Orijinalini görmek için tıklayınız : Black Scorpion - Gözünüz gönlünüz açılsın
yeni resimler eklendi sayfa 3ün sonundan itibaren bakabilirsiniz :) . devamı sayfa 4de :)
----------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar. uzun bir İstanbul Atatürk Oto Sanayi maceramdan sonra sonunda arabamı istediğim gibi şekle sokabildim. yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.
Yapılan değişiklikler:
- Junyan siyah taban ön farlar
- Xenon kısa farlar
- Sonar siyah taban stoplar
- özel yapım son susturucu egzost
- açık hava filtrasi
- SSW light concept 17" jantlar
- Kumho Ecsta SPT 205/45/17 spor lastik
- frenler kırmızıya boyandı
- Camlar 2 numara film ile karartıldı
- Abarth fosforlu şeritler çekildi (geçe ışıl ışıl olsun :P)
- Logolar Abarth
- plakalar çerçevesiz olarak tampona yapıştırıldı
- şimdilik bu kadar, devamı da gelecek
Aracınız Cok Güzel olmus hayırlı olsun.acaba atatürk oto san. hangi firmada yaptırdınız sorabilirmiyim.
@ darbe: dostum tek bir yerden yaptırmadım. orda gördüğün her yapılan işçilik her takılan parça hepsi farklı dükkanlarda yapıldı.
erdiyilmaz
28/06/2009, 19:09
Arka bagajdaki kirmizi serit pek hos durmamis,
Spor yayla biraz alcaltilinca daha iyi bir gorunum olacagi kanaatindeyim.
Arka bagajdaki kirmizi serit pek hos durmamis,
Spor yayla biraz alcaltilinca daha iyi bir gorunum olacagi kanaatindeyim.
ben beğendim ama :D . zaten araba sahibinin beğenmesi en öncelik. yay konusunda haklısın. zaten 3,5cm yay yapmak vardı aklımda ama onu ileri bir tarihe attım.
Güzel olmuş, peki lastik performansından memnun musun?
Güzel olmuş, peki lastik performansından memnun musun?
memnun olmamak ne kelime. eskileri i tan Continental 185/65/15'di. eski lastiklerle sert makas hareketleri yaparken araba yola yaylaya yaymış gibi yayıyordu şimdi daha stabil. tabi lastik taban kalınlığının artmasından dolayı etkisi de var
Marşpiyel ve spoiler istiyor. Arabayıda alçalttığınızda herşey tamamlanmış olacak. Kazasız belasız, elinize sağlık.
Ziyaretçi047
28/06/2009, 22:13
Güzel olmuş. Olması gerektiği gibi duruyor. Gördüğüm en güzel siyah sanırım bu.
Desolator
28/06/2009, 22:58
Gerçekten çok güzel olmuş..Kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah!... :)
Azcık yerede basmak lazım sanki :)
Çok sık bi araba olmuş, bncede spoiler istiyor araba. Yandaki şerit cok guzel ama arkadaki zorlama olmuş. En begendigim yanı ise egsozlar 10 numara bir goruntu gerçekten
iyi gunlerde kullan arabanı
Güzel görünüyor, kazasız sürüşler...
Çok güzel görünüyor emeğinize sağlık
teşekkür ederim arkadaşlar. dediğiniz gibi arabanın daha aşağıya inmesi gerekiyor. aklımda zaten 3,5cm yay yapmak vardı. araba aşağıya ineceği için marşpiyel falan yapmicam çünkü orjinal halinin alçaltılmış hali çok daha tatlı duruyor (alçaltan birinden gördüm).
ekonomik olarak biraz göçtüğüm için daha yapacaklarım vardı yapamadım. param olsun sırada superchips, abarth turbo ve blow off, spoiler, müzik sistemi falan filan olacak. bunun işi bitince bidaha hiçbir arabamı modifiye etmicem. hevesimi aldım sayılır.
tekrar herkese teşekkürler
Çok hoş olmuş bütün bu ilşlemler işlemler size nekadara maloldu
Ogulcan.Öğüt
29/06/2009, 10:18
Cok güzel olmus tebrikler , Spoiler , Marspiyel ve Yayla arabayı tamamlayabilirisniz bence.
Yandaki şerit çok tatlı oldugu gibi arkadaki Ömer abininde dedigi gibi zorlama olmus biraz.
Maşallah çok güzel olmuş, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim ama kanımca bir kaç küçük ayrıntı ile aracın çok daha güzel olabilirdi mesela jantlar çok güzel olmasına rağmen arabanında siyahlığı ile kendini göstermiyor açık renk bir jant tercihi çok daha güzel bir görünüm katabilirdi ayrıca Abarth yan şeritleri bir kaç santim daha yukarıdan ve kapıların bitiminde değil dodiklere kadar uzansa daha hoş olurdu ama önemli olan sizin beğenmeniz tabi, iyi günlere kullanın.
