Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık GP Parçaları
(City Arıza) Direksiyon Borusu ve city motoru Takım : 1.200.00-Tl -------------SATILDI-------------
Manuel Klima : 1.500.00-Tl-------------SATILDI-------------
Arka Kapılar için cam otom tüm tesisat : 350.00-Tl-------------SATILDI-------------
Ön Tampon Az Hasarlı Modifiye için: 200.00 - 250.00-Tl-------------SATILDI-------------
Egzost başlığı orjinal : 80.00-Tl
GP Kadran : 350.00-Tl-------------SATILDI-------------
ABS Beyin ve Takımı : 600.00-Tl-------------SATILDI-------------
Yan Marşpiyel Orjinal Boyalı Siyah 250.00-Tl
Sağ Sol sellektör cam uzun kısa vs Kolları : 300.00- Tl
Tuş Takımları : 200.00-Tl ----------------SATILDI------------------
1.3 m.jet 90Bg 6 ileri Şanzuman Gp motoru: 4.000.00-Tl
Arka Bagaj Üstü Fren lambası: 60.00_Tl-------------SATILDI-------------
Gp Orjinal CD çalar : 300.00-Tl
Tek Kapı Tüm Parçaları mevcut : 700.00- Tl-------------SATILDI-------------
Torpido Kapağı : 165.00-Tl-------------SATILDI-------------
Kaput Altı Sigorta Takımı : 500.00-Tl-------------SATILDI-------------
Göğüs Altı Sigorta kutusu : 325.00-Tl-------------SATILDI-------------
Tek Kapı Koltuk Takımı Sağ Sol ve Arka : 1.000.00-Tl
İmmobilizer Beyni : 350.00-Tl
imdesign
03/07/2009, 17:01
naptın aga arabayı kompLemi parçaLıyosun nedir :D hayırLı satışLar
sis Lambası tuş takımı vs. - sağ davLumbazı da satmayı düşünürsen fiyat bekLerim :)
:) Araba parçalınıyorda şuan İbrahim onların parçalarının bir kısmını yazdım:) sis lambası da olması lazım 100 lira mı ne. tuş takımı zaten var yukarıdada yazıyor. sağ davlumbaz içinde yarın öbürgün hbr veririm.
1.4 77hp motoru çıkartıp 1.3 mj 90 hp 6 ileri motor takabilirmiyim.
yani ruhsat işlemleri falan nasıl olcak bilen varmı?
Vedat, bizim yasalarımıza göre böyle birşey yapmak mümkün değil.En azından teknik olarak yapılsa bile ruhsat çıkartman kanunen imkansız.Sadece trafiğe kapalı alanlarda kullanabilirsin yeni motorlu aracı...
Valla Vedatcım o biraz zor ama neden olmasın! Ama şanzuman falan filan onların hepsinin değişmesi gerek. Aracından memnun değilsen satıp 1.3 mjet alman daha mantıklı!
imdesign
03/07/2009, 17:26
:) Araba parçalınıyorda şuan İbrahim onların parçalarının bir kısmını yazdım:) sis lambası da olması lazım 100 lira mı ne. tuş takımı zaten var yukarıdada yazıyor. sağ davlumbaz içinde yarın öbürgün hbr veririm.
hayırdır neden parçaLatıyorsun aracı :S sisLerin çiftimi 100 Lira ? öyLese taLibim :) tuş takımı dedğin 200 Lira oLanımı diyorsun çok para be aga :D
tmm davLumbazın fiyatını bekLiyorum birde ön sağ ve soL amortisör takozunun da fiyatını çıkarırsan :D ya utandım bi an adam arabasını parçaLıyor ben geçmiş oLsun bişeymi oLdu diyeceğim yerde parça istiyorum kusura bakma :shy:
Yok paşa ben kendi aracımı parçalamıyorum yahu kazalı bi araç var şuan elimdede onu parçalıyoruz:) Utanmana gerenk yok bea sende. tuş takımı fiyatları normal değil sanırım ama bişiler daha yapılabilir! Sisler içinde tekrardan sormam lazım aga ama konuşulurken 100 civarı diye duydum ama sorucam yine. Takozlar içinde dönerim birazdan
77 artık az gelmeye baslamıştı. neyse o zmn benim biraz daha bekleyip. tjet yapmaya calısayım.
ocean_1919
03/07/2009, 17:51
Arka koltuk varmı parçalı yatan. Her ne kadar şu an alacak durumda olmasamda sormak istedim. İlersi için fikir olsun diye.
