Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal gp port bagaj tatilcilere özel
Merhaba dostlar. Bagaj sorununu halletmiş bulunuyorum.tüm testlerini yaptıktan sonra duyurayım istedim.Yakışı etkilemedi son hızı etkilemedi 160 km hızda dengesizlik yaratmıyor ve ses yok. Kanatçık ayarları sayesinde ve orjinal aksesuar olması nedeniyle uyumsuzluk ve rüzgar sesi olmadı. Gayet kullanışlı bir aparat. Tavsiye olunur.
Paylaşım için teşekkürler Serhat.
Güle Güle kullanın, maaliyeti ne kadar?
165 tl orjinal port bagaj. 260 tl bagaj kutusu.
fatihhhh
16/06/2009, 09:50
paylaşım için çok teşekkürler.
zamanında böyle bi konu açıp yardım istemiştim zaten , çok ii oldu.
nerden alabiliriz? daha farklı boyutlarda olan varmı?
hoşkalın.
165 tl orjinal port bagaj. 260 tl bagaj kutusu.
425 TL iyi fiyatmış, tekrar güle güle kullanın...
paylaşım için çok teşekkürler.
zamanında böyle bi konu açıp yardım istemiştim zaten , çok ii oldu.
nerden alabiliriz? daha farklı boyutlarda olan varmı?
hoşkalın.
fatih bey bagaj çıtaları orjinal aksesuardır ve siparişi fiat yetkili bayii kanalıyla yapabilirsiniz. Elazığda fiat bayii metinler oto bu işi halleder. daha sonra bir bauhauss kataloğu inceleyin derim. bagaj kutusu ara sıra kampanya indirimine giriyor onunda çeşitleri var her zevke göre. saygılar.
Walla bagajı hiç kullanmadığımdan benim işime yaramaz :) ama bagaj yetmeyenler için süper icat güle gele kullanın ;)
fatihhhh
17/06/2009, 15:33
özürlü gibi soruyom;
içi nasıl?
nerden açılıyo?
açık nasıl oluyo?
içinden bişi almak yada koymak zormu?
kapağı açık başka fotolar koyabilirmisin?
çok saol,
hoşkal. :)
ben bunu gözüme kestirdim.
..:OTS OTOMOBİL TAŞIMA SİSTEMLERİ:.. (https://www.otsoto.com.tr/index01.htm)
MontBlanc Orion 330 Dış ölçüleri: 134 cm x 90 cm x 45 cm - Hacim: 400 Litre - Art. 731236 gümüş
daha büyük hacimlisi bizim puntişin tavanına sığmaz sanırım?
sancak26
19/06/2009, 15:20
çocuk arabasını bagaja koyunca doluyordu. tatile çokacağım için dert edip duruyordum. bu başlık yetişti imdadıma. hemen birmota gidip siparişimi vereyim. azkaldı yolculuğa. teşekkürler
fatihciğim sakin ol içi boş bir plastik kutu bu. yandan açılıyor ve her iki trafında kollar var havada kalıyor.işin bitince kapatıyorsun resimde gördüğün kilite basıp anahtarıyla istersen kilitliyorsun sonra yoluna gidiyorsun. içinden birşey almak için marşpiyellere basıp yükselirsin benim gibi. çokta devasa yüksek değil sonuçta.söküp takmak ta kolay içinde plastik vidali kafalar var alıp kenara koyuyorsun.
alttaki bagaj çıtaları ayrı mevzu onu eper fiat kataloğundan görebilirsin. sitede linki var.
uLTRa GP
21/06/2009, 12:53
güle güle kullan çok güzel olmuş:d
fatihhhh
22/06/2009, 11:37
biraz araştırdım, nette çok daha güzel port bagajlar var.
alırsam fotolarını yüklerim bu başlığa.
fatihhhh
13/07/2009, 11:01
ya ben elazığ a ve erzurum a fiat bayisine giderek yedek parça servisine sordurdum.
adamlar ne yedek parçada ne de aksesuarda bulamadılar port bagaj ı.
bu konuyu açan arkadaş yedek parça yada aksesuar kodunu yazarsa çok memnun oluruz.