çok hoş olmuş araç yırtıcı bir panter gibi olmuş.
by_brknt
29/06/2009, 13:47
gerçekten çok hoş kazasız belasız kullanın
yapılması gereken şeyler hakkında da tavsiyeler alabilirim.
kazasız belasız sürülşer dilerim, arkadaki sticker pek güzel olmamış tabi sizin zevkiniz daha onemli;)
birde spolier takmayı düşünüyorsanız fazla düşünmeden takın:)
Hayırlı olsun araç çok hoş olmuş ;) Bi cam çıtası iyi gider derim ;)
hayırlı olsun aracınız süper olmuş kazasız belasız aynı zafer abinin ed08 aracı gibi olmuş siyahla kırmızı acayip uyum sağlıyo ya:)
Romeo_er2
03/07/2009, 23:58
güzel olmuş kazasız belasız..şeritler ve angel olmasa daha güzel (benim fiktim)
güzel olmuş maşallah kazasız belasız ...
hakan_rock
06/07/2009, 13:25
çamurluk sinyelide karartılabilir
Erdem Bozdağ
06/07/2009, 17:14
gerçekten çok güzel maşallah
bence ilk işin spoiler takmak olsun
Raistlin
06/07/2009, 18:12
Bnce siyah jantlarla siyah araba birbirni çok boğmuş...tabi bu benim fikrim yine de emeğinize sağlık.
huseyin83k
06/07/2009, 19:04
Tebrik ederim aracınız gerçekten göz alıcı ve şahane olmuş. Bende önceden hep bi arabam olduğunda camlara flim çektiririm hayalleri kurardım ama arabayı aldıkdan sonra polisden korkuma çektiremedim trafikde bi sorun çıkarmıyolarmı bu araçla size?
gerçekten çok güzel maşallah
bence ilk işin spoiler takmak olsun
teşekkür ederim, para biriksin spoiler de yapacağım
Tebrik ederim aracınız gerçekten göz alıcı ve şahane olmuş. Bende önceden hep bi arabam olduğunda camlara flim çektiririm hayalleri kurardım ama arabayı aldıkdan sonra polisden korkuma çektiremedim trafikde bi sorun çıkarmıyolarmı bu araçla size?
film yapalı daha 2 hafta oldu ama henüz polisler durdurmadı beni. benim bildiğim 2 numaraya birşey demiyorlar
siyah rüzgar
12/07/2009, 22:35
bugün tolga (platinun) ve ben istanbulun 2. buluşmasını düzenledik dönüş yolunda siyah bir gp ile karşılaştık, bir süre beraber gittik bizd etolgayla yolda oynamaya başladık :) bu siyah gp de bize eşlik etmeye başldı yolda 3 gp asfaltı kazıyordu:), sonra kim acaba derken tolga hatırladı elmedin bu. elmedin araban çok güzel olmuş kardeşim hatta bir ara selamlaştık senle eline emeğine sağlık. ayrıca sen neden katılmıyorsun istanbul buluşmalarına.
eylenceliydi gerçekten. 3 tane siyah punto tem otoyolunu kapadı :D . istanbul buluşmasından haberim yoktu! 4 temmuzda olanı biliyordum ama o sıra arabamla yurt dışındaydım katılamadım. demek bugün yine buluştunuz, tüh kaçırdım. buluşma yeri neresiydi, bahçeşehir mi? neden bahçeşehir diyorum çünkü gptr yapıştırması olan birini daha gördüm bahçeşehirde. o da benim gibi stoplar taktırmıştı ve arabası siyahtı yine. plakayı alamadım ama. yalnız kaç santim yay yapmıştı bilmiyorum ama güzel duruyordu. inşallah ben de bir ara yapıcam yay may.
yine yaparsanız bana mutlaka haber yollayın olur mu? sık sık foruma girmediğim için "özel mesaj" atarsınız bana
PLaTiNuN
13/07/2009, 10:08
Mutlaka haber veririz sen merak etme :) Bu arada lafım sizlere ercan ve yunus emre; çok şey kaçırdınız kafanızı duvarlara vurun :P
siyah siyah siyah, son dönemin simsiyahları...
arkadaşlar siyahpunto.com'mu yapsak acaba ?
çok güzel olmuş emeğine sağlık. yay ile daha iyi duracaktır, ben kalabalık aile olduğumuz için çıkarmak zorunda kaldım, ama yay ile daha güzel oluyor.
662mustafa
18/07/2009, 01:37
kardes kazasız belasız kullanman dilegiyle..sana diyecegim tek sey YAY YAY YAY :)))
selam arkadaşlar, aracım kaza geçirdi maalesef. kaza geçirdi diyorum çünkü hayvan herifin teki sokakta park halinde duram arabama çarpıp takla atıyor. tam da en hevesli dönemimi geçiriyordum arabamla hatta yeni ve daha iyi ses veren açık hava filtresi de almıştım ama takamadan bu geldi başıma. gelişmeler hakkında bilgi vereceğim.
bugün de komik birşey oldu. kargocu galibe ofisimi aramış adres sormuş GPTR yapıştırması için. yapıştırmayı yapıştıracak bir arabam yok artık:bye20000:
selam arkadaşlar, aracım kaza geçirdi maalesef. kaza geçirdi diyorum çünkü hayvan herifin teki sokakta park halinde duram arabama çarpıp takla atıyor. tam da en hevesli dönemimi geçiriyordum arabamla hatta yeni ve daha iyi ses veren açık hava filtresi de almıştım ama takamadan bu geldi başıma. gelişmeler hakkında bilgi vereceğim.
bugün de komik birşey oldu. kargocu galibe ofisimi aramış adres sormuş GPTR yapıştırması için. yapıştırmayı yapıştıracak bir arabam yok artık:bye20000:
Çok Geçmiş Olsun:(
Geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşursunuz inşaallah
teşekkürler arkadaşlar. arabasızlık çok kötü birşey.