eğerki motorunu faturalandırabilirsen. araç tadilatı ile mühendisler odasından rapor alıp ruhsata işletebilirsin. ancak kesinlikle faturalatman gerekiyor ve faturada motor numarasının yazması lazım. (kazadan dolayı yada zorlamadan motor blogunda sorun olan araçlar mecburen motor bloğunu değiştirmek zorunda kalıyor. yeni motoru belgeleyebilirsen sorun çıkacağını sanmam tabi buna en iyi cevabı bu işlerle ilgilenen üyelerimiz verebilir )
imdesign
03/07/2009, 17:54
Yok paşa ben kendi aracımı parçalamıyorum yahu kazalı bi araç var şuan elimdede onu parçalıyoruz:) Utanmana gerenk yok bea sende. tuş takımı fiyatları normal değil sanırım ama bişiler daha yapılabilir! Sisler içinde tekrardan sormam lazım aga ama konuşulurken 100 civarı diye duydum ama sorucam yine. Takozlar içinde dönerim birazdan
tamam ferhan araç senin değiLse Nema ProbLema:cool: parçaLayın aga :D
fiyatLarı bekLiyorum Liste yapaLım.
1- Sis Lambası
2- Sis tuş takımı
3- Sağ ön DavLumbaz
4- Ön sağ soL takoz
Arka koltuk varmı parçalı yatan. Her ne kadar şu an alacak durumda olmasamda sormak istedim. İlersi için fikir olsun diye.
Arka koltuk var ama tek kapı için olanı var. Fiyatıda 250.00 bilgin olsun yinede.
zaferkaplan
03/07/2009, 17:59
tuş takımını bende düşünebilirdim ama fiyat yüksek şuan servisteki fiyatı 200-220 civarı
tamam ferhan araç senin değiLse Nema ProbLema:cool: parçaLayın aga :D
fiyatLarı bekLiyorum Liste yapaLım.
1- Sis Lambası : 100.00 tl
2- Sis tuş takımı : Kanka 200 lira bütün olarak ama
direksiyon sis mis komple ayrı ayrı verince olmuyo
3- Sağ ön DavLumbaz : davlumbaz var ama hasarlı işine yaramıycak
4- Ön sağ soL takoz : sağ takoz mevcut şuan elimizde birde bu parçalar zaten ucuz parçalar kank.
:):):):) Yapalım aga yapalım..
effect1903
03/07/2009, 18:08
Ferhan sol aks mili varsa bana çok acil lazım umarım vardır. Özelden mesaj attım bekliyorum.
imdesign
03/07/2009, 18:16
: sağ takoz mevcut şuan elimizde birde bu parçalar zaten ucuz parçalar kank.
:):):):) Yapalım aga yapalım..
sağ soL fark ediyormu acaba ?
bana asıL soL Lazımda eLim değmişken sağıda değiştiririm diyordum :)
hadi ortak fiyat beKLiyorum sabırsızLandım :D
tuş takımını bende düşünebilirdim ama fiyat yüksek şuan servisteki fiyatı 200-220 civarı
Kardeş haklısın ama bendekini takım olarak vericem sislerin olduğu yer ve direksiyon kumandaları. Bendekiler yan sanayi değil ki sonuçta orjinal parça bunlar. 3 e böl tanesi 66 liraya gelir. Tabiki karar senin sonuçta.
eğerki motorunu faturalandırabilirsen. araç tadilatı ile mühendisler odasından rapor alıp ruhsata işletebilirsin. ancak kesinlikle faturalatman gerekiyor ve faturada motor numarasının yazması lazım. (kazadan dolayı yada zorlamadan motor blogunda sorun olan araçlar mecburen motor bloğunu değiştirmek zorunda kalıyor. yeni motoru belgeleyebilirsen sorun çıkacağını sanmam tabi buna en iyi cevabı bu işlerle ilgilenen üyelerimiz verebilir )
Erhan Bey, bu değişiklikler bildiğim kadarıyla sadece aracın ruhsattaki motorunun aynısıyla yenilenmesi ile mümkün.Ancak aracın motorunu atıp faturalı da olsa başka bir motor koymanın yasalarca yasak olduğunu biliyorum,
Çevremde motor bloğu değişmiş bir Focus sahibi var.Garanti kapsamında değişim oldu ama birkaç ay çok uğraştı yakınım.Servis, ford bayi ve emniyet arasında mekik dokudu araç da dahil :)
Hocam bende marşpiyellere talibim. Yalnız 250 çok fazla sanki çıkma parça için. Daha uygun olması mümkün mü?
