PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Auto King - Kartal

tomypenev
02/07/2009, 12:57
Auto king, Kartal şubesinde araç yaptıran var mı ?
Detaylı iç temizlik be çizik giderme yaptırmayı düşünüyorum. Bazı auto king şubelerinin çok kötü olduğu duymunu aldım. Bilgisi olan var mı ?

makeles
04/07/2009, 00:37
autokinglere uğrayan pek yok sanırım..

siyah rüzgar
04/07/2009, 09:49
tomy auto king terine zibart falan tercih etsen nasıl olur. bu zamana kadar oto king hakkında hiç olumlu yorum almadım. ben kapımdaki göçüğü hala bekletiyorum.

femoli
04/07/2009, 10:09
Türkiyenin hemen her yerinde var ama hiç kimse memnun değil, bunlar toptan sözleşmişmi hiç bir şb müşteriyi memnun etmeyecek diye :) Enteresan ankarada var memnun değiller ist var memnun değiller :S

siyah rüzgar
04/07/2009, 11:01
aslında bu sigorta firmalarının büyük hatası, tek bir firmayla anlaşıyorlar, onlarda nasıl olsa bu insanlar bize mahkum diyerek sallama iş yapıyorlar. oysaki sigorta firmaları bir kaç firma seçeneği sunsalar hem kendiler kazanırlar hem bizler hemde diğer firmalar arasında rekabet oluşumundan iyi işçilik çıkar.

tomypenev
04/07/2009, 14:55
tomy auto king terine zibart falan tercih etsen nasıl olur. bu zamana kadar oto king hakkında hiç olumlu yorum almadım. ben kapımdaki göçüğü hala bekletiyorum.

kaskonun auto king ile anlaşması var müdür. izmit ile kartal arasında tercih yapmam gerekiyor :S

muhtar45
08/09/2009, 16:44
autoking mi amanallahım bundan berbatı olamaz