bu kargocu galiba ben oluyorum (halbuki ismimi yazmıştı bayan) :)
Adres değişik geldide doğrulamak için aramıştım :)
buarada çok geçmiş olsun :( düzelir her şe yine eski hızına kavuşursun ;)
sticker için teşekkür ederim. araba işi belli olsun hele, bakarım stickerın bir çaresine. bidahaki arabam GP olmasa dahi stickerı yapıştırıcam
büyük ihtimalle yine GP T-Jet alırım çünkü sıfırdan yine modifiye parçaları almama gerek kalmaz. kazalı arabamdan kurtarabildiklerimi yine kullanmaya çalışıcam. öbür türlü yoksa bana çok pahalıya gelecek. bide bu sefer daha önce taktıramadığım şeyleri de eklemeye çalışıcam. skydome, hi-fi sistem, spor paket gibi.
bide şunu sormak istiyorum. olur da araba perte çıkarsa yenisini almak için bekleyeyim mi? yani makyajlısı ne zaman çıkıyor? yoksa 2010 modeller de 2009 gibi tıpatıp aynı olacak mı iç ve dış olarak?
Hocam geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda geri kavuşursun aracına. Bu arada bahçeşehirde gördüğün kişi bendim. Bende seni farkettim , arkamdan geliyordun. :) Benim araçta baya benziyor seninkine. Ekstradan logosuz ön ızgara var. Sende yaptır bence oldukça şık duruyor. Birde araban acil yay istiyor. 5 cm eibachla çok şık olur.
Geçmiş olsun Elmedin...
Hocam geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda geri kavuşursun aracına. Bu arada bahçeşehirde gördüğün kişi bendim. Bende seni farkettim , arkamdan geliyordun. :) Benim araçta baya benziyor seninkine. Ekstradan logosuz ön ızgara var. Sende yaptır bence oldukça şık duruyor. Birde araban acil yay istiyor. 5 cm eibachla çok şık olur.
cidden yay yapınca GP ayrı bir güzel oluyor. sen sola dönünce resmen baka kaldım. neyse artık bidahaki arabayı baştan yapıcam. bu sefer biraz farklı yapıcam bide. geçmişte edindiğim tecrübeleri uygulayıp ekstradan kazık yemicem :D
gelişmeleri buraya yazarım
tebrıkler elınıze emegınıze saglık
selam arkadaşlar. arabam sonunda tamir oldu ve bugün sabahtan maslak sanayiye gittim. tekrardan spor şeritleri çektim. kazadan dolayı yamulan ve darbe alan çantlarımı da tamire verdim. salı gününe hazır olur. ayrıca spoiler siparişi de verdim o da en erkan çarşamba gelecekmiş. vakit kalırsa bir de yay yapıcam. arabam tamirden çıkar çıkmaz ilk yaptığım iş filtreyi çıkartıp Pipercross filtre takmak oldu. bilmiyorum ama sanırsam beygir artışı da oldu. öyle gibi yani. neyse işlemler bitsin resimleri güncellerim
tamir olan jantlar yeniden takıldı
pipercross filtre takıldı
spor şeritler yeniden tamam (bu sefer azıcık daha ince yapıldı)
spider marka spor spoiler takıldı
kalanlar:
deri spor koltuklar
ses sistemi
3,5cm yay
çip
blow off
bide olursa daha iyi bir turbo
anlgnydn
28/08/2009, 12:18
tamir olan jantlar yeniden takıldı
pipercross filtre takıldı
spor şeritler yeniden tamam (bu sefer azıcık daha ince yapıldı)
spider marka spor spoiler takıldı
kalanlar:
deri spor koltuklar
ses sistemi
3,5cm yay
çip
blow off
bide olursa daha iyi bir turbo
bence hiçbir şey yapma hemen koş bi yay tak :D :happydan:
zannedersem yay ile blow-off aynı zamanda yapılacak galiba :D
anlgnydn
28/08/2009, 16:09
zannedersem yay ile blow-off aynı zamanda yapılacak galiba :D
hayırlısı bakalım ;)
krakercocuk
01/09/2009, 15:30
arac okadar beğenılmışkı resmen nazar değmiş..ama yınede kazanın ardından ayaklanması super olmus. askerlıgımın bıtımınde dusundugum arac tasarımının ortalama aynısını yapmssın..bende merak edıyordum nasıl gorunur acaba dıye fotograflar yardımcı oldu..siyah renk gp de bırbaska ama beyazmı sıyahmı yınede tam karar veremedım..ama aracın gozumu boyamadı değil. umarım aynı talıhsızlıklerı tekrar yaşamassın...gule gule kullanman dılegıyle...
güzel olmuş kazasız belasız sürüşler...
superpunto
07/09/2009, 00:01
araban Çok güzel dostum
bir yay eksik 5cm yay tak derim sana
Allah Kaza bela vermesin
arac okadar beğenılmışkı resmen nazar değmiş..ama yınede kazanın ardından ayaklanması super olmus. askerlıgımın bıtımınde dusundugum arac tasarımının ortalama aynısını yapmssın..bende merak edıyordum nasıl gorunur acaba dıye fotograflar yardımcı oldu..siyah renk gp de bırbaska ama beyazmı sıyahmı yınede tam karar veremedım..ama aracın gozumu boyamadı değil. umarım aynı talıhsızlıklerı tekrar yaşamassın...gule gule kullanman dılegıyle...