Hocam bende marşpiyellere talibim. Yalnız 250 çok fazla sanki çıkma parça için. Daha uygun olması mümkün mü?
Kardeş hazır orjinal marşpiyel bunlar fiyatıda iyi aslında ama boyasıda var çizik hasar falan filanda yok . Almayım hadi senden 30 daha enson 220 olur. Orjinal marşpiyel sonradan dökme yada yapma değil.
06kaymak
03/07/2009, 18:38
kardeşim sen nerelisin ?:) kayserili olmalısın :)
imdesign
03/07/2009, 18:40
vaLLa oLabiLir benimde bir kanım ısındı :D
farklı motor cinsi konusunda bilgim yok. ancak motorun değiştirilebildiğini biliyorum. tek sorun faturalandırabilmek malum çalıntı araçlardan sökülme motorlar var dünya kadar.
farklı motor cinsi konusunda bilgim yok. ancak motorun değiştirilebildiğini biliyorum. tek sorun faturalandırabilmek malum çalıntı araçlardan sökülme motorlar var dünya kadar.
Evet, dediğim gibi aracın içindeki motor yenilenebiliyor ama farklı bir motor takılamıyor...
batuhann80
03/07/2009, 19:22
sislerle,tuş takımlarını sattın mı acaba?tus takımında sis düğmesi varsa,sislerle beraber alabilirim...
zaferkaplan
03/07/2009, 19:29
Kardeş haklısın ama bendekini takım olarak vericem sislerin olduğu yer ve direksiyon kumandaları. Bendekiler yan sanayi değil ki sonuçta orjinal parça bunlar. 3 e böl tanesi 66 liraya gelir. Tabiki karar senin sonuçta.
tamam o zaman sadece o tuş takımını tek olarak satıyosan ben alırım
tamam o zaman sadece o tuş takımını tek olarak satıyosan ben alırım
Kardeşim tuş takımını tek olarak veremiyorum maalesef başka bi arkadaş tüm takımı istiyor anlaşırsak tüm takımı yollıycam
zaferkaplan
03/07/2009, 19:40
tamam sağolasın ama anlaşamazsanız ben tuş takına talibim
Abim ben Karadeniz orduluyum ama doğma büyüme ankara tutturamadınız..:)
vaLLa oLabiLir benimde bir kanım ısındı :D
Kanka bana ısınmayan yansın yahu:) Espirik tabi bi kenerada yakından tanısan dahada çok kaynarsın allaha şükür sıcak kanlı insanlarız hepimiz:)
Müslüm abi bir servis olaraktan Kavaklıdere olaraktan fiyatlar için düşüncelerin nelerdir?
batuhann80
03/07/2009, 20:01
tuş takımları için tesekkür ederim...
Hayırlı olsun Ufukcum.. Anladığım kadarıyla aracına sis bağlattıracaksın. Tekrar hayırlı olsun.
batuhann80
03/07/2009, 20:13
Hayırlı olsun Ufukcum.. Anladığım kadarıyla aracına sis bağlattıracaksın. Tekrar hayırlı olsun.
saolsın,,, sisleri bulursak bağlattıracagım...:D
bahçe makası tamamda,birde bahçe lazım bana...:D
Romeo_er2
03/07/2009, 21:11
arka koltuk tavan lambası ? emotionda olması lazım
merhaba banada bagaj üzerindeki pandizot lazım elinizde mevcutmu? bendekine hoparlör takmıştık şimdi delik kaldı yardımcı olursan memnun olurum tlf num 0536 238 55 41 ahmet sayal
merhaba banada bagaj üzerindeki pandizot lazım elinizde mevcutmu? bendekine hoparlör takmıştık şimdi delik kaldı yardımcı olursan memnun olurum tlf num 0536 238 55 41 ahmet sayal
Kardeşim yardımcı olmaya çalışacam panzidot olması lazım dı yarın bakıp hbr veririm sana.
arka kapılar için otomat tesisatı da iyi de pahalıymış
zaferkaplan
03/07/2009, 23:15
arka kapı otomatları pahalı gibi geliyo aslında ama sanırım o fiyata arka kapı döşemeleri de dahildir onlarında olması gerekiyo aslında kaçırılmayacak fırsat ama 2 aydır epey masraf yaptım
ferojan araç yeni logoluysa talibim??? ön arka jantlar?
Romeo_er2
04/07/2009, 00:10
dostum ben arka tavan lambası için fiyat istiyorum..
arka kapılar için otomat tesisatı da iyi de pahalıymış
Yok be pahalı falan değil başka yerlere sorun 450 500 den aşağı fiyat alamazsınız böyle bir konu daha önce tarafımdan açılmıştı (dava açıyorum zannımca) ne demekse tarafımdan:) Eski konulara bakarsanız muhabbet baya bi dönmüştü orda.
dostum ben arka tavan lambası için fiyat istiyorum..
