Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar merhaba ben Tokat'tan serkan
serkan_gazi
30/05/2009, 11:17
Aranıza yeni katıldım,punto aldığım için çok memnunum.Daha önce palio kullanıyordum hiçbir sorun yaşamadığım için Fiatın başka bir modelinide almam gerekir die düşündüm ve puntoyu aldım bu arabaya binince palio gözümde kayboldu birçok yönden ama o da iyiydi.Öğretmenim 25 yaşındayım evliyim şimdilik bu kadar diğer konularda görüşmek üzere ha bir de sticker,tişört ve kartvizit çok istiyorum bunları yardımcı olan olursa minnattar olurum iyi günler:whip0000:
Hayırlı uğurlu, kazasız, belasız kullanman dileğiyle. Sticker için; sticker talep bölümünden başvuru yapaman lazım. Kartvizitle beraber gelecek stickerların. Tshirt konusunda suan için kimsenın yardımcı olabileceğini sanmıyorum.....
Aramıza hoşgeldin. Aracını kazasız, belasız ve cezasız kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
Hoşgeldin Serkan, aracın hayırlı olsun,
Sticker talebin sonucu gelir ancak şu an için tekrar t-shirt basımı sözkonusu değil,
Keyifli forumlar...
hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim..
hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler...
Aramıza hoşgeldiniz Allah kaza beLa vermesin ;)
aramıza hoşgeldiniz. kazasız günler dilerim.
Aramıza hoşgeldin serkan keyifli aktif forumlar kazasız sürüşler
Aramıza hoş geldin Serkan... ;)
serkan_gazi
01/06/2009, 21:51
teşekkür ederim sticker iin hallettim dosyayı forumdaki arkadaştan aldım çıktı yaptırdım 3 tane biri arkaya logo arkasına diğerleri guigaro yazılarının altına çok hoş oldu reklam yapılıyor anlıcanız.t-shirt işinide hallettim gittim resim basan yerlerde hallettirdim o da süper oldu bence.Kartvizizitide hallederiz acelesi yok
teşekkür ederim sticker iin hallettim dosyayı forumdaki arkadaştan aldım çıktı yaptırdım 3 tane biri arkaya logo arkasına diğerleri guigaro yazılarının altına çok hoş oldu reklam yapılıyor anlıcanız.t-shirt işinide hallettim gittim resim basan yerlerde hallettirdim o da süper oldu bence.Kartvizizitide hallederiz acelesi yok
işte en sevdiğim üye tipi :)
Tebrikler Serkan "guigaro yazısı" nın ordaki stickerle t-shirtteki baskıyı merak ettim bir ara resimlerini koyarsan sevinirim:)
kartvizit için bana PM(özel mesaj) olarak adresini yazarsan ben sana kart vizit gondereyim elimde fazladan var...
serkan_gazi
02/06/2009, 13:51
tamam resimlerini çeker koyarım,benim guigaro yazıları düştü yeniside tanesi 19 lira gerek yok dedim site stickerini yapıştırdım,ebat 15 cm büyük olursa hoş durmaz ama böle ii oldu gören soruyo
aramıza hoşgeldiniz aracınızı kazasız belasız kullanın aktif forumlar dilerim:)
tombalak
03/06/2009, 17:08
Hoşgeldiniz aktif forumlar...