teşekkürler. kim bilmiyorum ama benim stickerlardan aynısını bir başkası yapmış benim aynı reklamcıdan. bağdat caddesinde gördüm. ama kırmızı değil beyaz yapmıştı ve tavana da damalı bayrak ek olarak yapmıştı. siyah beyaz çok yakışmıştı ancak jantları çok hoşuma gitmedi. arabanın spor ruhuna yakışmıyordu jantlar
forumdaki en iddalı arabalardan birisi Allah kaza bela vermesinn
Düşünceleriini uyfularsa türkiyede tek punto olma yolunda aday :)
solist_22
02/03/2010, 02:50
formu iyi en kısa zamanda panjurların rengini siyaha çevirirsen çok daha vahşi bişey olur gri renkte çok sırıtıyo. araç yandan ve arkdan görülen sertliği önde panjur renginden dolayı kaybediyo sprey boyayla iksini siyaha boyaya bilirsin sorun yaşamassın maliyetli bişe değil panjurları değiştirmene gerek yok sprey boya işini görür.boyarsanda armayı çıkarmayı unutma :) iyi günlerde kullan
arkadaşlar aracımın son halini ekliyorum, umarım beğenirsiniz :) modifiye listesi aşağıdaki gibidir :)
Superchips performans beyin yazılımı
Sprint Bosster gaz tepkimesi çipi
Simota performans açık hava filtresi
Supersprint performans son susturucu egzoz
katalitik konvertör iptal edildi ve downpipe yapıldı
orta susturucu iptal edildi yerine düz boru takıldı
Vogtland 3,5cm yaylar takıldı
17" inç SSW Light Concept siyah renk hafif alaşım jantlar takıldı
Sonar ledli stoplar
Spider spor spoiler
Momo Spor pedallar ve ayak dayama
orjinal yan kapı Abarth logoları
Brembo spor fren kapakları takıldı
kırmızı Abarth spor şeritler kapılarda var
aynalar kırmızıya boyatıldı
kaput ve tavan 3M marka karbon kaplama yapıldı
ön tampon ızgaraları aluminyum bal petekli ızgara ile değiştirildi
Stebel ferrari kornası takıldı
bagaj stop lampası Abarth yapıldı
aklıma gelenler bunlar :)
Maşallah... Allah nazardan saklasın..... Güle güle kullanmak dileğiyle....
Romeo_er2
21/06/2010, 00:22
maşallah elmedin..güzel olmuş..ama 35mmlik yay pek düşürmemiş 50mm istiyor =)
maşallah elmedin..güzel olmuş..ama 35mmlik yay pek düşürmemiş 50mm istiyor =)
valla şu haliyle bile yeterince sürüngen. biçok yerde altını sürttüğüm oluyo. 50mm olsa allah bilir nasıl olur :)
izmir-lee
21/06/2010, 02:51
kardeşim bence ön ızgaralarıda siyaha boya ve sağ alt köşeye fazla abartı olmayan küçük boyutlarda ABARTH logosu yapıştır.bence daha tatlı durur.fotolarıda yerden çekersen gör bak arabana bir kez daha aşık olursun.maşşallah
PLaTiNuN
21/06/2010, 10:09
Maşallah maşallah nazar değmesin kardeşim tek kelimeyle süper :)
Erdem Bozdağ
21/06/2010, 10:39
maşallah gayet şık
kazasız belasız
maşallah ayna gibi parlıyo :) karbon kaplamada güzel olmuş ama bencede biraz daha sürünmeli :)
StrawBeeRy
21/06/2010, 11:01
maşallah yanıyor allah kaza bela vermesin ama bence o panjuru siyaha boyayın daha güzel durucaktır emin olun
teşekkürler arkadaşlar. özellikle siyaha boyamadım ki ben burdayım desin. kendini daha çok belli ediyor böyle :)
tutkuaydin41
21/06/2010, 11:21
angel farlar eskısınde war yenı halınde cıkarmıssınız ?
StrawBeeRy
21/06/2010, 11:22
bendede tel panjur ama boyalı özellikle geceleri üsten amerikan parkları açıp alttan sisleri yaktığım zaman aynadan bakan bune böyle diyor acayip korkunç gözüküyo simsiyah birşey ama ne diyorlar :) :)
angel farlar eskısınde war yenı halınde cıkarmıssınız ?
aracımın başından bi aza geçti geçen sene, farlar kırıldı :)
bendede tel panjur ama boyalı özellikle geceleri üsten amerikan parkları açıp alttan sisleri yaktığım zaman aynadan bakan bune böyle diyor acayip korkunç gözüküyo simsiyah birşey ama ne diyorlar :) :)
eminim süper gözüküyodur. bizim burda her yer polis ondan sisleri bile yakamıyorum. zaten taksime bile gidemiyorum, arabam resmen mimli :)
arkadaşlar bu arada karbon kaplamayı protac şirketine yaptırdım. çok dikkatli ve özenli yapıyorlar. sorusu olanlar önce benimle irtibata geçebilirler. web adresi de aşağıdadır
Protac Kaplama | Anasayfa (https://www.protackaplama.net/index.html)
Maşallah elmedin çok fiyakalı aracın var farlar biraz bozsada :)
Bu arada lastik balonmu yapmış :S
shadow_dancer
21/06/2010, 19:31
Maşallah güle güle kullanın.. Yalnız bi kaç nacizane tavsiyem olacak..
Panjur çok bagırıyor arabada... Siyah kırmızı bütünlügü yapmışsınız ama gerek panjur gerekse farlar çok bozmuş bence.. ikisinde de siyaha dönseniz güzel olur..
Yan taraftaki arma ve sticker yogunluguda göz yoruyor..
Abarth şerit çok güzel lakin yandaki abarth ve superchip arması aşırı olmuş...