Ertuğ kardeş sanırım sen bişeyleri yanlış hatırlıyorsun. Tavanın iç kısmında arkada lamba yok benim elimde olan arka camın üzerindeki fren lambası. resimde görüceksin. Emotionların bazı modellerinde (bende var güneşilik lambaları onun haricinde arka tarafta lamba yok.
Arka fren lambasının fiyatı 60.00 lira Almak istersen yarın onuda sökeyim.
Romeo_er2
04/07/2009, 01:25
yok o var ama arkada bir lamba var diye hatırlıyorum hatta birisi sonradan aracına onu takmıştı ama :S yanlış hatırladım heralde..
06kaymak
04/07/2009, 10:35
Bence fiyatlar pahali...
ferojan araç yeni logoluysa talibim??? ön arka jantlar?
Utku logolar eski logolarda yani mavi renkte olanlardan sanırım işine yaramaz onlar. Birde jantlar demişsin ama jantların durumu hiç iyi değil araç taklalı olduğu için jantlar parçalanmış.
puntoloji
04/07/2009, 13:16
Kardeşim ben marşbiyellere talıbim yanlız cok pahalı söylüyorsun 150 veririm..
Birde gösterge paneli kac satır.
Anladım kardeşim sagol ilerde lazım olabilecek şeyler cıkarsa haberleşr...
Kardeşim ben marşbiyellere talıbim yanlız cok pahalı söylüyorsun 150 veririm..
Birde gösterge paneli kac satır.
:) Şakacı aga naptın yahu 150 :) en son bi arkadaşa 220 ye bırakmıştım istersen son o fiyattan olur.. sana sıkı pazarlıkçı seni:)
Panele gelince 2 yada 3 satır olması lazım net bilmiyorum. Ama yol pc değil sanırım normal km falan gösteriyor. ama arkadaşlarda benzinli ve disel kadranlar mevcut. hangisini istersen bakarız.
puntoloji
05/07/2009, 02:21
:) Şakacı aga naptın yahu 150 :) en son bi arkadaşa 220 ye bırakmıştım istersen son o fiyattan olur.. sana sıkı pazarlıkçı seni:)
Panele gelince 2 yada 3 satır olması lazım net bilmiyorum. Ama yol pc değil sanırım normal km falan gösteriyor. ama arkadaşlarda benzinli ve disel kadranlar mevcut. hangisini istersen bakarız.
:sweatingbullets:pazarlığı aslında sevmem ben olur rakamı sana söledim parasızlıktan ter atıyorum ve aracım titanyum gri daha ona astar ve boya attırcam sende azda olsa benı anla:sweatingbullets:
Bu arada bana dizel ler için beyaz spor kadran lazım varsa alırım.
merhaba arka cam tesisatları komplemi yani kapı döşemeleri,kablo tesisatı ve açma kapama düğmeleride (ön ve arka) içindemi?fiyatı en son ne olur bilgi verirsen sevinirim
merhaba arka cam tesisatları komplemi yani kapı döşemeleri,kablo tesisatı ve açma kapama düğmeleride (ön ve arka) içindemi?fiyatı en son ne olur bilgi verirsen sevinirim
Ahmet bey arka panzidot da aklımda pazartesi bakıcam. 2. Olarak sadece arka cam motorları camları tesisat kablosu ve ön sol kapı cam kumandası. Diğer parçalar bulunmuycak değil aslında bulabilirsiniz.
:sweatingbullets:pazarlığı aslında sevmem ben olur rakamı sana söledim parasızlıktan ter atıyorum ve aracım titanyum gri daha ona astar ve boya attırcam sende azda olsa benı anla:sweatingbullets:
Bu arada bana dizel ler için beyaz spor kadran lazım varsa alırım.
