Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracıma vurup farımı kırdılar

siyah rüzgar
03/06/2009, 19:10
Park halindeki aracima geri geri gelen fort trasit ön sol taraftan vurarak far camini kirdi. Tutanak falan tuttuk hataliyim ben vurdum yazdi ama bir dünya iş, araştirinca insani yoruyor. Servisle konuştum far cami değişmiyor komple farin değişmesi lazimmiş. Geçen günde sol ön kapiya sürtmüşler hayirlisi bakalim bir nazar var üzerimizde.

mustafaf
03/06/2009, 19:13
gecmıs olsun.bazen aksılıkler boyle ust uste gelıyor...

poyraz_o
03/06/2009, 19:34
geçmiş olsun.. zararın ufak olması sevindirici..

predator_ant
03/06/2009, 19:35
geçmiş olsun. Hakikaten can sıkıcı bir durum. Bir de başkasının sorumsuzluğundan kaynaklandığını düşündükçe,insan daha da sinir oluyor.Araba kullanan davar sayısı hala çok fazla.

Ah-MeT
03/06/2009, 19:35
geçmiş olsun, cana gelmesin yeterki...

ABNEW
03/06/2009, 19:42
Geçmiş olsun Adem.En azından kaza esnasında ordaymışsın ve vuran da suçunu kabul etmiş.Serviste güzelce halledersin kasko hasarsızlığın bozulmadan ve cepten ödemeden...

makeles
03/06/2009, 19:50
kaportaya zarar gelmemesi sevindirici.. geçmiş olsun.. bir kaç ay önce geri geri gelen mercedes plakayı yamultmuştu.. büyük araçların arkasına park ederken görünür bir mesafeye koymak gerek.. gerçi sürücü aptalsa yine gelir yine çarpar.. :S

femoli
03/06/2009, 20:03
Gerçekten Cana gelmesin mala gelsin sadece far olmasıda bir sevindirici olay ..

abulbul08
03/06/2009, 22:26
hırbonun birinin arabasının arkasına park ettim ve dükkana girdim girmemle küt diye bir ses.çıktım adam geri gelende benim arabaya vurmuş onun far kırılmış benim arabanın tamponda hafif çizik var ama adam arabama vurdu ve kıyamet koparıyor bu arabayı buraya niye bıraktın diye az daha elimde kalıyordu... millet zor aldı
sanada geçmiş olsun arada çıkıyor böyle numunelikler
bide çiziklere alıştım artık kapıyı,kaputu boydan boya ve arka tamponu çizdiler biri kasıtlı yapıyor gibi geldi bana

puntoloji
03/06/2009, 22:29
gecmiş olsun kardeşim sitede angel fara dönüş yapanlarda far varsa alabilirsin daha hesablı olabilir ama siğorta karsılıyor idi herhalde.

plastro
04/06/2009, 03:12
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum birdaha olmaz inşallah.

anvil
04/06/2009, 09:31
Geçmiş olsun. Cepten direkt bir para çıkmıyor ama hasarsızlık bozuluyor.

memox
04/06/2009, 09:41
Kaskoyu karıştırmanıza gerek yok. Karşı tarafın trafik sigortası zararınızı karşılayacaktır. Fakat geçenlerde bende böyle bir kazaya mağruz kaldım. Eski arabamın kapısına çarptılar geri geri gelirken. Karşı tarafın trafik sigortasından hallediyoruz şimdi işi.
Fakat malesef trafik sigortalarının hemen hiç birisi servisler ile anlaşmalı değil. Sadece yedek parçacılar ile anlaşmaları varmış.

Yani siz arabayı servise götürüyorsunuz. Eksper gelip bakıyor ve onaylıyor. Sonra parça değişimi var ise yedek parçadan ısmarlanıyor. Yedek parçanın parası direk sigortadan ödeniyor fakat işçilik vs. paralarını siz cepten ödüyorsunuz. Sonrada sigorta bunu size geri ödüyor... muş...

Ben aracımı serviste yaptırdım, bu gün gidip alıcam. 300TL gibi bir doğrultma masrafı var kapıda.. eksper yeni kapıyı onaylamamış, doğrultun demiş. ayrıca ayna değişti o yeni gelmiş. şimdi parasını ödeyeceğim sonra sigorta bana ödeyecekmiş.. umarım sorun olmaz..

Ama kasko ile yapınca işler çok daha rahat oluyor tabi...

siyah rüzgar
04/06/2009, 10:07
teşekkür ederim arkadaşlar, dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelsin kimse istemez başına gelsin ama oluyor bazen böyle.

dün gürsoy oto'dan muhittin beyle görüştüm bana anadolu trafik sigortasıyla ( karşı tarafın sigortası) anlaşmaları olmadığı söyledi, ama kendi kaskom olan euroko ile anlaşmalrı olduğunu benim kaskom üzerinden aracı tamir edip hasarsızlık indirimini bozmadan karşı tarafın sigortasından alınabileceği söylendi. yada karşı tarafın sigortasından direk ben halledebilirmişim onunda tramerden sonuçlanmasını beklemek zorundaymışım. şimdi düşünmüyorum hangisini yapsam diye arabayı her görüşümde moralim bozuluyor..

JASMINE
04/06/2009, 13:07
Çok geçmiş olsun. Bu yaşadığınız son talihsizlik olur inşallah.

demon
04/06/2009, 13:43
Çok çok geçmiş olsun. Geçende birisi benim kapıya tamponu sürtüp geçmiş. İyiki boyada ve kaportada birşey yok diye seviniyorum.. Üzüldüm sizin adınıza.

siyah rüzgar
04/06/2009, 13:54
teşekkür ederim arkadaşlar. olmuşla ölmüşe çare yokmuş yaptırıcaz artık ama nasıl ona hala karar veremedim.

memox
04/06/2009, 16:46
dün gürsoy oto'dan muhittin beyle görüştüm bana anadolu trafik sigortasıyla ( karşı tarafın sigortası) anlaşmaları olmadığı söyledi,
Evet ama Anadolu sigortaya özel bir durum değil, trafik sigortalarının hemen hemen hiç birinin servislerle anlaşması yokmuş.

ama kendi kaskom olan euroko ile anlaşmalrı olduğunu benim kaskom üzerinden aracı tamir edip hasarsızlık indirimini bozmadan karşı tarafın sigortasından alınabileceği söylendi.
Bu yöntem olursa aslında rahat edersiniz. Bence kendi sigorta şiirketinizi arayıp bu yöntemi teyit ettirin. Eğer size anlatılan gibi bir yolu kabul ediyorlarsa cebinizden parada çıkmamış olur rahat edersiniz.

Linos
04/06/2009, 21:14
Geçmiş olsun Adem, umarım bu yaşadığın en büyük ve en son talihsizlik olur...

HugemaN
04/06/2009, 21:48
gecmiş olsun. Sıkıntı bir durum allah, ufakta olsa böyle sıkıntılar vermesin....

siyah rüzgar
05/06/2009, 12:29
saolun arkadaşlar sıkıntılı olmazmı her gördüğümde canım sıkılıyor.

ben kendi kasko şirketimle konuşayım bri onlarda okeylerse serviste halldeyim işimi.

siyah rüzgar
05/06/2009, 13:13
sigorta şirketimle (euroko) konuştum onlar üzerinden yaptırıcam. hasarsızlık indiririmim bozulmuyormuş.

melichemist
05/06/2009, 13:51
çok geçmişleer olsun:(size bişi olmasın da araçla ilgili her sorun aşılıyo:D

Punto_Can
05/06/2009, 14:13
geçmiş olsun, hasarın küçük olması sevindirici...