PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Üstün Otomotiv hakkında

Ryu06
08/07/2009, 01:27
aracıma yaptıgım kaza sonucu sag kapı gocmustu ve üstün otomotivde yaptırıyım dedim fakat arac boyandık da sonra dalga dalga dışardan sole bı baktıgınız da dalga dalga duruo sag kapım bunu daaha sonradan farkettım bugun goturdum aracı tekrar boyancak dendi ve arabam 4 gun daha yatıcak ve hıc memnun kalmadım ustun otomotıvden bir dahada gıtmeyı duusnmuorum aracım 2 ıncı kez boyancak ve vakit zaman kaybı. site uyelerıne bu sıkayetımı duyurmak ıstedım aklınızda olsun

utku952
08/07/2009, 01:46
yarın ön tampon yeniden boyanacak daha önce enriko da yaptrmıştım dökuldu fiat üstün e yonlendirdiler bakalm nasıl olcak...

Ryu06
08/07/2009, 01:54
yarın ön tampon yeniden boyanacak daha önce enriko da yaptrmıştım dökuldu fiat üstün e yonlendirdiler bakalm nasıl olcak...

valla ıstersen gel bak aracıma yan taraf dalgalı nasıl bır boyama yaptılar anlamadım ben tavsiye etmıorum

hayriyilmaz2
08/07/2009, 01:55
Üstün'e bir kere Ankara'ya gelirken uğramıştım.Rezil bir yer.Adamlar ilgilenmiyor ve burunlarından kıl aldırmıyorlar.Adam beni yarım yamalak dinledi ve ilgilenmedi.Böyle yerlere gitmeyelim de müşterinin değerini anlasınlar.

Erdem Bozdağ
08/07/2009, 03:11
ben üstün ve kartaş dan sonra Müslüm abiyle tanışınca çok şaşırdım zaten.Utanmasam abi şımartıyorsun beni filan diyecektim:)

Artık çoğu serviste bırakın dert dinlemeyi insan yerine koymuyorlar.Sanki arabamı o almış gibi davranıyorlar.Bu sadece fiat için değil çoğu firma da olan şeyler.Hala insan odaklı,müşteri memnuniyetinin önemini,güleryüzlülüğü öğrenememişler.Bunu geçen teyzemin aracını opel servisine götürünce bidaha anladım ve ordaki tutumdan sonra Müslüm abiyi tüm iyi niyetlerimle andım :):)

Ryu06
08/07/2009, 03:14
ben üstün ve kartaş dan sonra Müslüm abiyle tanışınca çok şaşırdım zaten.Utanmasam abi şımartıyorsun beni filan diyecektim:)

Artık çoğu serviste bırakın dert dinlemeyi insan yerine koymuyorlar.Sanki arabamı o almış gibi davranıyorlar.Bu sadece fiat için değil çoğu firma da olan şeyler.Hala insan odaklı,müşteri memnuniyetinin önemini,güleryüzlülüğü öğrenememişler.Bunu geçen teyzemin aracını opel servisine götürünce bidaha anladım ve ordaki tutumdan sonra Müslüm abiyi tüm iyi niyetlerimle andım :):)

ama boyle tıcaret anlayısla dvm ederlerse cok fazla tutunamazlar. boyle dvm etmelerı oldukca yanlıs bu olayları fıatın kontrol etmesı gerekıor

femoli
08/07/2009, 10:05
Bu sizin bahsettiğiniz üstün ankaradaki üstün otomotiv değilmi ?

mustafaf
08/07/2009, 10:22
bende gecenlerde Ustun Otomotıv ıle ılgılı olumsuz bırseyler duymustum.tabı tecrube etmeden yorum yapmak yanlıs olur...

Ryu06
08/07/2009, 11:51
ee tabi birde aracın boyası kalınlaşcak bu durum hakkında ben nasıl bır sıkyette bulunmam gerekıor?

bad_sedat
13/07/2009, 00:02
Bende bi kaç gün önce üstün otomotive aracımı götürdüm. Bakım yapıldı memnun kalıp kalmayacağım bi iş yapmadılar işçiliklerini görmediğimden, ama şunu açık bi şekilde diyebilirimki sanayideki bi tamirciden tek farkı orjinal parçaları bana sormadan kullanması.
Araca bindiğimde heryer yağlı parmak iziydi. ABS sensörü için bi güb ekstra bekledim. Eğer servis mantığı buysa çok kötü. Ve dehşet bi işçilik ücreti aldılar...
Diğer sefere sanmıyorum uğrayacağımı.

