PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2+3 yıl garanti uygulaması

qwertasdf
05/06/2009, 01:23
arkadaşlar yeni aracını mart ayı içerisinde alanlar için garantinin 5 yıl olacağı söylenmişti.ancak bana böyle bir garanti belgesi verilmedi.aracın sıfır olduğu için zaten 2 yıl garantisi olduğu ve geri kalan 3 yılın da tofaş tarafından daha gönderilmediği söylendi.sizlerde de durum bu şekilde mi yoksa farklı bir uygulama yapıldı mı?

xcruelx
05/06/2009, 10:04
arkadaşlar yeni aracını mart ayı içerisinde alanlar için garantinin 5 yıl olacağı söylenmişti.ancak bana böyle bir garanti belgesi verilmedi.aracın sıfır olduğu için zaten 2 yıl garantisi olduğu ve geri kalan 3 yılın da tofaş tarafından daha gönderilmediği söylendi.sizlerde de durum bu şekilde mi yoksa farklı bir uygulama yapıldı mı?

Külliyen yalan. Banada dediler 15 gün bekledim ses seda cıkmadı. Sonra Tofaş ı aradım ertesi gün beni aradılar. Biz öyle bir belge göndermiyoruz. Ama sistemimizde kayıdınızda işlenmiştir. Servis ler ona göre işlem yapacagından sorunsuz kullanabilirsiniz belgeye ihtiyacınız yok diye cevap verdiler. bende peki ozman neden böyle bir cümle kuruyorlar arkadaşlar dedim. Peki 2 sene sonra servis tutup garantiniz bitti derse nasıl ispatlıcam. 2+3 hakkımın oldugunu ? dedim.Böyle bir hakkım varsa belgesini vermeniz lazım. Artı dedim bu bir uzatılmış garanti. Normalde uzatılmış garantiye siz sözleşme imzalatmıyonuzmu dedim? Orda savunma çekti kendine. Bende dedim madem sisteminizde ne görünüyor benim aracın kayıtlarını bakın inceleyin dedim. Ben göremiyorum bari siz görün. Sorna ben size döncem dediler. 15 dk sonra döndü. Dediki aracı aldıgınız bayinin servisi sizinle iletişime geçicek garantiniz için dedi. Yarım saat sonda bayini servisi aradı. uzatılmış garanti sözleşmesi hazır bir ara uğrayıp imzalayalım dedi. gecen gün gittim karşılıklı olarak imzaladım aldım belgeyi. Sizlere tavsiyem kesinlikle elinize bir sözleşme yada belge alın.

memox
05/06/2009, 10:30
Bunu söylediğin iyi oldu. Bende bi sıkıştırayım bayiyi bu gün...

mustafaf
05/06/2009, 11:02
aracınızın sası ve motor numaralarına, sıstemlerınde 5 yıl garantı tanımlıyorlar.aracı yenı aldıysanız 15-20 gun sonra herhangı bır bayıden sorgulattıgınızda, garantınız otomatık olarak 5 yıl gorunecektır.ben aracımı 18.01.2008 de almıstım ve sıstemde 18.01.2013 yılına kadar garantılı gorunuyor.

qwertasdf
05/06/2009, 20:33
bugün yoğun bir telefon trafiği yaşadım.ama hiç bir sonuç alamadım.müşteri hizmetleri bayiye yönlendirdi.onlar halledicez dediler.akşam müşteri hizmetlerini aradığımda sistemlerinde hala araç 2 yıl garantili gözüküyor.pek umudum yok açıkçası olmazsa ücret karşılığı uzatırız garantisini zamanı gelince.insan belli bi zamandan sonra bayiyi aramaya utanıyor.
uğur bu arada tofaşı aradım demissin.tofaştan bu konuyla kiminle görüştün?numarasını verir misin?

xcruelx
05/06/2009, 23:42
çağrı merkezini aradım ya öyle farklı bir yer aramadım.

ERDİ
06/06/2009, 00:37
Arkadaşlar benim aracı aldığım zaman da bu kampanya vardı bende çok bekledim ama sonunda aracı aldığım yerden gidip kendim almıştım 4 yada 5 ay sonra almıştım zaten sadece bir şifre veriyolar olay bu kadar panik yapmayın