Orijinalini görmek için tıklayınız : OpEttTtTttt
arkadaslar bu opet ten yakıt alma olayına nasıl bakıyorsunuz _?yakıt kalıtesı konusunda dusuncelerınız neler.. kım hangı fırmayı onerıyor?
PLaTiNuN
27/06/2009, 00:08
En güzeli belli bi yerden yakıt almak arkadaşım sürekli farklı yerden alınca araçta ister istemez performans düşüklüğü yada filtrede arıza riski çoğalabilir fiat,ford bunlar tabii ki opet'i önerirler sonuçta hepsi koç grubuna ait karar senin...
https://forum.grandepuntotr.com/istanbul/12033-istanbul-4-temmuz-cumartesi-aksami-tophanede-bulusuyoruz.html
sız nerden alıosunuzzz mazotuuu
4temmuz cumartesı saat kacta ? ben gelırım
PLaTiNuN
27/06/2009, 00:12
Yolumun üzerinde daha çok opet ve bp olduğundan bu istasyonlarınkini kullanıyorum...Tabi genellikle opet hem opet kart ile puan biriktirerek hediyeler kazanma fırsatıda var.
PLaTiNuN
27/06/2009, 00:14
Msjını sonradan gördüm önümüzdeki hafta cumartesi akşamı kesin olmamakla birlikte 8 olarak düşünüyoruz ancak cuma akşamı forumda online olup takip edebilirseniz o akşam kesinleştireceğiz katılan arkadaşlarla...
tmm kardesım saol tAKIP edıcem gelenler grubuna katılırım
hayriyilmaz2
27/06/2009, 01:02
Mazotu nerde kampanya varsa ordan almalısın::)
siyah rüzgar
27/06/2009, 01:42
opeti önermelerinin sebebi herhangi bir enjeksiyon arızasında son 10 deponu opetle doldurmuşsan arızayı opet karşılıyor ve yakıt parası yine koça kalıyor :)
Mazot işi çok sakat bir durum sürekli aldığınız ve güvendiğiniz yerden alın pahalı dahi olsa çünkü ucuz diye aldığınız mazotlar başınıza okadar dert açar ki bi arkadaşıma basmışlar uyduruk mazotu araba accent era walla 3000 Tl harcadı dahada randıman alamadı araçtan.Opet böle bir sorunda masrafı karşılar.;)Ben ve ailem hatta şirket araçları dahi yıllardır opetten alırız opetin kartıda çok işe yarıo bu arada:) öle bi cazipliğide var kaç yıldır hiç bi sorn yaşamadık ;)
uLTRa GP
27/06/2009, 12:01
Shell
imdesign
27/06/2009, 14:14
firmanın tavsiye ettiği SHELL den aLıyorum ama opetide tercih ediyorum OPET i biLmem ama SHELL gerçekten performansı bariz beLLİ ediyor ha birde %60 Euro &30 KırsaL aLıyorum bir probLem görmüyorum ama !SHELL DE!
koç müşteri memnuniyetine önem veren bir firmadır, denetlemeleri diğer firmlara göre daha sıkıdır. opet de bir koç firması, şuan bende araba yok lakin patronumda focus dizel var ve opet ve koç firmasından kesinlikle şaşmamaktadır. kendisi makine mühendisidir ve zamanında koç da çalışmış. çalışma prensiplerini yakınen bildiğinden herkese opet i önermektedir.
not: bunlar patronumun düşünceleridir, ben sadece sizlerle paylaşıyorum :D
görkem koçsan
27/06/2009, 19:25
bencede opet ben hiç bi sorun yaşamadım shell berbat ötesi ben zonguldaktan aldıydım resmen çamur çıktı benzinden shelli tercih etmiyorum bu bi tavsiye karar sizindir.
Erdem Bozdağ
27/06/2009, 22:20
ben opetten gayet memnunum belki hep aynı yerden aldıgım içinde olabilir
batuhann80
27/06/2009, 22:54
aslında firmalar birbirini kalite olarak yakalamıs durumdalar...
çünkü hepsi belli normları yakalamak zorundadır..
bazı firmaların artısı yakıt güvence sistemi...
bunun dısında bence bazı markalar dısında önemli olan yakıtı aldıgınız yakıt istasyonun sahibinin dürüst olması...
opetin adı cıkmıs bi kere ama adının da hakkını veriyor ben en çok opetin tuvaletinin hijyenik olmasını seviyorum sonra yakıt geliyor:daraban koç grubuna aitse opeti önerir,mesela peugeot ise totali (fransız) vb.
geçen hafta amcam mersinde istanbula gidiyordu citroen c 4 ile mersinden hemde cok meshur bir opet bayisinden depoyu doldurmus(hep aynı yerden alır) araç aksarayda uyarı vermiş servis mazot filtresinden demiş gelip değiştirmiş. araç 2008 model ve bakımdan 8 bin km önce çıkmıştı.amcam 2 lt mazotu ayırmıs depodan istanbulda teste vermiş opete sonuç mazot temiz çıkmış.yani ister opetten al ister cok titiz ol bakımlarını aksatma geleceğinden bazen kacamıyosun onun için bin ve gez arabana bu kadrda cok takma kafana
ocean_1919
28/06/2009, 02:04
Bende geçen gece saat 1 gibi opetten mazot alacaktım. Yanaştım tek eleman var bir sürü araç var. Eleman koşarak geldi depo kapağını açmıştım zaten. Eli benzin pompasına gitti. Dedim ki euro dizel sonra doğru pompayı aldı ve işim bitti. Herhangibirşey demedim bozmadım yani.
Diyeceğim şudur ki elemanlarada dikkat edin. Özellikle acele ediyorsa yanlış yakıt basabilir.
Buraya bakın
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/5091-en-iyi-dizel-hangi-istasyonda.html