Orijinalini görmek için tıklayınız : ::.. Grande Punto Orj Sis Far'ı ..::
Elimde Bir araçtan çıkan bir takım çok temiz orj sis farı var soketleri ampulu ile birlikte .İsteyen Arkadaşlar 145 tl ye takımını vereceğim... (Soketi Üstünde...)
Selam Femoli. Seninle Didim'de karşılaşmıştık geçen yaz bilmem hatırlar mısın? Sana PM attım sislerle ilgili.
imdesign
28/05/2009, 22:07
Abi bende taLibim biLiyorsun sis arıyorum
Red punto almazsa sıra senin ibrahim ;)
Evet hatırladım :) ama ismini unuttum yazmamışsında.. Buradan söyleyeyim sisler içi chrome olanlar arkasında ampul soketleri var yani tek tek fiş yapmaya uğraşılmayacak sadece kablosu çekilip düğme takılacak ...
Arkadaşlar kusura bakmayın sisler biraz önce düştü malesef biri kırıldı :( Yeni sisler gelince haberdar edeceğim sizleri :)
imdesign
29/05/2009, 11:44
Arkadaşlar kusura bakmayın sisler biraz önce düştü malesef biri kırıldı :( Yeni sisler gelince haberdar edeceğim sizleri :)
:stretche:
Memet abi sis farı camı tamiri yapıyolar sizin o taraflarda.
batuhann80
29/05/2009, 13:30
düştü ve kırıldı...:glare000:
hayırlısı...
Evet arkadaşlar çok saçma bir yalan oldu :D:D Kusura bakmayın ..
Sisleri kıramadığım bir arkadaşım istedi sabah ama baktım sitedede sevdiğim arkadaşlar da yazmışlar istiyoruz diye :( Kimseyi kırmak istemediğimden böyle saçma bişi yazdım (bu arada yalan beceremiyorum) :D en kısa zamanda isteyen arkadaşlarada aynı güzellikte hs lı sis bulacağım :)
hayırlı olsun o zaman
yeni sis farları gelene kadar konu kitlenmiştir.