Bu arada önerdiğiniz bi servis varmı... Bu Müslüm kim bu arada :)

ABNEW
13/07/2009, 01:04
Sedat, Kavaklıdere Servisi öneririm (Müslüm de sahibi olur)

Bence siz gidip kendiniz bir görün, memnun kalırsınız :)

Ryu06
13/07/2009, 01:53

evet zaten oraya gıdıcem bundan sonra bır kere gıttım memnum kaldım

bad_sedat
13/07/2009, 14:00

Deli gibi Üstün Otomotivden aramalarını bekliyorum. İçimi dökmem lazım.

Öneri için teşekkürler. Deneyebilirim. Bu arada Müslüm abi oranın Servis Müdür imiş. Öyle diyor sitede. :)

Kavaklıdere Servisi'nin nerede olduğuna baktımda, acaba bulunduğu mekanın fiyatlarına bi etkisi olmuşmu diye teretdüte düştüm. Çoook yüksek fiyatlar var gibi geldi bi an.

ABNEW
13/07/2009, 14:42
Yetkili servis fiyatları mekana göre değişmediğinden korkmana gerek yok.Zaten kendileri sana gereken yardımı yapacaklardır...

bad_sedat
13/07/2009, 18:12
Yetkili servis fiyatları mekana göre değişmediğinden korkmana gerek yok.Zaten kendileri sana gereken yardımı yapacaklardır...

Eyvallah. Şimdilik bakımdan yeni çıktı bi iş yok gibi ama belki triger zinciri için gidebilirim. Oda çok kazık birşey. :agri:

ibrahim06
06/02/2010, 01:51
Ben arabamı geçen hafta Üstün Otodan satın aldım. Ankaradaki 4 anasatış bayiini de gezdim .İçlerinde doğru düzgün bir tek Üstün otodaki satış sorumlularından Olcay Bey ilgilendi. Diyeceksinizki satana kadar güzel ilgilenirler. Valla satarken de ilgilenmeyi bilmek lazım.Servislerini araç daha yeni olduğundan tecrübe edemedim. Herşey zamanla belli olur.

Ryu06
06/02/2010, 01:54
konu hortlamış

tempesty
06/02/2010, 02:13
Ben arabamı geçen hafta Üstün Otodan satın aldım. Ankaradaki 4 anasatış bayiini de gezdim .İçlerinde doğru düzgün bir tek Üstün otodaki satış sorumlularından Olcay Bey ilgilendi. Diyeceksinizki satana kadar güzel ilgilenirler. Valla satarken de ilgilenmeyi bilmek lazım.Servislerini araç daha yeni olduğundan tecrübe edemedim. Herşey zamanla belli olur.

Dostum kalın kalın yazmışsın ama bende arabamı Üstün otodan almıştım ve boyalı aracı bana sıfır diye sattılar sonra da kabul etmediler boyalı değil dediler bende tüketici mahkemesine dava açtım ve kazandım istersen sende bi kontrol et aracını ne olur ne olmaz yani dediğin gibi satmasını çok iyi biliyolar zira boyalı araçları sıfır araç diye satıyolar bu inanılmaz bir beceri ve ahlak !! ister..

pilotender
06/02/2010, 02:45
Ankara Üstün Oto'dan ben de şikayetçiyim. Servis bölümü ancak bu kadar ahlaklı olur yani hepsine puu demek istiyorum. Hiç kimse alınmasın darılmasın. Bundan önceki Alfa Romeo aracım çalışmakta güçlük çekiyordu. Uğraşa uğraşa aküyü boşaltıyordum ve sık sık birilerinin aracından akü takviyesi yapmak suretiyle çalıştırıyordum. Tokattan atladım aracıma hiç motoru durdurmadan Ankara'da üstün oto'nun garajına cektim gecenin bir vakti. Sabahleyin iterek servise soktular. Adamlar aracımda dünyalar kadar parçanın değişeceğini söylediler. Toplam maliyet işçilik de dahil tahmini 7,5 - 8 milyar tutat dediler :) Oysa ki ben arabamı 14 e almıştım :) Manyak mısınız yav siz dedim. Abi bu böyle biz nerden arıza oldugunu bulamayız herşeyi değiştirip denemek lazım diyorlar . Böyle sacmalık mı olur yav dedim. Arıza nerdeyse orayı değiştirin dedim. Uzun lafın kısası beni deli ettiler lanet olsun sizin servisliğinize diye orada kavga ettim. Arabamı nasıl calıştırıyorsanız calıştırın ben gidicem dedim. Bir kuruş vermeden, bir de patinajla ayrıldım oradan o sinirle bastım Aydın'a geldim.( Tabi motoru durdurmadan) Ve şaşıracaksınız, onların teşhis edemediği sorun benzin pompasıymış. 400 gibi bir rakamdı sanırsam değişti ve herşey düzelmişti... Adamı resmen ayakta..........çalışıyorlar. Lütfen dikkatli olun kardeşlerim.

