Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Egzotik kırmızı 2006 GP Multijet Active

demon
20/06/2009, 16:37
Çok temiz ve bakımlı dört dörtlük bir araçtır. Tüm bakımları zamanında yapılmış ve hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Aracın hiçbir kazası yoktur. Tüm servis bakımları yeni yapılmış olup alan kişi sadece yakıtını koyup binecektir. Araçta sigara içilmemektedir.
Km de sehir içi 140 kuruş şehir dışı ise 110 kuruş gibi çok düşük rakamlarda yakıt tüketmektedir.

Fiyat: 18.500 TL . Ciddi alıcılar ile belki ufak bir pazarlık yapılabilir.

Resimleri ekliyorum.

demon
25/06/2009, 14:18
İlan günceldir. Fiyatta pazarlık yaparız. Haziran çıkmadan sıfır bir ticari almalıyım.

anvil
25/06/2009, 14:20
Fırat İzmir'de bizim bir tanıdık var. Kendisi bu aralar düşünüyordu. Bir sorayım ona göre haber veririm.

bu arada kaç bin km'de?

demon
25/06/2009, 14:37
75.000 km. Teşekkür ederim ilgin için.

anvil
25/06/2009, 15:33
bu arada aracı yeni almıştın. neden satmayı düşündün ki?

demon
25/06/2009, 22:20
Selam arkadaşlar. Aracın kaporası alındı. Yarın satış işlemleri gerçekleşecek. Alan arkadaşta güle güle kullansın. Çünkü gerçekten tertemiz bir araç sattım.
Satıldı.

Anvil aracı yeni almıştım. Çokta memnunum. Özellikle yakıt açısından diyecek yok. Rahat ve ayrıca gösterişli bir araba GP. Ticari bir araç almak istediğim için sattım. Bunu almadan öncede Ticari bakıyordum ama GP gelince direk vazgeçtim.

Ticari araç Vergi konusunda benim işime çok yarayacak çünkü. Ayrıca sıfır almak istediğim için sattım. Fiorino baktım oda çok dar geldi bana. GP den içi biraz geniş o kadar.Ayrıca Birmot benim aracıma ölününde ölüsü bir rakam verdi ve ne bileyim ama Fiat kendi aracının fiyatını bu kadar öldürmemeli ... Yanımdaki arkadaş dayanamayıp galiba bu adama ikinci el Punto lazım dedi. :))) Bu kadarda olmaz dedim. Ford bayisi onların verdiği rakamdan çok fazla bir fiyat sundu. Ford ' daki eksper bu işi gerçekten iyi biliyordu. Yeni Ford 110 ps ve full olan modeli için anlaştık. Kredilendirme aşamasındayız. Açıkçası içi çok geniş ve iç tasarım harika olmuş. Araçta yok yok. Seri bir araç aynı zamanda. Biz biraz kalabalığız. bir yere 5 - 6 kişi gidiyoruz. GP bize ufak geliyordu. Ayrıca vergi avantajlarıda eklenince böyle birşeye karar verdim.

Ah-MeT
25/06/2009, 22:31
alanada satanada hayırlı olsun:)