Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto 1.3-75 Hp Multijet Siyah 2009 FUN
runner2002
28/06/2009, 02:37
:agri:Arkadaşlar sizden biraz fikir istiyorum. Bilmiyorum konu doğru yerdemi açıldı. Ben gelecek ay tekrar Almanyaya dönmeyi düşünüyorum. (Ailevi sorunlardan). Grande Punto 1.3-75 Hp Multijet Siyah 2009 FUN Aracımı 10.09.2008 tarihinde 30000 TL ye aldım. Fun 2009 lar bilindiği gibi biraz optik olarak değişik. Teknikten anlamam. Farlar karartırmış, Carbon görnümlü ön konsul, gösterge paneli biraz değişik, Spor süspansiyon, 16 çelik jant, park sensörü (fiat serviste arabayı aldığım gün takıldı)ç Arka camlar karartılmış, Spoiler, marşipier, ....... gibi. Yani FUN modeli. Araç 17500 KM de uzun yol aracı. İzmir-Muğla haftada 1 :) .Daha araca Fırça değmedi yani kendim yıkıyorum ve sadece sünger kullanarak. vuruğu çiziği yok. Yani hala yeni gibi. 10004 Km de yağı felan değişti SErviste. İnternette biraz dolaştım aracı kaça satabilirim diye fakat kıyaslama yapabileceğim 1 araç bulamadım. Aracı satmak için internete vermeyi düşünüyorum. Sizce ne kadar eder. Ben 23500 gibi düşünüyorum.
Aracın
Haziran Ayı Liste Fiyatı : 31940TL
Haziran Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı: 30440 TL
Link: FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx)
Yorumlarınızı bekliyorum. :agri::S
rallycube
28/06/2009, 04:02
valla fiyatlar çok değişken bende 3 hafta önce aldım aracımı
2009 model Dynamic
4850 km de... sıfır sayılır...
1.3 multijet 90 hp 6 ileri
Ekstralar
HİFİ paket
Spor paket (15 jantlar,spoiler yan marşpiyerler)
Advanced safety kit (ESP,hillholder vs...)
Plus 4 airbag
23.500 e aldım... sıfırını baz alırsak paketleri ekleyince 33.000 TL yi buluyor heralde senin araçta 22.000 TL veya 22.500 TL yapması lazım fun modellerini çok iyi bilmiyorum... ama meraklısını ve arabadan anlayanını bulmak gerek. benim en gıcık olduğum konuda bu zaten..
yeri değil ama aklıma geldi yazayım içimde kalmasın :) işyerinden ark.lar falan soruyolar hayırlı olsun kaça aldın diyorlar söylüyorum manyakmısın sen bizim dayı oğlu aldı daha yeni 18.000 e diyolar. onlar active modelidir benzinlidir diyorum. olsun oda punto buda punto diye cevap alıyorum. şimdi böyle diyen birine sen esp yi hillholder ı nasıl anlatacan :) bende tamam abi ben pahalı almışım deyip susuyorum :):)
inş. arabanın değerini bilen birine satılır... hayırlı satışlar :)
runner2002
28/06/2009, 04:46
Tsklr. FUN ve Dinamik aynı fiyat olarak. Haaa unutmadan şunu da ekliyim aslında ben arabayı da satmak zorunda da değilim. Çünkü ayda 1 gene Türkiye ye gelcem. Eğer istedigim fiyatı alamazsam zaten satmam. 23-23.5 den aşagıda vermem. 2 sene garajda tutar sadece ayda 1 1-2 hafta kullanırım. Maddi olarak ta sıkıntım yok. Ben sadece boşun a yatmasın die satmayı düşünüyodum. Türkiyede Bizim ailede şu anda kullanabileceğim Grande Punto da dahil 4 araç var.(VW Polo- Ford Connet-Fiat Florino) Zaten gelince sadece 1 hafta kalıp dönmem lazım gene 1 haftada öbür arabalara binerim die düşünmüştüm.:agri: İyisimi o zaman ben bu aracı satılığa çıkarıp sanada söyledikleri gibi punto puntodur deyip sinir stres yapıp moralimi bozacaklarına satmıyım daha iyi.:cool0000: Ohhh be satmıyomm aaaaa :agri:Yada dur bakalım bi 2. el sayfalarına verip 1-2 hafta deneyelimmm :cool0000: Önce burada gelecek yorumlara 1 bakalım da :) Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarrr....