Anladım haklısın ama fiyatta yapıcak başka bir şey yok yani düz 200 olur sana kardeş. Kadran işine gelince beyaz göstergeli kadran yok. Ancak Kavaklıdere fiat servis müdürü Müslüm Kaymak bey le görüşürsen sanırım onun aracında beyaz göstergeler var rica edersen yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Danışmana fayda var.
serkan86
05/07/2009, 17:55
Ferhan kardeş sol davlumvaz var mı elinde
puntoloji
06/07/2009, 01:11
Anladım haklısın ama fiyatta yapıcak başka bir şey yok yani düz 200 olur sana kardeş. Kadran işine gelince beyaz göstergeli kadran yok. Ancak Kavaklıdere fiat servis müdürü Müslüm Kaymak bey le görüşürsen sanırım onun aracında beyaz göstergeler var rica edersen yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Danışmana fayda var.
ilgin için tşk. kardeşim
Ferhan kardeş sol davlumvaz var mı elinde
Serkan kardeş yarın araca bakmam lazım. Davlumbazlar parçalanmamışsa sana yollayabilirim. Yarın hbr veririm kardeş.
smartmavi
06/07/2009, 14:36
Hayırdır yaw, nooldu arabaya?
imdesign
06/07/2009, 15:20
ferhan sisLerin sağ davLumbazın takozLarın fiyatını söLicektin hacım unuttun ? :)
aceLe dönersen sevinirim
Hayırdır yaw, nooldu arabaya?
Benim arabaya bişey olmadıda kank pert 2 tane punto geldi bende onların parçalarını yazdım bizlere (Grande punto net) lazım olur mutlaka. Araç takla atmış bizlik birşey yok yani:)
ferhan sisLerin sağ davLumbazın takozLarın fiyatını söLicektin hacım unuttun ? :)
aceLe dönersen sevinirim
İbrahim sis var şuan elimde ama orjinal değil kutulu mutulu ondan başka sis şuan yok ama bulursam hemen dönücem sana.
şuan elimdeki aracın sağ davlumbazı daha doğrusu araç taklalı olduğu için alt tarafı paramparça takozların ve davlumbazların durumları hiç iyi değil. Bu arada takozların fiyatları gerçekten çok ucuz yenisi. Lastik pir parça sonuçta aga onu dışarıdan da tedarik edebilirsin. Başka bir araç daha geldi onunda arkadan kazası var önde birşey yok onun davlumbazı sağlam ise yollarım ok? Ancak artık yarın hbr verebilicem sana ok?
imdesign
07/07/2009, 10:28
Benim arabaya bişey olmadıda kank pert 2 tane punto geldi bende onların parçalarını yazdım bizlere (Grande punto net) lazım olur mutlaka. Araç takla atmış bizlik birşey yok yani:)
İbrahim sis var şuan elimde ama orjinal değil kutulu mutulu ondan başka sis şuan yok ama bulursam hemen dönücem sana.
şuan elimdeki aracın sağ davlumbazı daha doğrusu araç taklalı olduğu için alt tarafı paramparça takozların ve davlumbazların durumları hiç iyi değil. Bu arada takozların fiyatları gerçekten çok ucuz yenisi. Lastik pir parça sonuçta aga onu dışarıdan da tedarik edebilirsin. Başka bir araç daha geldi onunda arkadan kazası var önde birşey yok onun davlumbazı sağlam ise yollarım ok? Ancak artık yarın hbr verebilicem sana ok?
tmm hacım yarın haber bekLiyorum çok saoL :)
tmm hacım yarın haber bekLiyorum çok saoL :)
Aga takozlar var baktım ve sağlam 2009 gp den çıkma 150.00 lira bunların fiyatı. ayrıca sağ davlumbza var yalnız çamurluğun bittiği yerden küçük bir parçası kırık. Resim çekebilirsem koyarım. Fiyatıda 50 olurmuş hbrn olsun kardeşim. Başka parça eksiğiniz falan olursa hbrm olsun.
imdesign
07/07/2009, 15:12
Aga takozlar var baktım ve sağlam 2009 gp den çıkma 150.00 lira bunların fiyatı. ayrıca sağ davlumbza var yalnız çamurluğun bittiği yerden küçük bir parçası kırık. Resim çekebilirsem koyarım. Fiyatıda 50 olurmuş hbrn olsun kardeşim. Başka parça eksiğiniz falan olursa hbrm olsun.
davLumbazın resmini bekLiyorum birde sisLeri de söLersen ayrıca çok saoL iLgin aLakan için :)
Serkan kardeş yarın araca bakmam lazım. Davlumbazlar parçalanmamışsa sana yollayabilirim. Yarın hbr veririm kardeş.
Serkan selam naber? Sol davlumbaz var aga 60 lira deniyor fiyata hbrn oldun istersen görüşüp yollattırırım sana hbr verirsen sevinirim.
