Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan Didim'e nasıl giderim?
arkadaşlar 1 temmuz da didime gideceğim.daha önce hiç gitmedim hangi yolları kullanacağımla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.
ilker bey Eskişehir yolundan afyona oradan kaptırın gidin ;) Yada bir gps alın derim ;)
ilker bey Eskişehir yolundan afyona oradan kaptırın gidin ;) Yada bir gps alın derim ;)
afyona kadar kolay da asıl ondan sonra tam olarak hangi güzergahı kullanayım.haritayı kullanabilirim ama güncel olmayabiliyor.oraya yeni giden varsa daha iyi bilgi alabilirmiyim diye sordum.
Afyondan sonra uşak-salihli-ödemiş-söke-didim şeklinde gidebilirsiniz...
ben konya'dan gittigim için çay sapagından igrenc bir yoldan denizliye gitmiştim oradan da cevre yolundan didime vardım. Caprice'e gitmiştim ben denizliden sonrası cok kolay.
mercedes.com.tr 'de rota planlama bölümü var
işine yarar
bir şekilde sökeye ulaş sonra yolan geçen yaşlı amcaya bile sorsan tarif eder sana...
İstersen biraz daha bekle temmuz 17 si gibi beraber gidelim :D
Bu sene bende oralıyım bekle beni altınkum :)
İstersen biraz daha bekle temmuz 17 si gibi beraber gidelim :D
Bu sene bende oralıyım bekle beni altınkum :)
eyvallah.bizim sendikanını oteli var the holiday resort.ayın 5 inden sonra fiyatları yükseltiyorlar.onun için böyle erken gidiyorum.
eyvallah.bizim sendikanını oteli var the holiday resort.ayın 5 inden sonra fiyatları yükseltiyorlar.onun için böyle erken gidiyorum.
femoli harranlı. bekleme sen onu :D
isterse bişey yaparız harran marran.o işveren zaten sendikalı olamaz.
Rahmetli Kemal Sunal bizi çok güldürdü:)
üç yüz,üç yüz,üç yüz,yüz...
-niye onlara üç yüz de bana yüz?
-onlar sendikalı
-ben de harranlıyam
-de si...r de git işine
-demekki patron da harranlı hemşehrisine torpil geçiy pez...k
Fatih abi aklına hemen bumu geldi:)
İlker bey iyi tatiller şimdiden...
Ne muhabbet dönmüş yav :D Bende harranlıyam :A
Bende 17 sende gidecem umarım bir aksilik çıkmazise :)
attserkan
25/06/2009, 18:24
bence polatlıdan devam et afyon denizli aydın istikametinde git neden? daha düzgün ve hareketli bir yol diğer taraf fazla tenha yolda doğru düzgün tesis yok ayrıca yol berbat benim arabanın önünün sığacağı kadar büyük çukur vardı ya o saatte muattab bulsam hemen kimi dava etmem gerekiyorsa edecektim ama saat sabah 5 di.neyse aydını geçince söke ve kuşadası ayrımı na gelince didim levhasını gördün mü 1 saat sonra didim desin iii tatiller:)
imdesign
25/06/2009, 18:30
Serkan beye katıLıyorum POLATLI'dan gidin poLatLıda kaLIrken bir kaç kez ordan gitmiştim
Biz 2-3 sene önce Bodrum için Ankara-Sivrihisar-Afyon-Denizli-Muğla yolunu kullanmıştık.Tavsiye edebilirim.Zaten en kısa yol budur bence.Afyondan sonra Uşak-Denizli ya da Uşak-Manisa-Aydın gibi güzergahlar yolu uzatabilir...
Biz 2-3 sene önce Bodrum için Ankara-Sivrihisar-Afyon-Denizli-Muğla yolunu kullanmıştık.Tavsiye edebilirim.Zaten en kısa yol budur bence.Afyondan sonra Uşak-Denizli ya da Uşak-Manisa-Aydın gibi güzergahlar yolu uzatabilir...
Denizli-Muğla istikametine giderseniz yolu çok uzatmış olursunuz. İki alternatif var manisayı geçip güneye inmek veya afyon-dinar-denizli-aydın-söke-didim güzergahı... iki güzergahta fena değil. Bir zamanlar aydının iki ilçesinde teftiş yaptığım için ii bilirim oraları...
Karayolları Genel Müdürlüğü (https://www.kgm.gov.tr/) yol haritaları var burdan bakabilirsiniz mesafe ölçer de var ...
off bu şekilde çok uzuyor:) muğla' dan sonra yatağan-milas-didim var daha:)
erdiyilmaz
25/06/2009, 21:22
Ankara, Sivrihisar, Afyon, Uşak, Aydın, Söke, Didim güzergahı uygun bence
attserkan
25/06/2009, 21:57
ilker bey kafanızı karıştırmayın dediğim gibi polatlı afyon denizli aydın söke ayrımı ve didim son durak kafanız ağrımaz bu yolu kullanırsanız biraz uzun veya kısa önemli olan sağlıklı ve sıhatli bir sürüş derim ii tatiller
Ben yanlış hatırlıyorum o zaman :)
gogigogi
28/06/2009, 11:34
ben olsam bu yoldan giderdim tabi alternatif yollar var ama çoğunluğu bozuktur.
fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.denizli üzerinden gitmeye karar verdim.bana ve diğer tüm arkadaşlara kazasız belasız yollar ve tatiller dilerim.
Denizli yi gecince yol çalışması var çakıl taşlarına dikkat, hayırlı yolculuklar...
arslanbicakci
23/07/2009, 23:32
otobus yolu ankara afyon denizli aydın istikameti duzgun olan yolda bu yannız dikkat edin afyonda yolu cok karıştırıyorlar uşak istikametine direk gidiyorlar denizliyi takip edeceksiniz bundan sonra gelenlere bilgi olsun diye o yolda gelir izmir yada odemiş torba uzerinden ama kamyoncu yoludur. denizliyi tercih edin derim.
bir hafta sonra bende nasip olursa didim deyim :)
iyi yolculuklar radarlara dikkat.gündüz gidersen galiba 5 tane falan göreceksin.
arslanbicakci
25/07/2009, 11:14
bir hafta sonra bende nasip olursa didim deyim :)
bu sene bekliyorum femoli gecen sene oyle onumden gecip gitmiştin. bu sene ugrar bi cayımızı içersin artık
Valla inşallah uğrarım aslan haftaya pazar çıkacam .. yerin nerede hisardamısın ,ben unutttum yerini :)
arslanbicakci
26/07/2009, 22:22
Valla inşallah uğrarım aslan haftaya pazar çıkacam .. yerin nerede hisardamısın ,ben unutttum yerini :)
geldin mi ara 544 569 0981
Arayacağım aslan pazar sabah yola çıkacam allah izin verirse ;)