Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bebek
Neleri eksik daha yeni aldım bu bebeği...Sizlrin değerli fikirlerini bekliyorum.Şimdiden sağ olun...
hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasız belasız hoş geldiniz bu arada bence bi yay lazım ilk başta gerisi zevkinize göre araca uygulayacağınız aksesuarlar:)ama bence bi yay lazım jantlarınız çok güzel yay taktığınızda daha da bi gösterişli olur
Hayırlı olsun Talha, kazasız sürüşler,
Eksiklikleri (Bence yok) sitemize bakarak ve beğenilerin doğrultusunda giderebilirsin...
melichemist
13/06/2009, 01:23
hayırlı olsun bebein:Dkazasız cezasız inşallah:d
FeaRLeSsHunTeR
13/06/2009, 02:03
Hayrlı ugurlu olsun öncelikle,kazasız belasız sürüşler dilerim..bnce ya spor yay alın acilen,yada ek tamponlar+marspiel taktırın :))
Allah analı babalı büyütsün:)
hayırlı olsun, kazasız belasız maşallah çok guzel gorunuyor...
mustafaf
13/06/2009, 09:46
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın...
siyah rüzgar
13/06/2009, 10:09
hayırlı uğurlu olsun araban. eğerki görsele ve modifiyeye meraklıysan yaptığın herşeyden sonra mutlaka yeni bir şey yapmak için bir eksik bulursun.
Valla bebek değince bende dedim biri baba oldu :D neyse bu bebğinde hayırlı olsun yavaş yavaş modlarsın mod sonu yok olmuştur, bitmiştir diye birşey yok :)
Hayırlı olsun kazasız ve cezasız sürüşler inş ;)
Hayırlı olsun Talha. Bu güzel bebeği İzmir buluşmalarında yakından görmek isteriz ;)
theblight
13/06/2009, 15:30
Hayırlı olsun kazasız belasız inş...
Yay takılır kapı kolları boyanır bodykit takılır şimdilik aklıma gelenler bunlar acele etmemek lazım zaten zamanla herşey oluyor yavaş yavaş
Görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim bu aşk bende yeni başladı biraz acemiyim o yyüzden fikir almak istedim sizlerden.
anlgnydn
15/06/2009, 12:22
araçta mni cooper gt jantı var aynısından düşündüm takmayı sonradan caydım.hayırlısı olsun kazasız belasız.
Kazasız belasız güle güle kullanın, kırmızı arabaya yapılacak çok şey var. Bence ne yapacaksan hepsini önce kafanda tasarla sonra o listeye göre devam et ;)
Talha, öncelikle hoşgeldin. gp'inde çok güzel güle güle kullan.
Ziyaretci046
03/01/2010, 19:26
Kazasız Belasız Talha Abi. Abi foto ekle biraz bir tane az bi de son yapılanlardan bahset ne yapmayı hedefliyon falan..
bravo_sercan
03/01/2010, 19:35
Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız iyi gunlerde kullanın:)
mini janları değilmi onlar ya ?
bu arada modifiyenin sonu yok ,başlayınca bitmiyor :s
dipsiz kuyu gibi bişey..
StrawBeeRy
03/01/2010, 19:58
Evet cooperS jantları çok hoş olmuş
kazasız belasız kullanın
Ziyaretci046
03/01/2010, 21:23
mini cooper jantları 17 ama suspansiyon olarak biraz sert punto esnemiyo
Kazasız belasız kullanın jantlar çok şık duruyor.
Hyirli olsun. Araç benim paketle ayni ve kesinlikle 5 cm yay istiyor. Ekstra cam filmi, eger yoksa xenon olabilir. Ve plakalarla da oynayarak sadelestirebilrsin. Jantlar cok güzek masallah ama araci dürüsmeden de kendini göstermeyecektir
Ziyaretci046
04/01/2010, 21:49
plakalarla oynandı abi köşelerindeki siyah çıkarıldı pasta cila oldu nikelaj başlı civatayla plaka adlığı olmadan takıldı parklarda yan sinyallerde plakalarda arıza lambası yakmayan mtec marka ampuller iç aydınlatma 3 led beyaz ,spor hava filtresi yed marka özel borusuyla,8000k xenon h4,spor yay yok o da pek yakındaaa
chngrrrrrr
05/01/2010, 00:40
hayırlı olsun talha güle güle kullan
jantlarında çok güzel bence
yay tak ilk önce derim
By_Static
05/01/2010, 01:28
hayırlı olsun kazasız kullanman dileğiyle...
yay
cam filmi
spoiler
yay takmam diyosan tampon ekleri (ben ole yaptım)
blacksmoke35
05/01/2010, 12:53
hayırlı olsun, araç diri duruyor. zamanla yawaş yawaş bazı eklentilerini modifiyesini yaparsın kafana göre.
ama bana sorarsan araca ilk başta uygulanması gerekenler:
arka sonar stop
ön angel+mercekli farlar
cam filmi
spor helezon
jantlarını begeniyorsan kalsın, begenmiyorsan sat gitsin
xenon takımı
bide kafana göre bi set
serdar2362
05/01/2010, 13:25
Aracın hayırlı olsun. Bence, önce sen arabanı araba da seni tanısın sonra o senden ister hatırını kıramaz istediğini yaparsın.
barbar74
06/01/2010, 16:14
iyi günlerde kullan kazasız belasız....
kazasız belasız güle güle kullan. başlayınca sonu gel meyecek emin oL.. kolay gelsin
ystuning61
14/01/2010, 00:45
Jantlar çok hoş kazasız belasız sürüşler.
polis_01_54
14/01/2010, 11:48
hayırlı olsun güle güle kullanın önden göremedim ama aracı size tavsiyem angel far arabayı bambaşka gösteriyor :-)
Hayırlı olsun, kazasız kullanman dileğiyle.