Romeo_er2
06/02/2010, 03:25
ilginç valla olmaması gereken durumlar yakışmaz...hiçde yakışık almaz bence..çeki düzen şart..

ibrahim06
06/02/2010, 15:51
Dostum kalın kalın yazmışsın ama bende arabamı Üstün otodan almıştım ve boyalı aracı bana sıfır diye sattılar sonra da kabul etmediler boyalı değil dediler bende tüketici mahkemesine dava açtım ve kazandım istersen sende bi kontrol et aracını ne olur ne olmaz yani dediğin gibi satmasını çok iyi biliyolar zira boyalı araçları sıfır araç diye satıyolar bu inanılmaz bir beceri ve ahlak !! ister..

Öncelikle geçmiş olsun. Sıfır diye aldığınız araçta böyle birşeyin çıkması çok üzücü. Size bir şey soracağım: Aracınızın boyalı olduğunu nasıl anladınız? Başka bir servise mi gösterdiniz? Benim araçta da böyle birşey olup olmadığını nasıl anlarım. Kusura bakmayın. İlk defa sıfır km bir araç sahibi olduğum ve ilk defa yetkili serviste bakımlarını yaptıracağım için bu konularda biraz acemiyim.

femoli
06/02/2010, 16:23
İbrahim tüm servislerde boya ölçer bir alet var boyanın kalınlığını ölçüyor bunu yaptırmanı tavsiye ederim ..

KaGaN
06/02/2010, 17:18
O boyalı aracı nasıl sıfır diye satmışlar aklım mantığım almıyo bir türlü :(

pilotender
06/02/2010, 19:03
kime güveneceğimizi şaşırıyoruz....demekki servislerden alınan ekspertiz raporları da hikaye...peki aldanmamak için fikri olan var mı?

tempesty
06/02/2010, 21:45
Günlerden bir gün sıfır araba almanın heyecanı ve sevinciyle 1500 km.deki araçla şaşmaz sanayideki arkadaşların yanına gidilir arabayı göstermek için;

şaşmazdaki usta arkadaşlar : oooo hayırlı uğurlu olsun kardeş araba süper allah kaza bela vermesin gerçekten güzel arabaymış vs..vs..

ben : teşekkürler arkadaşlar darısı başınıza.....derken ; yan dükkandan yılların kaportacısı bir arkadaş daha gelir 2 kez arabanın etrafında döner ve geçmiş olsun kardeş der !!

hayırdır ?? arabanın sol tarafta komple boya var...
olum kafanmı iyi ne boyası arabayı sıfır aldık daha 1500 km.de derken ;
yok kardeş şaka değil dalga değil anam avradım olsun arabada boya var bu tarafta...
yaw olum X-ray lemi baktın 2 dakkada...derken boya kalınlık ölçer cihaz getirilir,
arabanın muhtelif parçalarına tutulur,bütün parçalarda genelde kalınlık 115-123 mikron çıkarken sol tarafta sol ön çamurluk sol ön kapı sol arka kapı ve sol arka çamurluk da 210 mikron !!! boya çıkar...Hikaye de böylece başlar...:D

Muhtemelen araç yüklemeleri sırasında sürtüp sonra kusurlarını örtmek için tekrar boyayıp sıfır araç diye kaktırdıkları savını ileri sürdük ama nedendir bilinmez yine de tabii...

Siz yine de tabii sıfır araç alırken bile bi kontrol ettirin aracınızı ne olur ne olmaz zira ben edicem bundan sonra..