şimdidien teşekkür ederim,
hoşkalın.
Sırf tatile çıkarken bagajı daha büyük olsun diye C sınıfı bir arabam olsun diye düşünmüyorum, bu nedenle port bagaj çok mantıklı bir çözüm gibi geliyor bana. Fiyat olarak gayet uygunmuş, geçenlerde bir arkadaş Opel Corsa için araştırmıştı, orijinali çok pahalıydı, orijinal olmayan için ise 500 - 550 lira civarında fiyat vermişlerdi.
acaba ıcıne wofer atsak nasıl bır ses alırız :D:D:D
fatihhhh
17/07/2009, 13:49
170 tl orjinal port bagaj çubuğu
kutusu ise yok
resmide yok, neye benzer bilmiyoruz.
almayı düşünüyorum.
orjinalden vazgeçip thule nin ocean modeli olanı kutu ve çubuk dahil 790 diyorlar.
çok para yaaa...
sinir oluyorum ! maliyeti ne ki fiyatı bu kadar pahalı oluyo bunların.?!?!?!?!??!?!
neyse mecbur alcaz birini naapalım.
ya ben elazığ a ve erzurum a fiat bayisine giderek yedek parça servisine sordurdum.
adamlar ne yedek parçada ne de aksesuarda bulamadılar port bagaj ı.
bu konuyu açan arkadaş yedek parça yada aksesuar kodunu yazarsa çok memnun oluruz.
şimdidien teşekkür ederim,
hoşkalın.
ben de bulamadım.yedek parça yada aksesuar kodunu bildirirseniz çok iyi olacak..
Bagaj çubuklarinin kodlari eperde var servislerdeki sistemden aksesuara girip kodlarini alabilirler. üstteki kutuyu ise bauhauss'dan almiştim.
İŞTE EPER LİNKİ
https://82.147.141.68:7080/navi?COUNTRY=001&SBMK=F&DRIVE=S&=F&COMM_MODEL=FPUN&LANGUAGE=T&ALL_FIG=0&KEY=VERSION&EPER_CAT=SP&GUI_LANG=T&ALL_LIST_PART=0&PRINT_MODE=0&PREVIOUS_KEY=HOME&SB_CODE=-1&WINDOW_ID=1
smartmavi
31/10/2010, 13:02
Selamlar,
Port bagajlar ruhsatta görünmeli mi?
akdenizzy
08/11/2010, 13:10
bilgi için teşekkür ederim fakat bunu nerde yaptırdınız ben antalyadayım ve acil ihtiyacım var dönerseniz sevinirim
Oğuzhan bey port bagaj çıtalarını Fiat servisten sipariş verdim bagajı ise CEPA Bauhauss tan aldım.Konuyu baştan okursanız detaylar konuşuldu.
Saygılar.
mesut eyvaz
09/11/2010, 09:07
evo larada olurmu bunlar acaba
evolarada olur kesinlikle ölçüler aynı hiç bir fark yok
asimsendogan
21/11/2010, 17:45
Bir yerde görmüştüm ama hatırlamıyorum.Bunların valiz gibi tutma sapı ve tekerlekli olanları var.Tavana monte olan port bagajdan pratik bi şekilde ayrılıyor ve valiz gibi sürükleyip taşıyabiliyorsun.Keşke onlardan olsa.Malum bunun içine ikinci bir valiz gerekecek ve daha az kullanım alanı olacak.Belkide kullandığımız valizler bunun içine girmeyecek??
zammuray
30/04/2011, 00:18
Bayiden 4 kapili aracima orjinal tavan çitaları taktırdım.Sağ ön kapıdan 50km hızı geçtikten sonra rüzgar uğultusu geliyor. Montaj muntazam kapı filtreleri düzgün görünüyor.
Benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım bu problemle karşılaşıp çözdüler ise tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Lakin yetkili servis ilk kez bu aksesuarı takmış. Servise henüz gitmedim öncesinde bilgi anlamında donanımlı gitmek onlara da yardımcı olur diye düşünüyorum.
yuzuakyener
24/06/2011, 00:18
Merhaba dostlar. Bagaj sorununu halletmiş bulunuyorum.tüm testlerini yaptıktan sonra duyurayım istedim.Yakışı etkilemedi son hızı etkilemedi 160 km hızda dengesizlik yaratmıyor ve ses yok. Kanatçık ayarları sayesinde ve orjinal aksesuar olması nedeniyle uyumsuzluk ve rüzgar sesi olmadı. Gayet kullanışlı bir aparat. Tavsiye olunur.
Serhat Bey sonunda benim de tavan çıtalarım geldi ve senin sistemin aynısını kurdum. Gayet sağlam ve sorunsuz oldu. Sadece kanatçık ayarları diye birşeyden bahsetmişsin onu merak ettim. Çıtalarda mı var bu ayar? Bende 60Km civarında hafif bir uğultu oluyor. Hız arttıkça kesiliyor. Rahatsız edici değil ama tamamen giderilebiliyorsa neden olmasın :D
alt kısımdaki yassı çıtalar tavana paralel şekilde olursa seste azalma oluyor. bir de üste bagaj eklenince daha az ses yapıyor.
fotoları bekliyoruz....
yuzuakyener
25/06/2011, 02:02
Anladım şimdi. Yarın bi kontrol edeyim. Fotoları da çeker eklerim inşallah.
yuzuakyener
27/06/2011, 17:27
Nihayet fotoları çekebildim. Almayı düşünenlere yardımcı olur sanırım. 2 foto daha gelecek :D
yuzuakyener
27/06/2011, 17:29
Bu kadarı yeterli olur sanırım. Almak isteyenlere tavsiyem bütçeniz uygunsa biraz daha geniş hacimli bir port bagaj alırsanız geleceğe dönük sıkıntı yaşama ihtimaliniz azalır. Gerçi bu da yeterince büyük. İki aile sığmaya çalışacağız bakalım arabaya :)
Mugen_punto
27/06/2011, 20:08
Resimler için teşekkürler .. Benimde ihtiyacım oldu aslında yalnız araç skydome olduğu için olmaz diye düşünüyorum..
Arkadaşlar bu port bagajın çıtaları, sezon bitiminde kolayca sökülebiliyormu?
Kendiniz mi söküyorsunuz, servistemi söktürüyorsunuz
yuzuakyener
28/06/2011, 01:41
Tahsin bey port bagaj takımına skydome için ayrı ayak koymuşlar. Uyumlu gösteriyor yani. Ama bende skydome olmadığı için o ayakları kullanmadım.
Selçuk Bey. Öyle şipşak sökülecek kadar kolay olmasa da zor da diyemem. Yani dediğiniz gibi sezon sonunda sökmek için pratik ama her kullanımdan sonra kaldırıp tekrar kuracak kadar da pratik değil :D Dört başlıktaki fiat amblemli plastik kapakları anahtar ile açıyorsunuz. Her birindeki somunu gevşetiyorsunuz ve ön kapılardaki iki civatayı da söktüğünüzde çıtalar çıkıyor.
yuzuakyener
28/06/2011, 01:43
Bu arada güncel fiyat bilgisini de vereyim. Çıtalar fiat servisinde 275 lira. Ama servise fiyat kırdırmanız da mümkün. Ben biraz arkadaş hatırına 7 taksit 245'e ayarladım. Ama peşin verebilseydim daha da ineceklerdi.
Port bagaj ise Bauhaus'da 250 lira 10 taksit.
unforgiven78
03/07/2011, 03:25
Pylaşım için teşekkürler, bende de aynı problem var, yakında bir bebeğimiz olacak ve muhtemelen bagaj yetersiz kalacak :) Bu aparatı nerden temin edebiliriz?
yuzuakyener
03/07/2011, 21:55
Çıtaları Fiat servisinden temin edeceksiniz. Port bagajı istediğiniz yerden alabilirsiniz. Ben Bauhaus'dan online olarak aldım.