Nedim
ya bende araç arıyorum ..
aracın fotosu yokmu garajda aradım bulamadım...
birde forumdan bi arkadaşına, gerçi uzaktayım samsundayım ama anlaştıktan sonra bakmadan bile alabilirim,... sadete geliyim :) en son ne olur..?
;)
runner2002
28/06/2009, 20:01
Nedim
ya bende araç arıyorum ..
aracın fotosu yokmu garajda aradım bulamadım...
birde forumdan bi arkadaşına, gerçi uzaktayım samsundayım ama anlaştıktan sonra bakmadan bile alabilirim,... sadete geliyim :) en son ne olur..?
;)
Selam arkadaş gercekten 23 den aşağı vermicem. Ama sende Forumda üyesin Onun için aracı sana 23 e veririm amaaaaa araç aşagı yukarı 3 bin kilometre sonra 20bin bakıma gireceği için sana ortalama ne kadar tutuyosa bu bakım ücretini öderim. Yani 200-300 dü galiba. Araç gerçekten çok temiz. bu forumda bilen arkadaşlar var. Sana eğer gerçekten alıcıysan samsunda - Dalaman hava limanına uçakla gelmeni tavsiye ederim. Havaalanı bana 5 dak mesafede. Yorulmazsın o da ortalama 60-100 tl civarı Aracın resimleri de garaj da var. Yani bu msjı okurken sol alt köşede kırmızı 1 ''G'' harfi var. Online olanları yeşil gösteren sembol varya onun üstünde. Oraya tıklayınca Resimleri görürsün .
Little F.K
28/06/2009, 21:06
Sorduğunuz içim cevaplıyorum, verdiğiniz liste fiyatının pek bir önemi yok aslına bakarsanız.
Geçtiğimiz hafta Fiat Kırmak İstanbul'dan kuzenime aracınızın aynısının beyazını 27000 tl'ye aldık.Öyle büyük pazarlıklarda yapılmadı.22 gibi rahat satarsınız bana kalırsa.Hayırlı satışlar dilerim.
runner2002
28/06/2009, 23:05
Sorduğunuz içim cevaplıyorum, verdiğiniz liste fiyatının pek bir önemi yok aslına bakarsanız.
Geçtiğimiz hafta Fiat Kırmak İstanbul'dan kuzenime aracınızın aynısının beyazını 27000 tl'ye aldık.Öyle büyük pazarlıklarda yapılmadı.22 gibi rahat satarsınız bana kalırsa.Hayırlı satışlar dilerim.
Tsklr arkadasım. Sizin arabanızda hayırlı olsun. İyi sürüşler. Yalnız geçen hafta ötv indirimi vardı ve liste fiyatları düşüktü. Neyse önemli değil zaten. Satılmasada olur. :)
Nedim
teşekkür ederim
aracın temizliğinden hiç şüphem yok resimler de çok güzel görünüyor ama benim planladığım bütçenin baya bi üzerinde, sanal ortamda elinide tutamıyomki, fiyatı alınası rakamlara kavuşturayım :(
hayırlısı.. umarım araç sahibine mutluluk verir... satılsada satılmasada ;)
Nedim,
Özelden mesaj attım.
runner2002
29/06/2009, 20:07
Ne tuhaf yaa arkadaşlar:agri: Araba ilanını verdim fakat FUN modeli seçeneği malesef yok :( Bende 2009-FIAT-Grande-Punto-1.3-Multijet-Dynamic olarak verdim fakat altında açıklamasını yaptım :( Bakalım Ne olacak. :agri:
Link burda : 2009 FIAT Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic 23900 TL - Sahibinden 2.El Araba (https://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2176316?MarkaModel=2009-FIAT-Grande-Punto-1.3-Multijet-Dynamic)
Başka nereye ilan verebilirim????
Tşkrler
Desolator
29/06/2009, 20:36
Sahibinden.com'a da ilan verebilirsiniz..Orda da baya bir otomobil ilanı var..Ve ilan açma ücreti almıyorlar..