Tamam kardeş resimler yolarım sana hotmail adresi verirsen ordan yollayım form sitemizi yavaşlatmayalım:) Aga bu arada sisler gerçekten zor bulunuyor olanda vermiyo bu sanayici milleti alayı kayserili nuh diyolar peygamber demiyolar. Bugün batuhan arkadaşımıza 2009 sisleri buldum yolladım tam takım taklavatı sisleri 200 e buldum aga yine aklımda bulursam sanada yollarım.
batuhann80
09/07/2009, 10:14
sağol ferhan,kargoyu acınca tam süpriz oldu....
kargolama içinde mehmet özcan abime tesekkürler...
Rica ederim ufuk uygun fiyata gitsin diye kendi bünyemizden yolladık .. Bu arada ismim mehmet ;)
batuhann80
09/07/2009, 10:21
Rica ederim ufuk uygun fiyata gitsin diye kendi bünyemizden yolladık .. Bu arada ismim mehmet ;)
mehmet abi kusura bakma aklımda kemal oto kalınca...
düzelttim abi..
Rica ederim alıştım artık ;)
fahritufan
09/07/2009, 11:35
peki bu araçlarda sağlam olan bi sol ön amortisör varmıdır? hbr bekliorum ferhan
mastman12
09/07/2009, 13:03
merhaba benim araç 2006 starjet dynamic hill hold+asr+bel destek+follow me vs.
parçaladığınız aracın sigorta kutusu sağlammı sağlamsa uyarmı acaba?
peki bu araçlarda sağlam olan bi sol ön amortisör varmıdır? hbr bekliorum ferhan
Selam ön sol amasitör için bu gün içerisinde size hbr yollarım.
merhaba benim araç 2006 starjet dynamic hill hold+asr+bel destek+follow me vs.
parçaladığınız aracın sigorta kutusu sağlammı sağlamsa uyarmı acaba?
Bizdeki parçalanan da 2006 model ama yani şimdi ne desem yalan olur gerçekten. Bunu bi sorup araştırmak lazım. Bu arada motorun olduğu kaput altı sigorta kutusu yoksa içerdeki sig. kutusu mu? Birde bunu belli edersen kardeş ona göre sorduruyum.
davLumbazın resmini bekLiyorum birde sisLeri de söLersen ayrıca çok saoL iLgin aLakan için :)
İbrahim batuhan nickli arkadaşa yolladım sis bulup sende aklımdasın sanırım sana sis fiyatı vermedim. Aga gerçekten zor bulunuyor bu zımbırtı olanda 200 den aşağı vermiyor. Bilgin olsun isterim dersen bugün sanayine olucam sis bakarım
imdesign
09/07/2009, 13:41
İbrahim batuhan nickli arkadaşa yolladım sis bulup sende aklımdasın sanırım sana sis fiyatı vermedim. Aga gerçekten zor bulunuyor bu zımbırtı olanda 200 den aşağı vermiyor. Bilgin olsun isterim dersen bugün sanayine olucam sis bakarım
sisLeri sattınmı? ortak sisLere iLk ben taLiptim yanLış hatırLamıyorsam :)
sisLeri sattınmı? ortak sisLere iLk ben taLiptim yanLış hatırLamıyorsam :)
Ortaam biliyorumda yalnız şöle bir durum var bizim parçaladığımız aracın sisleri yok tu başka bir yerden denk geldi de yolladım hacım. Yoksa tabiki ilk kim isterse onundur. Birazdan tükkana geçicem bulurum hacım sanada bugün sis inşallah:) Dert ettiğin şeye bak yahu. Sana sis tuş takımıda lazım olucakmı? Birde sen aklımda davlumbaz istiyor diye kalmışın kank yaa valla kusura bakma bunu telafi etmem lazım:( Gün arasında tekrar yazıcam sana ortaam.
zaferkaplan
09/07/2009, 14:14
mehmet ve ferhan artık banada bi sis tuş takımı ayarlayın ya dükkandan dışarı çıkamıyorum
mehmet ve ferhan artık banada bi sis tuş takımı ayarlayın ya dükkandan dışarı çıkamıyorum
Sis ve Tuş takımımı yoksa sadece tuş takımımı? Tuş takımı dersen elimde var ama sislere beklemek lazım.
zaferkaplan
09/07/2009, 14:26
ferhan benim sisler var sadece tuş takımı lazım bana
Hmm tuş takımı lazımsa var abi elimde sisler için tuş takımı 150 lira fiyatı abi. Senin iş yeri nerde?
zaferkaplan
09/07/2009, 14:40
iş yeri rüzgarlıda mehmetin orayada gelirim akşam 7 gibi sorun olmaz ama fiyat yüksek geldi nerderyse servis fiyatı diyebilirim yinede ilgin için teşekkürler
iş yeri rüzgarlıda mehmetin orayada gelirim akşam 7 gibi sorun olmaz ama fiyat yüksek geldi nerderyse servis fiyatı diyebilirim yinede ilgin için teşekkürler
Servis deme yaa.. Sıfır sis tuş takımının fiyatı 284.00 lira ben daha yeni sordum ona görede araştırıp fiyat çıkarıyoruz. İstersen servise tekrar sor fiyatını;) Sonuçta alacağın parça yan sanayi yada fason bir şey değil orjinal parça alıyorsun. Fiyat araçlarının iç aksamlar plastik takımları falan gerçekten çok pahalıdır yani!
