız mail hesabınızı aktif hale getirip tekrar deneyin derim.
ayrıca sizin bilgisayardan başka birisi farklı bir isimle oturum açabiliyor mu yoksa herkese mi aynı hatayı veriyor.
eğer herkese aynı hatayı veriyorsa o zaman msn i bilgisayarınızdan kaldırıp sitesinden yeniden yükleyin.
bu arada şifrenizin güvenliğini aşırı dikkat etmekte fayda var. siz şifrenizi kimseye vermezsiniz ancak kötü niyetli kişiler size gönderdikleri herhangi bir mailde yada msn de gönderdikleri bir resim sayesinde msn adresinizi ele geçirebilirler.
imdesign
13/07/2009, 10:37
arkadaşLar probLemi çözdük benim için çok önemLi oLduğu için kurtarmam gerekiyordu :) microsoft u aradım ve yardım için bir adres verdiLer kanadaya bir maiL attım ve durumu anLattım ve or adında bir şahsı muhterem gerçekten yardımcı oLmak istediğini ve gerekeni yapacağını biLdirdi maiL aşağıda ekLidir ben hiç ummuyordum yemin ederim umudumu kesmiştim artık adamLar aynı gün içinde geri döndüLer vaLLa bravo vaLLa ne yaLan söLiyeyim orda bir türk oLsa inanıyorum bu kadar yardımcı oLmazdı
Hello Ibrahim,
Thank you for writing back to Windows Technical Support. I received the information that you sent to resolve your password issue. I acknowledge the time and effort that you spent in providing us the information that we need for our investigation. I believe that this service is very important for you. My name is Or and I am pleased to provide you assistance.
I was able to verify that your account, grafikhane@design.com, does not exist in our database. Please check that it was not mistyped. However, if you are sure of the Windows ID then it is also possible that your account is already inactive.
An account will be inactive if you do not sign in to your account for a predetermined amount of time. When an account is deleted, the user name is immediately available for registration.
For information on how to register the account, please visit:
https://help..com/.................................................. .......................... (https://help..com/Help.aspx?market=enUS&project=IDv1&querytype=topic&query=Accountv1_PROC_CreateAccount.htm)
Note: The help link above will direct you to our Windows ID Help directory. If you encounter any issues the *******, please notify us so that we may continue to improve your support .
We appreciate your continued support as we strive to provide you the highest quality service available. Thank you for using Windows ID.
Sincerely,
Or
Windows Technical Support
imdesign
13/07/2009, 13:00
helal olsun oliye.
vaLLa heLaL TR ye geLsin 1 kiLo sucuk sözüm var :D:cool:
Arkadaşlar laptop'um işletim sistemini win7 olarak değiştirdim fakat 1 aydır neler yaptıysam bir türlü msn'i açamıyorum. Msn'i silip tüm versiyonlarını tek tek yükleyip denedim fakat olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
imdesign
20/01/2010, 11:15
Bunu indir (https://hotfile.com/dl/18523205/decddae/MSN20Messenger208.5.exe.html) sonra sağ tıkla klasör'e çıkart de.İçinde hazır kurulmuş 8.5 var çalışmazsa msmsgr.exe'ye sağ tıkla uyumlukdan WinXP SP2 yap.
8.5 de çalışmazsa Şu katılımsız 9.0'ı (https://hotfile.com/dl/18525546/a57525e/Messenger_9.0.exe.html) dene.
Katılımsızdır 9 çift tıkla bekle.1 dakikada kurulur.
Alıntıdır. PCNET.com (https://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/227177-windows-7-msn-yukleme-yardimi.html)
8.5 in çalışmadığını duydum yanlıs pactli 9,0 win7lerde çalışıyor..