Orijinalini görmek için tıklayınız : Abarth ne ?
Arkadaşlar biliyosunuz yeniyim bu abarth'ın ne olduğnu bi çözemedim :(
Ziyaretçi047
29/05/2009, 18:14
Şimdi bazı insanlar modifiyeyi abartıyorlar. Fiat da bu tarz araçlarına Abarth diyor. :)
imdesign
29/05/2009, 18:18
Şimdi bazı insanlar modifiyeyi abartıyorlar. Fiat da bu tarz araçlarına Abarth diyor. :)
+1 :clapping:
:cheers00: Kısaca Fiatın yarış takımıda diyebiliriz, Fiat ürettiği bazı sevilen araçları aynı zamanda klasik yol versiyonlarının yanında daha güçlü motor seçenekleriyle modifiye edilmiş halinde ürettiği modellere Abarth modelleri diyoruz ve fiat ürettiği bu özel araçlara klasik araçlarında kullandığı logonun aksine akrep logosunu kullanır. Bu güne kadar Abarth-ılmış olarak üretilen modeller arasında Fiat 131, Fiat 124, Fiat 500 ve hepimizin gözdesi Grande Punto'yu sayabiliriz ;)
yararlı bir bilgi teşekkürler ben de merak ediyordum
:cheers00: Kısaca Fiatın yarış takımıda diyebiliriz, Fiat ürettiği bazı sevilen araçları aynı zamanda klasik yol versiyonlarının yanında daha güçlü motor seçenekleriyle modifiye edilmiş halinde ürettiği modellere Abarth modelleri diyoruz ve fiat ürettiği bu özel araçlara klasik araçlarında kullandığı logonun aksine akrep logosunu kullanır. Bu güne kadar Abarth-ılmış olarak üretilen modeller arasında Fiat 131, Fiat 124, Fiat 500 ve hepimizin gözdesi Grande Punto'yu sayabiliriz ;)
Vay ße 131 ime bak :) Peki bayilerde mi satılıyo bu araçlar? Sanırım ülkemizde yok ?
batuhann80
29/05/2009, 18:30
:-):-):-)
allah iyiligini versin cihan,
nerden aklına geliyor...
Haliyle bu şaheser araçları Türkiye'ye getirmek çok maliyetli ama yinede Türkiye'de gerek özel siparişle gelen gerekse sonradan yapılan modifiyeler ile Abarthlaştırılmış bu saydığım modellerden bazıları var.
somurgen
29/05/2009, 20:24
Abarth fiatın modifiye departmanı
tıpkı Mercedesin AMG'si BMW nin M'i Subaru'nun STI'yi Nissan'ın Nismo'su Honda'nın Mugen'i Renault'un RS'i Mitsubishi'nin RallyART'ı vs.vs.vs... gibi :D
Tmm ezmeyin öğrendim artık :( :)
somurgen
29/05/2009, 22:22
:D
Abarth fiatın modifiye departmanı
tıpkı Mercedesin AMG'si BMW nin M'i Subaru'nun STI'yi Nissan'ın Nismo'su Honda'nın Mugen'i Renault'un RS'i Mitsubishi'nin RallyART'ı vs.vs.vs... gibi :D
Ya da Porsche'un Hamann'ı gibi... Adamlar Cayenni bir modifiye etmişler spor model çoğu aracı tokatlar resmen :)
Ziyaretçi047
30/05/2009, 05:38
Cayenne S Turbo normalde de tokatlar zaten :)