Bu arada Mehmet bey ve ben ayrı çalışıyorum Mehmet bey geçen kargo konusunda yardımcı olmuştu saolsun.
zaferkaplan
09/07/2009, 14:51
yanlış anlama iddalaşmak iççin yazmıyorum sisleri serviste taktırdım tuş takımı fiyatıda 220 tl indirim yaptırmadım daha birde oto ünlü gibi yedek parçacılardan dahada uygun alınacağını düşünürsen çıkma için yüksek fiyat ama ürün senin fiyatı tabiki sen belirleyeceksin ama daha makul fiyat yazsan daha rahat satarsın zaten müslüm beyde yazmış sana fiyatların yüksek olduğunu ama beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem kusura bakma
yanlış anlama iddalaşmak iççin yazmıyorum sisleri serviste taktırdım tuş takımı fiyatıda 220 tl indirim yaptırmadım daha birde oto ünlü gibi yedek parçacılardan dahada uygun alınacağını düşünürsen çıkma için yüksek fiyat ama ürün senin fiyatı tabiki sen belirleyeceksin ama daha makul fiyat yazsan daha rahat satarsın zaten müslüm beyde yazmış sana fiyatların yüksek olduğunu ama beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem kusura bakma
Yok canım ne yanlış anlaması olurmu öyle şey Zafer ben 284 lira fiyatı zaten oto ünlüden aldım abi Mustafa ünlü Sürekli görüştüğüm insanlar. Hayırlısı olsun yahu sorun değil canın saolsun Zafer denk gelirse sana ücretsiz bile yollarım ayıpsın;)
mastman12
09/07/2009, 18:07
Bizdeki parçalanan da 2006 model ama yani şimdi ne desem yalan olur gerçekten. Bunu bi sorup araştırmak lazım. Bu arada motorun olduğu kaput altı sigorta kutusu yoksa içerdeki sig. kutusu mu? Birde bunu belli edersen kardeş ona göre sorduruyum.
kaput altı sigorta kutusu.zamanında lpgci isviçreli uzman bilim adamı arkadaş sigorta kutusu kapağını kapatmamış sonra içine su girdi.oksitlendi.araba dumur oldu.sonra kuruttuk öle kullanıyorum.
ayrıca benim araç 3 kapı.aynı özellikleri taşımıyorsa uyum sorunu oluşur diye düşünüyorum.
kaput altı sigorta kutusu.zamanında lpgci isviçreli uzman bilim adamı arkadaş sigorta kutusu kapağını kapatmamış sonra içine su girdi.oksitlendi.araba dumur oldu.sonra kuruttuk öle kullanıyorum.
ayrıca benim araç 3 kapı.aynı özellikleri taşımıyorsa uyum sorunu oluşur diye düşünüyorum.
Kardeşim senin araç ve bendeki arac özellikleri aynı ve tek kapı. Kaput altı sigorta da var elimde ancak işimiz sağlam olsun kutuyu sana göndermeden önce ne hissettiğin önemli:) Şaka bir yana kardeşim sen bana aracının tüm özelliklerini yaz özelden ben senin aracın sig kutusu ile bendeki kutuyu ustaya kontrol ettiriyim. Elektrik elektronik ustam var sağlam bi baksın uyar aynı
derse sana kutuyu yollarım paşam ok?
puntoloji
10/07/2009, 10:13
ferhancım yolla bana şu marşbiyelleri 150ytl ye hazır ankaraya gelcem alıp geri döneyim
arslanbicakci
10/07/2009, 10:57
iiii satışlar
pandizot oturdgu sağ taraftaki dirsek lazım bana benim takozların oturdugu yuva kırıldı ses sistemi takarken.
eger sağlamsa bi fiyat verirsen sevinirim
serkan86
10/07/2009, 11:38
Ferhan, sağ davlumbaza 50 tl diyorsun,:agri:sol davlumbazı bana 60 tl olur diyorsun.:agiskavgasi:şunu düz 50 tl yapalım kargosu var bu işin femoli ile anlaşmalı kaça gelir acaba.bi sorsan.
ferhan ön tampon alt petek ve sis farı kapakları sağlam mı?
iiii satışlar
pandizot oturdgu sağ taraftaki dirsek lazım bana benim takozların oturdugu yuva kırıldı ses sistemi takarken.
eger sağlamsa bi fiyat verirsen sevinirim
Dostum aracın tek kapımı yoksa 4 kapımı? Önce onu solersen sana yarın dönerim hemen! Özeline msj atarım ok? Geçmiş olsun bu arada dikkatli olmak lazım içeride iş yaparken!