Ne tuhaf yaa arkadaşlar:agri: Araba ilanını verdim fakat FUN modeli seçeneği malesef yok :( Bende 2009-FIAT-Grande-Punto-1.3-Multijet-Dynamic olarak verdim fakat altında açıklamasını yaptım :( Bakalım Ne olacak. :agri:
Link burda : 2009 FIAT Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic 23900 TL - Sahibinden 2.El Araba (https://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2176316?MarkaModel=2009-FIAT-Grande-Punto-1.3-Multijet-Dynamic)
Başka nereye ilan verebilirim????
Tşkrler
Nedim, ilan verdiğin site yeterli bence.Ancak fun seçeneğini eklemelerini istemelisin.Yeni donanım olduğu için bu seçeneği eklememişler henüz, hayırlı satışlar...
Sahibinden.com en çok hiti olan sitelerden biridir orayada versenz iyi olur.Birde Sahibinden.com 'Da da "Fun" seçeneği bulunmamaktadır ufak bir maille "Fun" modeli olduğundan haberdar ederseniz sorun hallolacaktır.
Hayırlı satışlar...;)
runner2002
29/06/2009, 23:54
Arkadaşlar üzlerek yazıyorum aracım satıldı :( ama grande puntom olmasada hep sizleyim. ''erdta'' arkadaşım senden cevap gelmedi onun için beklemedim kusura bakma. Hepinize çok teş ederim yorumlarınız için :(
rallycube
30/06/2009, 01:25
Arkadaşlar üzlerek yazıyorum aracım satıldı :( ama grande puntom olmasada hep sizleyim. ''erdta'' arkadaşım senden cevap gelmedi onun için beklemedim kusura bakma. Hepinize çok teş ederim yorumlarınız için :(
hayırlı olsun... kaça sattın?
runner2002
30/06/2009, 04:06
23.000TL birde full tank yani 22.900TL. (Fiyatını yazıyorum çünkü kendiside Yazmamda 1 sakınca görmedi) Arkadaş Bursa lı oradan gelecek onun için mazotu nu dolduracagım. Ama aracı ona 1 şartla verdim Foruma üye olacak. Ama inanın arkadaşlar 2 yere ilan verdim araç yarım gün gibi çok kısa bir sürede satıldı. İnanın o kadar çok kişi telefon etti ki ben bile inanamadım. Araç ilanı pasif yapmama rağmen hala mail gelio. Demekki aracımız kıymetli ve pazarı olan 1 araç. Tabi 2009 Fun olmasıda bir artısı bence. Ben alırken 30 verdim yani bu fiyatta bence normal çünkü aracımın sıfırdan hiçbir farkı yoktu. Yarın aracı servise götüreceğim arkadaşın 1 tanıdığı varmış o baktıracak araca. Nasipse Çarşamba günü teslim edeceğim. Cumartesi ver elini almanya :( Orada Golf kullanıyorum ama bakarsınız 1 Grande Punto daha alırım Nasip. Gerçekten bence sınıfının en iyi arabası. Gercekten zaman buldukca forumu ziyaret edeceğim eğer burada olursamda eğer izin verirseniz elimdeki ve şu anda TR de kullandığım bir arçla mutlaka Buluşmalarınıza katılacağım. Benim aracı parkta bırakırız takılırım 1nize nolcak demi ama :) Süpersiniz Hepiniz. Hepinize çok Teşekkürler......
Hayırlısı olsun Nedim,
Gayet normaldir, böyle bi araba uzun süre bekletilmez. :cool0000:
gokhan.bey
30/06/2009, 11:53
merhaba arkadaşlar ismim gökhan yeni katıldım aranıza nedim abinin aracını ben satın aldım daha parasını ödemedim ama kısmetse yarın yanına gidip satışı halledicez herkese saygılar
Her 2 tarafa da hayırlı olsun. Ayrıca Gökhan aramıza hoşgeldin.
merhaba arkadaşlar ismim gökhan yeni katıldım aranıza nedim abinin aracını ben satın aldım daha parasını ödemedim ama kısmetse yarın yanına gidip satışı halledicez herkese saygılar
Her ikinize de hayırlı olsun.Forumu bırakmamanız dileğiyle...
yeni arkadaşa hoşgeldin derken banada bi araba bulursa sevinirm
(foruma yeni katılanlara görev veriyoruz :) )
nedim sana da hayırlı yolculuklar...