Bu kadarı yeterli olur sanırım. Almak isteyenlere tavsiyem bütçeniz uygunsa biraz daha geniş hacimli bir port bagaj alırsanız geleceğe dönük sıkıntı yaşama ihtimaliniz azalır. Gerçi bu da yeterince büyük. İki aile sığmaya çalışacağız bakalım arabaya :)
gayet güzel olmuş güle güle kullanın.
gayet güzel olmuş güle güle kullanın. bu kombinasyon gp ye ayrı bir hava katıyor. Ayrıca bagajın biçimi puntoyla aynı. müthiş bir uyum oluyor.
dr_yefthale
07/09/2011, 15:40
acaba içine ne kadar eşya alıyor bu bagaj. bende opel corsa aracım için düşünüyorum diğer forumlarada girdim hiç bu kadar tecrübe eden olmamış. kutular halen sağlammı, yan rüzgarlarda araca etkisi nasıl oluyor ve maksimum hız ne kadar olmalı bu kutu kullanılırken.
GPunto19
09/09/2011, 01:23
Puntoya alınabilecek maksimum ölçüler nedir acaba?
çıtalar orjinal fiat parçası zaten, kutu ise zevkinize kalmış.
bendeki kutu 320 litre hacimli. bizim arka bagajlar 275 lt. toplayın işte megane dan büyük oluyor heralde...
Skydome lu araçlara takabilirmiyizki bundan?
fatihhhh
23/12/2011, 19:00
sahibinden den 2. el portbagaj ve çıtası aldım.
ama focus 1 e ait kancalar benim puntişe olmayacak gibi.
bi de thlue ocean 200 modelini aldım
175*85*45 cm ebatları ile puntişe bayaa bi büyük kaçacak sanırım.
sistemi kurabilirsem fotoları buraya eklerim.
Konu hakkında bilgil: Puntolar Port Bagaj dahil 75Kg taşır tavanda maksimum.
dün THULE marka portbagaj ve kayak taşıyıcısı için ayak baktım fiyat olarak 240 euro dediler sadece taşıma ayağı olarak çok yüksek geldi bana fiyatı en yakın zaman da yetkili servise sorucam önceki mesajlarda servisten alanlar var aracım skaydome olduğu için yapıştırma kayak taşıyıcıları olmuyormuş mecbur ayak alıcam :(
fatihhhh
28/12/2011, 16:48
50901300 parça kod lu ürün ün üretimi durdurulmuş.
ankara ağaçlı servisi (0 312 235 20 10) de ellerinde var
295 tl fiyatı imiş ilgililere duyrulur.
ben thue nin 2. el çıtasını almasaydım kesinlikle bu ürünü alırdım.
fatihhhh
28/12/2011, 16:49
sahindinden de 2. el güzel portbagajlar ve taşıma barları var.
Fiat Passenger Cars Accessories Brian Foley Automotive (https://www.foleyalfa.com.au/products-accessories/Fiat-Passenger-Cars.html)
bu sitede satış var halen. parça da görünüyor resimde...
fatihhhh
29/12/2011, 13:16
Port Bagaj , Kapalı Port Bagaj | | Tuning Modifiye Bys Tuning (https://www.bystuning.com/x_bys-port-bagaj-kapali-port-bagaj_2719.php?k_id=0&kn=)
yukardaki site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama, ferdi isimli birisi ile görüştüm.
yerli yapım 350 lt kapalı kutuyu 250 tl ye satıyorlar (ünlü bi firmanın ürününü kopyalamış üretiyorlarmış) bence fiyat çok iyi. orrjinali kadar kaliteli olmasada iş görecektir diye düşünüyorum. ben 2. el almasam bu kişileri bi değerlendirirdim.
google dan tuningci ferdi diyere aratırsanız ilk o siteyi görürsünüz.
corsa için soran arkadaşım.
bence 139x90x39 ölçüleri B segment araçlara en uygun olanıdır.
ben 175x82x45 ebatlarında aldım büyük duracak biliyorum fotolarını siteye koyduğumda sizde görür, bir fikriniz olur.
