Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Poyraz'a teşekkürler..

Rigel
02/06/2009, 17:01
Bugün arabama bakım yaptırdım, biraz önce oradan geliyorum. 6 ayda 10.000 km yapmışım. Aslında Punto'larımızın bakımları 20.000 km'de bir yapılıyor, ama ben bakım konusunda (belki gerekenden fazla) titizim ve hep arabaların bakımlarını olması gerekenden daha sık yaptırıyorum.

Bu süre içinde motorun hiç yağ eksiltmediğini söylemeliyim. Herhangi bir arıza veya kusur da ortaya çıkmadı. Son derece memnun bir kullanıcıyım.

Poyraz'da eskiden beri iyi ilişkilerimin olduğu ustalar var, aracı o yüzden oradan almıştım. Bugün serviste beni her zamanki güler yüzle ve ilgiyle karşıladılar. Motor yağı (Selenia K), yağ filtresi, hava filtresi değişti. Bilgisayar ile hataları kontrol ettiler ve yeni yazılım yüklendi, genel kontrol yapıldı. Bu işlemler sırasında arabamın yanında kalmama da ses çıkarmadılar. Ayrıca sol emniyet kemeri makarası cıvarından gelen sesi de kestiler. Hepsi için 180 TL ödedim. TJet sanki daha bir atak hale geldi, yaramaz bir çocuk gibi sağa sola saldırıyor..!

En baştan beri çok memnun kaldığım Poyraz çalışanlarına teşekkür ediyorum. İzmir'li kardeşlerime şiddetle tavsiye ederim.

demon
02/06/2009, 17:07
Oraya gideriz bakalım.

JASMINE
02/06/2009, 21:01
Evet özellikle Cüneyt Bey araçlarla yakından ilgileniyor ve bıkmadan usanmadan tüm sorularıma cevap veriyor. Tek dezavantajı mesafenin diğer servislere göre uzak olması. Birde arabam için yapmış oldukları iğrenç rötüşlar var. :) Onun dışında herşey mükemmel. Bende daha önceki servislerinde gösterdikleri ilgiye bu vesile ile teşekkür ederim.