(haaa bir de tampon arasından maskeleme bandı parçası çıktığını yazmayı unutmuşum o da ayrı bir traji komik olay tabii:)

ibrahim06
07/02/2010, 00:51
Bora Bey tüketici mahkemesinde dava açtım kazandım dediniz. Satın aldığınız yere ne gibi bir yaptırım uygulattınız dava sonucunda peki?

skydome
07/02/2010, 01:29
06-08-2009 da bravomla kaza yaptım 2.5 ay aracım Üstün otonun ilgisizliği yüzünden serviste yattı...hava yastığı siparişini 1,5 ay olmasına rağmen geçmemişler allah hepsinin..... ******** herifler....yaptıkları işçilik de rezalet...üstelik telefonla müşteriye dönmek de yok....adamların umurunda değilsiniz çünkü zaten sizinkinden başka en az 60 tane araç oluyor her gün abartmıyorum...yani sizin aracınız ve siz onlar için kumsalda bir kum zerreciğisiniz...

bozkurt0632
07/02/2010, 01:30
üstün otoya gitmedim ama yeğenimin aracı gp. araba önden kaza yaptı. üstün otoda yapıldı. sağ ön çamurlukla kaput arasında 2 cm kadar açıklık vardı araba teslim edildiğinde, buna benzer daha birkaç sorun daha, yeğenimi ve abimi kavaklıdereye yönlendirdim. saolsun müslüm ve servisteki diğer arkadaşlar herzamanki iş ciddiyeti ile araçla ilgilendiler. abim bundan sonra aracını buraya getireceğini söleyerek ordan ayrıldı.
şu ana kadar kavaklıderenin yaptığı hizmetten memnun olmayan bir arkadaşla karşılaşmadım. diğer servislerde bu forumdan gerekli dersleri alıp kendilerine çeki düzen verebilirler.

tempesty
07/02/2010, 09:23
Bora Bey tüketici mahkemesinde dava açtım kazandım dediniz. Satın aldığınız yere ne gibi bir yaptırım uygulattınız dava sonucunda peki?

Araçta insan sağlığını tehdit edebilecek bir kusur (motorunda , yürüyen aksamında veya güvenliğinde vs.) bulunmadığı için hakim aracın yenisiyle değiştirilmesine hükmetmedi , sadece aracın boyalı olması nedeniyle Gazi Üniversitesi Otomotiv bölümünden gelen bilirkişilerin raporu sayesinde tüm mahkeme masrafları ve avukat masrafları davalıya ait olmak üzere aracın ikinci el satışındaki değer kaybı olarak 5000 tl tazminat ödenmesine karar verildi..(Mahkemede geçen 1,5 yıllık sürede yanına cabası kaldı tabii)

Mahkemeye hem Üstün otonun kendi avukatı hemde Fiat'ın avukatı beraber katıldılar , tabi ona rağmen kaybettiler..:)

ABNEW
07/02/2010, 11:03
.............
Mahkemeye hem Üstün otonun kendi avukatı hemde Fiat'ın avukatı beraber katıldılar , tabi ona rağmen kaybettiler..:)

Bora değil 2 avukat 200 avukatla da katılsalar kazanma şansları yoktu.Sonuçta gerçek kaportası hasarlı-boyalı aracı sıfır diye satmaları,

Neyse hepsi geldi geçti, sen sıkma canını;)

pilotender
07/02/2010, 14:33
bence üstün otomotiv ayne alıştığı gibi müthiş bir kazık atmış...geçmiş olsun Bora Bey. İnsanın gercekten moralini bozucu, üzücü bir durum bu ancak, düşününce arabanın kaybedeceği değeri zaten sana vermişler. Kaldı ki yan tarafı boyalı diye bir arabayı satmak da hiç zor değil. Büyük şehir de olup da orası burası boyasız araba bulmak zaten cok zor. Boyalı olmasının da sana en ufak bir sorun teşkil etmemesinden dolayı hiç de üzülmeye gerek yok. Ama var yaaa üstün otomotive bir bidon benzin döküp yaksalar yeridir :) Gelgelelim bu sefer de haksız duruma düşülür.