https://w w w . b y s t u n i n g . c o m /x_bys-port-bagaj-kapali-port-bagaj_2719.php?k_id=0&kn=
fatihhhh
29/12/2011, 13:19
gurik hocam verdiğin sitede bize ulaşın kısmından mağazanın nerde olduğuna baktım.
avusturalyada görünüyor. :)
kargo masrafı çok olmasın? ankaradaki ağaçlı servisinde şimdilik var.
gurik hocam verdiğin sitede bize ulaşın kısmından mağazanın nerde olduğuna baktım.
avusturalyada görünüyor. :)
kargo masrafı çok olmasın? ankaradaki ağaçlı servisinde şimdilik var.
alışveriş için değil ama görsel olarak parça bilinsin diye verdim adresi. üretim durmamıştır model değişmiş yeni parça kodu yazılmıştır bence.
fatihhhh
30/12/2011, 15:32
elinize sağlık. zaten port bagaj konusunda ilk ve en güzel forumu açan siz siniz. sizden çok şey öğrendik. herşey için tekrar teşekkürler.
rica ederim Fatih, keyifli kazasız sürüşler dilerim.
fatihhhh
02/01/2012, 11:19
175 cm uzunluğundaki port bagajı aracıma monte ettim.
(normalde bizim araçlara 135 cm olanlar daha uygun.)
büyük kaçacak, tipsiz olacak diye düşünüyordum.
düşündüğüm kadar kötü olmadı.
hatta ben çok beğendim.
ilk fırsatta fotoları koyacağım.
fatihhhh
02/01/2012, 23:05
arabanın kirini gözardı ederseniz portbagaj umduğumdan çok daha güzel oldu bence. :)
GPunto19
17/02/2012, 02:45
Yaz gelmeden uygun alabileceğimiz bir yer var mı acaba?
nerhal61
12/06/2012, 15:19
Arkadaşlar Merhaba,
Malum yaz geliyor konuyu hortlatmak lazım.
E birazcık da forum üşengeçliğim affola...
Öncelikle şunu sormak isterim. Evo ya da GP'lerde maksimum yükleme kapasitesi nedir?
Fotolardaki kırmızı ve lacivert araçlardaki montaj orjinal ve şık olmuş. Bunların kapasitesi nedir, kaç litre?
Yükleme aşamasında orta boy bagaj sığıyor mu?
Şu anda güncel çıta ve port bagaj fiyatları nedir?
Bagajda su alma sorunu yaşayan oldu mu?
Selamlar
fatihhhh
13/06/2012, 10:34
benim kirli puntişime aldığım portbagaj
450 lt hacminde.
azami 50 kg eşya koyabilirim diye düşünüyorum.
175*85*45 cm ebatlarında bir kutu.
şimdilik deneme fırsatım olmadı.
7-15 temmuz arası ilk denememi yapacağım.
Arkadaşlar Merhaba,
Malum yaz geliyor konuyu hortlatmak lazım.
E birazcık da forum üşengeçliğim affola...
Öncelikle şunu sormak isterim. Evo ya da GP'lerde maksimum yükleme kapasitesi nedir?
Fotolardaki kırmızı ve lacivert araçlardaki montaj orjinal ve şık olmuş. Bunların kapasitesi nedir, kaç litre?
Yükleme aşamasında orta boy bagaj sığıyor mu?
Şu anda güncel çıta ve port bagaj fiyatları nedir?
Bagajda su alma sorunu yaşayan oldu mu?
Selamlar
kırmızı puntoda orjinal çıta ve arjes 320 lt bagaj var.su alma sorunu yok 90 kg yük yükledim sorun olmadı.orjinal çıtalar yükü saca yansıtmayacak şekilde yük noktalarına basıyor.
nerhal61
15/06/2012, 19:11
Arkadaşlar fiyatlar ne mertebede? çıta fiyatı?
Bagaj arjes bauhasuta 300 TL. Bir de montaja para veriyor musunuz?
Puntom için alınık port bagaj ve hatta varsa bagaj çitası da olur;)