PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Multijet GP -Acil-

kukart
07/07/2009, 20:32
2006-GP 1.3 M.jet Emotion veya Dynamic 5K-3K farketmez.... (skydome olursa iyi olur, olmazsada olur ;))

2007-GP 1.3 M.jet Emotion veya Dynamic 5K-3K farketmez....

2008-GP 1.3 M.jet Active veya Dynamic, FUN 5K-3K farketmez....
(garanti veya az km olursa dadından yenmez)

Arkadaşlar yukarıda yazığım özelliklere en azından az kullanılmış temiz olan bildiğiniz size veya çevrenizden gördüğünüz GP bulursanız bana haber uçurursanız sevinirim

kayakemal@msn.com
505 653 1939
veya bu başlık altına (PM) yazarsanız sevinirim.

Özellikle Tatil beldelerindeki arkadaşlar dan haber bekliyorum, tatil için araba bahane olur.. (yoksa tatile cıkacağımızda yok :) )
Arabasızlık çok kötüymüş sıkıntı yaptım kendime uyku uyunmuyo :) malum öğretmenim tatil dönemi kapandık kaldık dört duvar arasına :(
kısacası İMDAAAT :)

Bu arada BENZİNLİ Starjet veya Tjet uygun km ve fiyatta olursa düşünürüm (gerçi hiç benzinli arabam olmadı nasıl olacak bilemiyorum)

İlgilenen zaman ayıran arkadaşlara çok teşekkürler..

ferojan
08/07/2009, 03:33
14208817 Bu sekiz harfde belki aradıını bulabilirsin Karahan bu sana kutsal bir görev:) Bu ip ucunu takip et aradığın lacivet atlı prensese sahbinden e bak bu verdiğim no ilan no.

kukart
08/07/2009, 16:48
14208817 Bu sekiz harfde belki aradıını bulabilirsin Karahan bu sana kutsal bir görev:) Bu ip ucunu takip et aradığın lacivet atlı prensese sahbinden e bak bu verdiğim no ilan no.
görevi yerine getiridm favorilerime ekledim
hadi pazarlık yapalım ;)

Ah-MeT
08/07/2009, 19:08

çok gizemli olmuş yaw:)

poyraz_o
08/07/2009, 23:26
abi benim FUN ı vereyim sana...
daha 1 - 1buçuk aylık araba....
3bin kmde zaten çoğu uzun yolda yapıldı (500-600 km şehir içi)...
2009 model beyaz FUN..
4 sene 11 ay garantisi var daha....
garajda resimleri var arabanın...
uyarsa öm veya mail at. konuşalım

kukart
09/07/2009, 02:15
abi benim FUN ı vereyim sana...
daha 1 - 1buçuk aylık araba....
3bin kmde zaten çoğu uzun yolda yapıldı (500-600 km şehir içi)...
2009 model beyaz FUN..
4 sene 11 ay garantisi var daha....
garajda resimleri var arabanın...
uyarsa öm veya mail at. konuşalım

özelden yazdım ...
;) kimse duymasın şşşş :)

demon
09/07/2009, 02:24
Bende tekrar GP almaya karar verdim :cool0000: Ve bugün yine çok uygun fiyatlı 2007 kırmızı bir punto kaçırdım sorma gitsin. Dostum bu arada sıfır olayınıda bir araştır istersen. Ben yarın onada bir bakacam. Şu ara ikinci el araç bulmak çok zor. Yaz dönemi olduğundan kimse aracını satmak istemiyor. Satanda çok para istiyor. Temiz bir araba zaten hemen gidiyor. O yüzden bu ara kampanyalarda varken sıfır daha mantıklı gibi. İmkanları biraz zorlamak gerekli yani. Hayırlısı bakalım. İnşallah güzel bir fiyata anlaşırımda sıfır alabilirim. Ayrıca bir malın fiyatını ne öldürmeyi severim nede fiyatının üstünde para vermeyi. Valla bazen öyle bir bakıyorumki üç yaşındaki aracın ikinci el fiyatlarını insanlar neredeyse sıfır fiyatına yakın biçiyorlar.