Güle güle kullanın
StrawBeeRy
21/06/2010, 23:05
eminim süper gözüküyodur. bizim burda her yer polis ondan sisleri bile yakamıyorum. zaten taksime bile gidemiyorum, arabam resmen mimli :)
aynen siyah çok etiket nerde görseler çeviriyorlar :)
kaptan_ahab
21/06/2010, 23:22
Katalog resimleri gibi,kazasız belasız.
koyublack
22/06/2010, 02:23
Allah bundan sonra kaza bela vermesin. abarth şeritler ne kadara mal oldu..?
krakercocuk
22/06/2010, 12:55
güzel olmuş.. kazasız belasız
Maşallah elmedin çok fiyakalı aracın var farlar biraz bozsada :)
Bu arada lastik balonmu yapmış :S
yeni kaşlı farları gözüme kestirdim, çok güzeller.
evet maalesef balon. arka lastikler aslında ön lastiklerdi. tekerleri sardıra sardıra kabak oldular ben de arkaları öne aldım. o balon da malum istanbulun çukurlu yollarının vukuatı. öyle bi çukurduki jantı yamulttu. 1 sene oldu jantları alalı ama tek tek 6 kere düzelttim meretleri. hiçbişey dayanmıyo buranın yollarına ve park halinde duran araçlara çarpan ayılarına :D
Maşallah güle güle kullanın.. Yalnız bi kaç nacizane tavsiyem olacak..
Panjur çok bagırıyor arabada... Siyah kırmızı bütünlügü yapmışsınız ama gerek panjur gerekse farlar çok bozmuş bence.. ikisinde de siyaha dönseniz güzel olur..
Yan taraftaki arma ve sticker yogunluguda göz yoruyor..
Abarth şerit çok güzel lakin yandaki abarth ve superchip arması aşırı olmuş...
Güle güle kullanın
ayna altı stikırlar yakın zamanda çıkartılacak abarth logosu da ayna altına alacak ve daha sade bir görünüme bürünecek. audi tamponları çok hoşuma gidiyor. siyah yapınca audi güzelliği kayboluyor. böyle hiç değilse daha belirgin :)
Allah bundan sonra kaza bela vermesin. abarth şeritler ne kadara mal oldu..?
şeritleri ertuğ'dan almıştım. satıyor mu hala bilmiyorum
arkadaşlar bu arada arabama ilk nazar değdi hemen. dün annem kullanırken her iki ön jantı kaldırıma sürtmüş. feci oldu jantlar :(
arkadaşlar bu arada arabama ilk nazar değdi hemen. dün annem kullanırken her iki ön jantı kaldırıma sürtmüş. feci oldu jantlar :(
Gecmiş olsun Allah daha kötülerinden esirgesin.
GünahsizSeytan
22/06/2010, 18:53
Geçmiş olsun sadece çizikmi erğilme varmı ?
sadece çizikler oluştu ama derin çizikler malesef :( tekrar jantçıya bi ton para bayılmam lazım :(
Romeo_er2
23/06/2010, 01:11
geçmiş olsun elmedin..takma boşver..taktıkça başına iş geliyo insanın..
kaza ve bela yine beni buldu arkadaşlar:wallbash:. arabam yine tamir edilmek üzere servise verildi.
ben şuna inanıyorum, kesinlikle aracımın üzerinde kara bulutlar var. mini cooper S'lerin ahı tuttu kesin:g0000000:. geçen sene de o kadar modifiye yaptıktan 2 hafta sora kaza gerçekleşti şimdi yine aynısı oldu. neyse, cana gelmesin mala gelsin.
off tam da dergi çekimlerine hazırlıyodum arabayı.
PLaTiNuN
25/06/2010, 00:41
Kardeş çok geçmiş olsun ya tamam cana gelmesin mala gelsin nasılsa yaptırılırda onca emeğe de yazık olunca üzülüyo insan :( Gerçekten nazar var ben sana bi nazarlık hediye edeyim en iyisi...
Tesekkur ederim. Boyaciya soyledim yeni kaputun uzerine nazar boncugu boyasin :)
PLaTiNuN
25/06/2010, 01:04
Ayıptır sorması nasıl oldu kaza?...
o sırada annem kullanıyodu. megane araç 4 yol ağzında hızla önünden geçince çarpıştılar
PLaTiNuN
25/06/2010, 01:35
Neyse ya geçmiş olsun diyelim anne de artık o canavar'ı kullanmaya cesaret etmez heralde :D
zaten hiç sevmiyodu canavarı. "senin yüzünden yolda yarışçı bebeler benimle yarışmak istiyo" diyodu :D
"bas gaza tozunu yuttur" dediysem de yapmıyodu :D
tam da anneme dizel bi araç bakıyodum ki benimkinin başına bu geldi. benim canavar dizelin geleceğini duyunca onu mu kıskandı ne anlamadım! efkar yapıp diğer arabaya mı attı acaba kendini :)
malum benim canavarın yüzüne de diyodum "150 lirayla 400-450km mi gidilir be!"
dj_sisart
25/06/2010, 18:07
jantlar olmamış.at arabasına dönmüş...
dj_sisart
25/06/2010, 18:10
kaza ve bela yine beni buldu arkadaşlar:wallbash:. arabam yine tamir edilmek üzere servise verildi.
ben şuna inanıyorum, kesinlikle aracımın üzerinde kara bulutlar var. mini cooper S'lerin ahı tuttu kesin:g0000000:. geçen sene de o kadar modifiye yaptıktan 2 hafta sora kaza gerçekleşti şimdi yine aynısı oldu. neyse, cana gelmesin mala gelsin.
