Orijinalini görmek için tıklayınız : 40.000 Km Bakımı (Kavaklıdere Oto | Ankara)
erdiyilmaz
22/06/2009, 17:03
Gecen gun 40.000 bakimimi Kavaklidere Oto'da yaptirdim, sagolsun Muslum Abi en kisa zamanda teslim etti, Motor koruma hediye etmesi de ayrica hosuma gitti. Cok temiz sekilde geri aldim.
Ilginctir hala fren balatalarim degismedi, 20 binde degisir diyordum onu atlattik, 40 bini de atlattik, hayli sakin kullaniyorum ondan olsa gerek :cool0000:
Kavaklidere calisanlarina ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkur ederim : )
Kazasız, sorunsuz nice 40 000'lere. Bu arada bakım ne kadar tuttu?
erdiyilmaz
22/06/2009, 19:34
Kazasız, sorunsuz nice 40 000'lere. Bu arada bakım ne kadar tuttu?
300 TL tuttu
desmicare
22/08/2009, 19:44
ben bugün yaptırdım tunalar ordu da 450 tl tuttu.
Vaktim olmadığı için uğrayamadım ama Kavaklıdere Oto'ya gitmeyi düşünüyordum. Servis konusunda çok ilgili ve makul fiyatları var.
tunalara düşene allah kolaylık versin.bi yetkili yokmu şu ordu tunaları denetlicek!
tekel den almışlar işi ellerine fiyat kafalarına göre.üstelik ne müşteriye ilgi alaka nede zamanında teslim var. bir kez gittim yaz iznimde bu kadar alakasız bir fiat servisi görmedim.
ilgililere duyurulur!
desmicare
23/08/2009, 10:59
kardeş bende memnun değilim ama elimiz mahkum garantisi dolsun tunaların önünden bile geçmem....
aykuting
30/08/2009, 15:46
Gecen gun 40.000 bakimimi Kavaklidere Oto'da yaptirdim, sagolsun Muslum Abi en kisa zamanda teslim etti, Motor koruma hediye etmesi de ayrica hosuma gitti. Cok temiz sekilde geri aldim.
Ilginctir hala fren balatalarim degismedi, 20 binde degisir diyordum onu atlattik, 40 bini de atlattik, hayli sakin kullaniyorum ondan olsa gerek :cool0000:
Kavaklidere calisanlarina ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkur ederim : )
Bende Kdz Ereğlide oturuyorum ama babamla konusup kavaklidereye 40.000 bakımna gelmeyi düşünüyorum, Ereğli Keleşsan fiat'dan fiyat almam lazım ilk 32 bindeyim daha
ereğliden fiyat alınca bilgi verirseniz sevinirim bende ankara kavaklıdere ve ereğli arasında kaldım, ankara uzak geliyor biraz
HasanAliz
26/01/2010, 22:14
arabamın km.si 39700 e geldi. 250km sonra falan 40 bin bakımına gideceğim. fren balataları değişmeyecek. bunun haricinde sizde ne kadar tutar toplamda?
ben geçen hafta yaptırdım balatalar, bujiler, fitlreler(hava polen yağ),yağı,rot balans, enjektör temizleme vs vs 360 tl/2 taksit - aydın poyraz da yaptırmıştım.
Güle güle kullan Erdi. Sen sakin kullanıyorsun biliyorum benim gibi. Kazasız günler dilerim sana.
erdi 60 000 girecek yakında :)