KaGaN
07/02/2010, 14:35
Büyük şehir küçük şehir hiç farketmez sıfır bir araba almak için hevesle ankaranın en büyük bayilerinden birine gidiyorsunuz ve hevesle aldığınız araba boyalı çıkıyor bunun hiçbir mantıklı açıklaması olamaz ve kabul edilir bir durum değil..

pilotender
07/02/2010, 14:47
ben olsam arabayı yenisiyle değiştirmedikleri gün arka cama satılık yazardım...çünkü arabadan soğurdum. dediğim gibi aslında sürücü ve yolcunun canını tehlikeye atsacak bir durum yok ama benim o arabadan gönlüm gecerdi şahsen, binemezdim...

GP COSKUN
07/02/2010, 17:19
asla kabul edilebilir bir durum değil
ne demek boyalı arabayı sıfır kilometre diye satmak
bu ne ticaret ahlakına uyar ne insanlığa
tse kurumu tarafından belirlenmiş kurallar dışında birdurum
ayıplı mal kategorisine girer bu araç tabiki mahkemeyi kaybedecekler

ibrahim06
07/02/2010, 22:40
Boyalı bir aracı satmak ahlak dışıdır ama şunu söyleyeyim.Avrupadan Türkiye'ye özellikle Almanyadan ülkemize gelen orta sınıf arabaların ben kalite kontrolden geçebileceklerine inanmıyorum. Bize 3.dünya ülkesi gözüyle baktıkları için ülkemize kendi ülkelerinde sorun olabilecek arabaları gönderiyorlar. Ülkemizde bir otobüs fabrikası var mesela.orda çalışan kalite kontrolde akrabam var. 10 arabadan 5inin kalte kontrolden aslında geçemediğini geri gönderdiklerini söyler hep. Ancak yukardaki amirlerden gelen cevap tehdit niteliğinde olduğu için işinmizi kaybetmememk için onaylıyoruz diyor. Varın gerisini siz düşünün.

bozkurt0632
07/02/2010, 23:36
hasarlı araçları boyayıp satmak sadece fiat ve üstün oto yapmıyor. gazetelerin ankara eklerini takip eden arkadaşlar bilirler aynı olay toyotada da olmuştur.
bence burda sorgulanması gereken bu yapılanları ticaret ahlakının neresine koyuyor firmalar. hasarlı bir aracın, hasarlı olduğu sölenerek 3-5 bin indirimli satılması çokmu zor. bir abimiz tavanın da hasar olan ford mondeoyu yaklaşık 9 milyar inidrimli olarak aldı.
yani uzun lafın kısası müşteriye dürüst davranan firmalarda var.

pilotender
08/02/2010, 18:32
Her şeyde bir hayır olduğuna kesinlikle inanıyorum. Haklısın. Bak bunu duymak gercekten sevindirdi beni. Satmak kesinlikle sorun olmuyor zaten. Sattığım Alfa tavan hariç boyalıydı. Araç bendeyken iki kere kaza yaptı. birini ben birini amcam yaptı. İkisi de öndeki araca arkadan çarpmak suretiyle oldu. Daha öncesinde de iki yandan yemiş ve tamir görmüş. Ama cok rahat bir şekilde değerinin üstünde sattım arabayı. İllaki herhaltı anlatmıştım ben de. Alıcı o şekilde kabul etti..Ama senin aracın sıfır diye verilip tamir görmüş olması daha farklı bir durum işte. Neyse geçmiş olsun...

omerv
09/02/2010, 13:45
ben aracımın tüm bakımlarını üstün oto da yaptırdım hiçbir şikayetle karsılasmadım. demekkı bu da şans meselesi.
20000 bakımında koltuğum bakım esnasında leke olmuştu . servis mudurune soyledım komple iç temizlik yaptılar parada almadılar ben memnunum ama .çok kişide aynı servisten madur olmuş

skydome
09/02/2010, 14:02
normal bakımda ne var ki allah bir sorununuz arızanız ya da kazanız varsa onların eline düşürmesin kimseyi

ik77
09/02/2010, 14:43
ben bi şeyi anlayamadım.bu üstün otonun hiç interneti takip eden adamı yada bu siteden sizinle ilgili bitakım bilgiler var diyen tanıdığı yokmu.haklarında kaç gündür yazılıp çiziliyo ne bi cevap ne bi düzeltme.ya siteden haberleri yok ya da ciddiye almıyorlar.ben bikaç gün daha bekleyip arayacağım.hakkınızda bişeyler yazılıyor bi zahmet açıpta okuyun diyeceğim.