off tam da dergi çekimlerine hazırlıyodum arabayı.
geçmiş olsun.
elmedin geçmiş olsun yaa. üzüldüm valla. cana geliceğine mala gelsin diyoruzda malda canın yongası :)
insanın içi cız ediyor valla. inşallah tekrar yaşamazsın kaza falan. kara canavar hep parlak olsun inşallah.
jantlar olmamış.at arabasına dönmüş...
hangi jant bilginizle yazıyorsunuz.
beğenmediysen beğenmedim de, laf atmana ayrıca gerek yok. biraz seviye lütfen
elmedin geçmiş olsun yaa. üzüldüm valla. cana geliceğine mala gelsin diyoruzda malda canın yongası :)
insanın içi cız ediyor valla. inşallah tekrar yaşamazsın kaza falan. kara canavar hep parlak olsun inşallah.
soğudum valla modifiye işinden. arabamı standarda çeviricem o olucak. tabiki dıştan sadece standart olacak, cooper s'leri yemeye devam :) . bide ızgaraya m-jet yapıştırıcam iyice kudursun cooper s'ler :D
kesinlikle katılıyorum. bukadar sert yoruma gerek yok. herkesin zevki farklıdır.
soğudum valla modifiye işinden. arabamı standarda çeviricem o olucak. tabiki dıştan sadece standart olacak, cooper s'leri yemeye devam :) . bide ızgaraya m-jet yapıştırıcam iyice kudursun cooper s'ler :D
ehehehhehee:)))
dj_sisart
26/06/2010, 02:43
elmedin göz var zevk var.bu işlerde engin jant bilgisi değil insanın zevkine bakar.geçmiş olsun dedik yorumda ekledik.bu eleştirilere gelemiyorsan garajda niye yayınlıyorsun? modifiye ustası değilim ancak estetik denen sanatı çok iyi bilirim.içten bir yorum yaptım.bu tarz jantlara karşı bir antipatim var.kusura bakma eleştirim sert olduysa.tekrar geçmiş olsun.
33 AP 079 (i.kuyumcu)
26/06/2010, 10:43
geçmiş olsun inş birdaha bu tarz olaylarla karsılasmazsnz..ve siyah araçların kaza yapma olasılığı diğer renkteki araclara göre % 47 daha fazladır bilginize...:(
geçmiş olsun inş birdaha bu tarz olaylarla karsılasmazsnz..ve siyah araçların kaza yapma olasılığı diğer renkteki araclara göre % 47 daha fazladır bilginize...:(
neden ki :unsure00:?
bu arada çok güzel olmuş arkadaşım araban :)
33 AP 079 (i.kuyumcu)
26/06/2010, 20:24
bende bi haberde okumustum ser kürsü haberlerde paylastım bakmak ısteyen olursa....
SpyHunter33
26/06/2010, 20:25
:) Siyah çekiyor abi resmen :) Benim diğer araba da siyah ona da kamyon çarpmıştı..
33 AP 079 (i.kuyumcu)
26/06/2010, 21:35
abi sende bnu söyledin arabayı satmaya karar verdım bılyorsunn :D
onddoner
26/06/2010, 21:48
Maşallah dostum güzel olmuş. Allah kaza bela göstermesin
Maşallah dostum güzel olmuş. Allah kaza bela göstermesin
teşekkür ederim ama bi önceki sayfaya bakarsan kaza bela verdiği resmi de göreceksin :) başıma gelen 2. kaza :)
StrawBeeRy
28/06/2010, 12:50
geçmiş olsun siyahlarla kırmızılar çok nazara geliyor
Büyük geçmiş olsun ama istanbul trafiğinde normal !! benide samatya ışıklarda buldu hemde kırmızı ışıkta beklerken :) acelesi olan bir bayan 2 aylık ehliyetiyle 2 pert'inden sonra ilk normal kazasını üzerimde geçirdi :)) arka tampon değişiyo serviste şuan araç tamda çizikten dolayı boyatmayı düşünürken şimdi kaskonun verdiği benzinli 1.4 erayla bir arabaya yapılcak en büyük kötülükleri yapiyorum.. :D
Tekrardan geçmiş olsun..
Hatta fotolarıda var expere qönderdiğim...
Bu arada da puntolarımıza laf atanlar utansın Ww haşat oldu !! =)
krakercocuk
03/07/2010, 10:59
:) Siyah çekiyor abi resmen :) Benim diğer araba da siyah ona da kamyon çarpmıştı..
ağzını hayra..:D
@Elmedin (https://forum.grandepuntotr.com/members/elmedin.html) @acRep (https://forum.grandepuntotr.com/members/acrep.html)
Büyük geçmiş olsun.. :(
koyublack
03/07/2010, 15:05
Bu arada da puntolarımıza laf atanlar utansın Ww haşat oldu !! =) yazık olmuş vosvos'a puntoda sadece çizik var. gene de Allah kimseye kaza bela vermesin...
Bu arada da puntolarımıza laf atanlar utansın Ww haşat oldu !! =)
Geçmiş olsun.... harbiden puntoda bir şey yok....
Geçmiş olsun.... harbiden puntoda bir şey yok....
Evet kurtarmak için hanfendi makas atmaya kalktı bi jantımı yamulttu bide tamponu çizdi ama gerçekten sağlam araçlar bizimkiler :))
yazık olmuş vosvos'a puntoda sadece çizik var. gene de Allah kimseye kaza bela vermesin...