Ferhan, sağ davlumbaza 50 tl diyorsun,:agri:sol davlumbazı bana 60 tl olur diyorsun.:agiskavgasi:şunu düz 50 tl yapalım kargosu var bu işin femoli ile anlaşmalı kaça gelir acaba.bi sorsan.
Serkanım 3 dükkandan aynı anda fiyat geliyo bazı parçalar için davlumbaz örn! Çünkü kaza esnasında çabuk kırılan parçalar olduğu için teki sağlam teki kırık oluyor onun için 3 ayrı yerden hbr gelip fiyat çıktığı için bende karıştırabiliyorum. Ön tampon istemediğin kadar var elimde. Sis kapaklarıda mevcuttur. Birde alt petek demiştin sanırım evet oda var. Notlarıma aldım yarın fiyat yollarım sana kardeşim.
Bu aradafiyatı hallederim kardeşim ayıp ediyon:) Mehmet abiye sormak lazım ama şunu biliyorum yarı yarıya Mehmet abi yollarsa düşüyor! Adam kral esnaf!
mastman12
11/07/2009, 12:47
saol ferhan kardeş.valla aracın özellikleri bildiğim kadarıyla
dynamic 2006 3k starjet.
1-asr
2-hillholder
3-elektrikli beldestek
4-sis farı
5-mp3lü
6-yol bilgisayarı
7-follow me far takip
valla extra olarak başka bildiğim bir şey yok.
son birşey söylemek istiyorum elektrik ustasına sormadan önce bi fiyat konuşsak.
arslanbicakci
12/07/2009, 00:38
4 kapı (resmin altında yazıyodu zaten) benim düldül
arslanbicakci
12/07/2009, 00:42
4kapı (resmin altındaki ozellikler) benim düldülün özellikleri
burası
-----------------
--------------------
----------------------
arslanbicakci
16/07/2009, 22:39
konuyu unuttun galiba
mastman12
21/07/2009, 17:29
ferojan sanırım çok yoğunsun cevap yazamıyorsun?
kaput altı sigorta takımı satıldı yazmışsın?
Selamm kusura bakmayın özel sebeplerden dolayı 1 haftadır giremedim arkadaşlar. Yukarıda yazılanların hepsi aklımda konuyu unutmadım şef:) Yarın ilk işim dükkana uğramak akşamınada size dönüyorum. Saygılar
merhaba yan marşpiyerlere talibim ama fiyat son ne olur.. renk galiba siyah dimi
arslanbicakci
26/07/2009, 22:24
umut yok
ilkerakkoyun
29/07/2009, 13:45
İyi satışlar. Benim ihtiyacım tabi varsa. Sağ güneşlik (tavana monteli olan güneşliğin sol klipsi kırıldı) ile ortada bulunan iki havalandırma ızgarasıdır. Teşekkürler.
harunozbey
21/09/2009, 01:50
abs beyni ve airbag beyin kodları nedir, fiyatları ne kadar?
abi bana bitane tavan lambası temin etmen mümkünmü?
eğer uyuyorsa(soketi ve yeri aynıysa) dynamic-emonunkide olur
farklıysa active için olandan. soketindende lazım :)
Ozancım tavan lambası istemişsin ama ostim tarafına gidemiyorum bu aralar aklımda olsun bi gittiğimde alır yollarım sana ok?
acelesi yok abi :) sen bi gittiğinde bak 20-30 filandır heralde
aldıktan sonrada göndermeye gerek yok bilkente yolun düşünce alırım :D
25 kasıma kadar arabayı görmicem zaten :S
ferruh25
22/09/2009, 22:27
Selamlar arkadaşlar.şu an ankaradayim bayram öncesi ostim yildiz sanayi sitesine gittim aradiğim parçalari bulamadim yardimci olursaniz sevinirim.emotion lardaki arka cam otomatiği ,kolçak
tam yerine gitmişsin orada punto yoksa yapabileceğin başka bişi yok ...