kukart
09/07/2009, 02:44
Bende tekrar GP almaya karar verdim :cool0000: Ve bugün yine çok uygun fiyatlı 2007 kırmızı bir punto kaçırdım sorma gitsin. Dostum bu arada sıfır olayınıda bir araştır istersen. Ben yarın onada bir bakacam. Şu ara ikinci el araç bulmak çok zor. Yaz dönemi olduğundan kimse aracını satmak istemiyor. Satanda çok para istiyor. Temiz bir araba zaten hemen gidiyor. O yüzden bu ara kampanyalarda varken sıfır daha mantıklı gibi. İmkanları biraz zorlamak gerekli yani. Hayırlısı bakalım. İnşallah güzel bir fiyata anlaşırımda sıfır alabilirim. Ayrıca bir malın fiyatını ne öldürmeyi severim nede fiyatının üstünde para vermeyi. Valla bazen öyle bir bakıyorumki üç yaşındaki aracın ikinci el fiyatlarını insanlar neredeyse sıfır fiyatına yakın biçiyorlar.

:)
kaçan balık durumu..
bu gün bende az kalsın Leon alıyodum..
aracı beğendim de fiyatıda uygundu,
rengi birde içi pisti gerçi temizlenebilirdi sanırım :)
araç 40 bin km stylance modeli birparça boya var 23 e bıraktı ben teklif etmedim ama 22-22,5 a bırakacak gibi adam kardeşine almış kardeşine kızmış satıyo... aracın kaçışı konforu tavlıyo ama dedimya fiyatı uygun olmasına rağmen içinin pis kullanılmış olması kullanan kişinin araca davranışı ve kullanış biçimi hakında biraz fkir verdi açıkcası huylandım...
birde tanımadığım ama ezelden beri beğendiğim bi araç...
neyse çoymayayım ben yine GP sularındayım ;)

ferojan
09/07/2009, 13:48
Sesime gel kukartttttt sana bir ip ucu ve görev daha... Hemen eve git ve beni ara pazarlığa başlamanın vakti geldi.... Bak önceden böcek olmayı kabullenip sonrada ezildim diye vızıklamak yok! ona göre Pazarlığı sımsıkı yapalım sende rahatla bende:)

anvil
09/07/2009, 16:55
soluksuz takip ediyorum

ferojan
10/07/2009, 02:31
soluksuz takip ediyorum
Anvillll bir soluk kadar yakınındayız enseye dikkat et... Gece gayipten gelen sesleri dinleyip aracının ruhsatını bana yolla... Satış sözleşmesinide araya sıkıştır.. Kukart a satacağım.. Sakin ol herşey kontrolüm altında:)

femoli
10/07/2009, 10:09
Bende sonunu merak ediyorum :)

Ah-MeT
10/07/2009, 11:25
Testere filminin serisinin yenisi olmalı bu:)
soluksuz izliyorum bende sonucunu merak ettim...

kukart
30/07/2009, 00:43
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır arabasızlığın verdiği ayaklara zarar, cebe ferahlık verici sürecin sonunaa yaklaştım...

Öncelikle ilgi gösteren arkadaşlardan özür diliyorum GP alamıyorum :(
ferhan arkadaşım seni arayamadım...
günlerdir süren "araç ne alacağız" kavgasını hanım kazandı biraz bütçemizi zorlayarak C sınıfına geçiyoruz nasipse.....
GP den vazgeçirdi beni biraz onun etkisiyle forumu uzaktan takip etmeye başladım ama takip etmeyede devam edeceğim...

sonuç olarak birkaç alternatiften sonra
Opel Astra HB 1.3 CDTi enjoy.. 2006 model
alıyoruz yarın halletcem allah tan bi aksilik olmassa..

Ama burada kalmaya devam edecem izniniz olursa..

ABNEW
30/07/2009, 00:45
Hayırlı olsun Karahan, kazasız sürüşler şimdiden.En azından motor multijet :)

kukart
30/07/2009, 00:49
teşekkür ederim Arda
evet multiCDTi :)
3. dizel aracım olacak inşallah GP yi aratmaz..

ABNEW
30/07/2009, 00:58
Yeni araç geldiğine göre konuyu da gönderelim :)