Aminn cümlemizee..
onur geçmiş olsun. araçlarımız sağlam gerçekten ama nedense tamirleri yavaş biraz. yoksa bana mı denk geliyor anlamadım.
Romeo_er2
05/07/2010, 17:18
boşver elmedin gel sana bnm arabayı satim =)
PLaTiNuN
05/07/2010, 17:33
Sana da geçmiş olsun Onur walla yumurta tokuşturursun ya hangisi yamulacak diye o geldi aklıma :D :D
boşver elmedin gel sana bnm arabayı satim =)
yok yok kalsın, dizel görünümlü 5k tjet'in havası bi başka :D . anlamayanlara toz yutturmak çok zevk veriyo :)
bu arada servisle konuştum aracımın şasesini düzeltmişler ve kaporta işleri de bitmiş. sırada boyama var :)
CEMSINAN
05/07/2010, 19:49
emek harcanmış belli çok güzel duruyor . bunların egzoz seslerı nasıl cıkıyor ustan bır vıdeo varmıdır ? :)
yok yok kalsın, dizel görünümlü 5k tjet'in havası bi başka :D . anlamayanlara toz yutturmak çok zevk veriyo :)
bu arada servisle konuştum aracımın şasesini düzeltmişler ve kaporta işleri de bitmiş. sırada boyama var :)
şaseye kadar giden bir darbe görünmüyordu neyini düzeltmişler??
onur geçmiş olsun. araçlarımız sağlam gerçekten ama nedense tamirleri yavaş biraz. yoksa bana mı denk geliyor anlamadım.
Sorma yaa bana kaskodan araç gelmişti bugün aradılar aracınızın yapımı uzamış 2 gün daha uzatıyoruz dediler Geç olsunda temiz olsun zaten bşy yoktu ben extradan boya koruma logo iptali korna değişimi fln istedim Ondan uzadı birazzz..
Sana da geçmiş olsun Onur walla yumurta tokuşturursun ya hangisi yamulacak diye o geldi aklıma :D :D
Saol Tolga :) bizim yumurta her türlü sağlam çıkardaaa..
Karşımıza hepmi çürük yumurtalar çıkar :D
tamponlarımız harbiden sağlammış demekki. Acaba çamurluklar nasıl bizim onu düşündüm şimdi :)
Romeo_er2
06/07/2010, 04:02
valla geçmiş olsun artık dikkat et bidahakinde ayar tutmıcak aletin ön taraf :D
şaseye kadar giden bir darbe görünmüyordu neyini düzeltmişler??
şaseye giden bir darbe yoktu ama diğer araca hareket halindeyken kapı tarafından çarpıldığı için benim aracın burnu sol tarafa çekti. o yüzden şase hafiften kaydı. diğer aracı his sormayın, yumuşak karnına denk geldiği gibi sol tarafı olduğu gibi içe göçtü hatta onun şasesi de yarım ay şeklini aldı :D
valla geçmiş olsun artık dikkat et bidahakinde ayar tutmıcak aletin ön taraf :D
nazara geldik artık napalım :)
ne zaman şerit çeksem 2 hafta sonra arabama bi haller oluyo :)
sen arabanı daha satmadın değil mi? ya valla çok merak ediyorum özellikle gelicem ankaraya bi düzlükte boy ölçüsü aldıralım birbirimize. kazanan taraf olmasın dostluk kazansın, bi vesileyle tanışmış oluruz :D
ehehehehheheeh :))) bune elmedin :) dostluk falan dıyosunama resmen meydan okuyup yarısalım dıyosun :)))
çaktırma satmasın diye yapıyorum :D
cillop gibi araba neden satılır ki :) . alacak tanıdık olsa valla durmam tanıdığa aldırırım hemen. hazır yapılı araba bundan iyisi şamda ... :D
haklısın ama ertuğ satmaktan vazgeçti artık ankaraya gidebilirsin :)
ankaraya giderken thy uçaklarıyla oradada ertuğ ile gazlarsın :)
Romeo_er2
08/07/2010, 22:43
satmıyorum merak etmeyin =) denediğim en güçlü t-jet serazat ın yazılımlı+egzozlu t-jetiydi onada 5 boy fln atmıştım =)
bu arada ne zaman istesen gel buyur kardeşim çay içeriz sohbet ederiz tanışırız arabaları deneriz =)
hodri meydan :) sıyah sıyah t-jet ler:D
Romeo_er2
09/07/2010, 00:27
normalde cumartesi günü istanbula geliyordum araçla ama bi aksilikten dolayı araçsız gelmek zorunda kalıyorum..yoksa orda denerdik :scooter0:
hodri meydan :) sıyah sıyah t-jet ler:D
ver gazı murat :)
hop, biri bana laf mı attı? :D
şimdiye kadar bişi demedim ama bizimde bahanelerimiz var...:DD
ver gazı murat :)
eehehhehehehehe :)
farukileri
10/07/2010, 00:47
Saol Tolga :) bizim yumurta her türlü sağlam çıkardaaa..