Nedim abi hayırlı olsun Muğladan 1 gp daha gitti:(
Gökhan bey Hoşgeldiniz:)
gokhan.bey
02/07/2009, 11:06
evet arkadaşlar sonunda aracı dün gidip aldım ve uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra nihayet bursa ya döndüm görüşmek üzere saygılar.
hayırlı olsun gökhan bey..arabanız çok güzel ve temiz..ayrıca siyah grande punto'ya çok yakışıyor.. nedim abi'nin forum tavsiyesi de çok iyi olmuş..
Nedim abinin Aracı satınca forumdan kopacagını düşünmüyorum, İzmir Buluşmasına katılmıştık beraber:)
Hayırlı olsun Nedim, aramıza hosgeldin gokhan.
yeni arkadaşa hoşgeldin derken banada bi araba bulursa sevinirm
(foruma yeni katılanlara görev veriyoruz :) )
nedim sana da hayırlı yolculuklar...
:D yarın bakıyorum ben bi puntoya darısı senin başına diyorum. 2006 fire active, 17000 istiyor 16000 e bağlamaya çalışacam kısmetse. km 54000 bu arada.
arabayı satan ve alan arkadaşa hayırlı olsun, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
:D yarın bakıyorum ben bi puntoya darısı senin başına diyorum. 2006 fire active, 17000 istiyor 16000 e bağlamaya çalışacam kısmetse. km 54000 bu arada.
arabayı satan ve alan arkadaşa hayırlı olsun, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Fire motorlu bi GP kullandınmı?
bence kullanmadan alma...
beğenmezssen (performansını) bize kızma..
paran varsa en az starjet al derim.. hatta multijet ;)
Fire motorlu bi GP kullandınmı?
bence kullanmadan alma...
beğenmezssen (performansını) bize kızma..
paran varsa en az starjet al derim.. hatta multijet ;)
fire motorların kötü olduğunu bilmiyordum açıkcası. biraz açıklayabilirmisin.
runner2002
03/07/2009, 02:24
Nedim abinin Aracı satınca forumdan kopacagını düşünmüyorum, İzmir Buluşmasına katılmıştık beraber:)
:) Ahmet ben bu forrumdan kopmam, Almanyada olsamda. İzmir de benim için çok özel sen bilion bunu:) Ayda bir TR deyim 4 gün Muğla 3 gün izmir. :) Hatta biraz önce ayın 4 de olan biletimi iptal ettim ayın 11 ne yeni bilet aldım. Yaaa valla Grande Puntom yok artık ama ne bu forum dan Nede Türkiye den kopamıyom yahuuuu....... Punto suzda aranızdayım merak etmeyin....:)
ben kötü demedim
sadece performans olarak GP nin diğer motor seçeneklerine göre bayılan ve hantal bi motor...
bu konuda daha bilgi ve deneyime sahip arkadaşlar yardımcı olacaktır...
Aracımda fire motor var...
1. Sakin kullanıma uygun ve ekonomikbir motor...
2. Hızlanma değeri bence yeterli ama koltuğa yapıştırmaz gaza basarken...
3. Uzun yolda 80-100 arası kullacaksanız,kırmızı ışıklarda yarışmak isteyenlerle uğraşmam diyorsanız tavsiye ederim...
Eski aracım 1.8 idi...Ara hızlanmaları bu arabanın çok çok üzerinde idi...Ama tek kişi kullanırken bir sıkıntı hissetmiyorum...4 kişi ve yüklü olarak yokuş çıkarken yol şartları nedeniyle devri tutturamadığım zamanlarda canım sıkılıyor o kadar...
bi an için beni çok korkuttunuz :)
ben sürat yapmayı seven bir insan değilim o açıdan bende bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. beni tek düşündüren konu city motor arızası
bi an için beni çok korkuttunuz :)
ben sürat yapmayı seven bir insan değilim o açıdan bende bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. beni tek düşündüren konu city motor arızası
Siz yine de fırsatınız varsa deneyin :)
Ne olur ne olmaz..
Bu arada city benim de en büyük korkum o yüzden garantiyi 4 seneye çıkardım...
4 seneden sonra da yurdumun snayi ustalarının konuya çözüm üretmiş olabilecekleri ihtimaliyle avunuyorum :)