skydome
09/02/2010, 15:24
vardır haberleri elbet ne olacak...dediğim gibi onların umurunda değil siz hiç adamların servisindeki işlem gören araç sayısını gördünüz mü??uçsuuuz bucaksız...Hayatımda gördüğüm en fazla bakım tamir onarım yapılan servisti...polisin hastahanelerin ptt nin bunun gibi birçok kurumun aracı zaten sizin adam yerine konulmamanıza yetiyor...o kadar çok ki abartısız 60 araç işlem görüyor serviste yaa çok ciddiyim...arka tarafa geçme fırsatı olanlar mutlaka bir baksınlar...ben sonsuza kadar Müslüm abi Kavaklıdere yetkili servis diyorum...1 numero

barbar74
09/02/2010, 16:00
Bu sitede hakkında çok iyi yorumlar okudum. Ankarada yaşasaydım kesin kavaklıdere servisine götürürdüm aracımı... Keşke İstanbulada bir şubesini açsalar...

tempesty
09/02/2010, 16:10
Adamların kendi servisleri umurlarındamı ki bir de internetle ilgilensinler :)

skydome
09/02/2010, 20:15
mantıklı....Kavaklıdere servis Türkiye'nin her yerine lazım:D

bozkurt0632
09/02/2010, 20:46
adamlar neyin açıklamasını yapacaklar. mahkemeye gidilmiş ve kaybetmişler. daha neyin savunmasını yapacaklar.

agaytan
09/02/2010, 21:47
puntodan önce albea m vardı bir kaza sonucu sağ arka kapı ve çamurluk üstün otoda boyandı 1.5 sene sonra boya döküldü üstüne geri gittim önce kabul etmediler falan ama daha sonra kabul edip boyadılar ... 3 gün sonra arabayı aldıktan sonra baaktım sol ön ve arka kapıda çizikler var ama rotuş yapılmıştı söyledim ama kabul etmediler.. kavgadövüş lanet ettim .. bir daha fiiat almam dedim ama puntoya dayanamadım aldım fiatın gönderdiği anket elemanınada herşeyi anlatmıştım... kısacası uzak durun üstünden ...

KaMiKaZe
09/02/2010, 22:01
vay canına üstünden ne kadar muzdarip insan varmış.

taipen71
09/02/2010, 22:10
Bende braderin başından geçen bi olayı anlatıyım küçük bi kaza sonucu aracını bu servise götürdü araçta sadece sol arka kapıda boyanacak yer vardı aracı bıraktı daha araç 4 aylıktı oradan sıfır almıştı. arac teslim edildi 2 ay sonra aracı satışa çıkardı.expere götürdüler sadece sol arka kapı boyalı diye aracın sol tarafı komple boyalı çıktı,servise gittik kavga döğüş adam abi boya rengi tutmaz diye komple boyadım demezmi braderin kan beynine fırladı yapıştı adamın boğazına ortalık biraz sakinleşti brader tamam olan olmuş boya raporlarını verin satarken sattığıma gösteririm dedi ve ellerinde raporu aldı fiat ta email gönderdi 2 gün sonra döndüler olayı anlattı raporları faxladı 3 gün sonra aradılar sizi bekliyorlar diye gittik heralde sahibi olan kişi idi olayı bildiğini üzüntü duyduğunu söyleyerek aracı kaça sattığını sordu bradere brader 25500 e anlaşmıştı 26500 dedi adam hemen muhasebeyi aradı ve istenilen meblayı getirmelerini söyledi bu arada yardımcı olacakları bişey varsa yardımcı olabileceklerini söylediler brader otomatik araç alacağı için aracı satıyordu otomatik puntoda anlaştılar araca hediye olarak sis farı takıp o yazda bodruma 5 günlük tatile göndermişlerdi.bu olay beni baya bi şaşırtmıştı çünkü opel vw seat hepsini kullandım böyle ilgi görmemiştim fiat tan ve bu olay sayesinde şimdiki aracım olan lineamı aldım

tempesty
09/02/2010, 22:43
Sanırım biraz daha akıllanmışlar en azından hatalarını telafi etmişler yani mahkeme falan adamı uğraştırmamışlar...Ama ustasının yaptığı olay hakkaten hayret verici yahu :) hemde müşteriye danışmadan aracı boyamak....yani ne desem...:)