Karşımıza hepmi çürük yumurtalar çıkar :D
bizim yumurtalar valla hakkaten sağlam.
bugün köprüde bi tane trafic dokundu bana,tek hissettiğim araç içinde olmadık bi sallanmaydı.İnip bakmadım bile o anda,okula geldiğimde baktım,hiçbir fark yoktu araçta
Romeo_er2
10/07/2010, 02:09
hop, biri bana laf mı attı? :D
şimdiye kadar bişi demedim ama bizimde bahanelerimiz var...:DD
bişi yok kardeşim örnek gösterdim seni sadece =)
not: neredelerdesin hiç görünmüyosun bu aralar ya =)
yok kardeşim zaten senin arabaya bişi diceem yok, o bahaneler olmasa bile 2-3 boy fark açardın zaten, maşallahı var arabanın nazar değmesin. Söliim benim araç 150 bg gibi, ertuğun 160-170 vardır heralde, bide ekliim dedim bende sadece son susturucu var egzozda
valla okulu bitirdim sonunda, İzmir'e geri dondum
ben de t-jet istiyorum :P :D
Romeo_er2
10/07/2010, 23:21
yok kardeşim zaten senin arabaya bişi diceem yok, o bahaneler olmasa bile 2-3 boy fark açardın zaten, maşallahı var arabanın nazar değmesin. Söliim benim araç 150 bg gibi, ertuğun 160-170 vardır heralde, bide ekliim dedim bende sadece son susturucu var egzozda
valla okulu bitirdim sonunda, İzmir'e geri dondum
hadi hayırlı olsun kardeşim buralara uğrarsan görüşelim =)
kendimi çolde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız bedevi gibi hissediyorum. arkadaşlar arabamı salı günü aldım hasardan buraya kadar herşey tamam. dün arabamla gezerken caddede kontrole yakalandım ve yakalandığım gibi arabamı trafikten men ettiler. neymiş efendim bir sürü modifiyesi varmış. araba dediğin orjinal parçalarla sadece kullanılırmış. stoplarıma, egzozuma, jantlarıma herşeye laf edildi. jant yaa jant. ille fabrika jantları olacakmış. şimdi bi laf derdim ama lendimi zor tutuyorum. külüstür bakımsız arabalar ölüm saçıyo yollarda gelmişler bize takmışlar.
bugün belki yedieminden almaya gidicem. şimdi uğraş dur tüvtürk ile. bütün parçaları söktürecekler lanet olsun. lanet olsun bu yaptıkları uygulamaya. hakkımı helal etmiyorum polislere.
StrawBeeRy
16/07/2010, 10:59
kendimi çolde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız bedevi gibi hissediyorum. arkadaşlar arabamı salı günü aldım hasardan buraya kadar herşey tamam. dün arabamla gezerken caddede kontrole yakalandım ve yakalandığım gibi arabamı trafikten men ettiler. neymiş efendim bir sürü modifiyesi varmış. araba dediğin orjinal parçalarla sadece kullanılırmış. stoplarıma, egzozuma, jantlarıma herşeye laf edildi. jant yaa jant. ille fabrika jantları olacakmış. şimdi bi laf derdim ama lendimi zor tutuyorum. külüstür bakımsız arabalar ölüm saçıyo yollarda gelmişler bize takmışlar.
bugün belki yedieminden almaya gidicem. şimdi uğraş dur tüvtürk ile. bütün parçaları söktürecekler lanet olsun. lanet olsun bu yaptıkları uygulamaya. hakkımı helal etmiyorum polislere.
geçmiş olsun fazla göze batmamak lazım aslında yakalarlarsa benim de sonum o olucak inşallah yakalanmadan atlatırız :(
Romeo_er2
16/07/2010, 19:43
janta stop a fln hiçbir karışma şansları yok..egzoza filme fln ok ama bunlar ne saçmalığı ya..!! hakkını ara kardeşim..
Nasıl yani hangi semt burası almadınmıı polsilerin yaka numaralarını falan onlar istanbulda yaşamayan ihraç ürünlerimi her gün yüzlerce modifiyeli araç gezsiyor istanbulda bir senimi görmüşler ???
Sen polislerle biraz dik konuşup hakaret falan ettiysen belkide ego tatmin etmek amaçlı sana verebilecekleri en büyük cezayı vermişlerdir!!!
Ama durum çok üzücü.. Geçmiş olsun demekten başka ne gelir ki elimizden...
@ ertuğ: hukuk olmayınca hakkını arayamıyosun. al işte baksana polis bile keyfi iş yapıyo.
@ mert: aman dikkat et, işlek caddelerde gezme.
@ onur: polisle dik falan konuşmadım ama polis bile diyemeyeceğim şahıs yine de egosunu tatmin etti. bide pişkin pişkin diyo benim arabam da punto. caddede gaza yüklenip gürültü mü yaptım? yanladım mı? hiçbişey. gitsin önce ehliyetsiz gösteriş bebelerini yakalasınlar asıl onlar ölüm saçıyo.
arkadaşlar arabamı yedieminden aldım geçen hafta. bugün de el konan ruhsatımı aldım. dün sanayide katalitik ve egzoz takmakla uğraştım sonra tüvtürke gittim muayeneye. lanet olsun bütün bu işler bana pahalıya patladı. 3 iş günü kaybettim. çekici parası, tamir, muayene, fotokopi, araba olmayınca taksiyle gidip gelmeler derken nerden baksanız 500 liraya yakın para kaybettim. hakkımı helal etmiyorum
HASANDURSUN
24/07/2010, 11:39
kardeşim bu arabaları nasıl bu kadar pırıl pırıl tutuyorsunuz anlamıyorum 7/ 24 yıkamadamısınız siz :)))????? benımde siyah illallah ettim vallahi arabayı satıcam onun yüzünden.
çok geçmiş olsun elmedin. şimdi nasıl arabanın durumu? neleri söktürdün muayenede veya bişeyleri söktürdünmü naptın?