Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı şeytan...ön ızgarayla işe başladık...
PendenTDooM
25/05/2009, 13:02
:cool0000:yavru Masserati yavaş yavaş değişmeye başlıyor...:ryb:
mod un ufağı büyüğü olmaz maksat ucundan tutup başlamaktır hayırlı olsun şimdiden ;)
Maşallah güzel olmuş yakışmış. gerçi plakayı silmek biraz zahmetli oldu ama .. :)
Umarım güzel şekiller çıkartırsın ortaya dostum kolay gelsin sana.
Güle güle kullan Serhat, kolay gelsin...
FeaRLeSsHunTeR
25/05/2009, 22:51
Hadi hayırlısı:) ön ızgarayı sök,logoyu cıkar snra ızgarayı siyaha boyat,cok daha tatlı duracaktır;)
PendenTDooM
26/05/2009, 13:50
Maşallah güzel olmuş yakışmış. gerçi plakayı silmek biraz zahmetli oldu ama .. :)
saol kardeşim emeğinde dolayı, ama dur bi dakka esas Okan silmişti sanki:glare000:
neyse sen de bir gün yapacaksın, neden gride güzel olmaz diye düşünüyosun anlamadım?
ama işin aslı bu işlere başlamak için bi gaza gelmek lazımmış,sonra da duramıyo insan :cool0000:
PendenTDooM
26/05/2009, 13:57
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için......
hakkaten şu modifiye işinde bi ilk adımı atmak önemli olan, gerisi geliyo....
misal arka bagaj altı krom çıta da yaptırdık, onun da resimlerini gönderiririm.
aslında bunlar fabrika çıkışı olması gerekn şeyler gibi de geliyo bana, belki de facelift yaparlarsa bunları dşünürler:g0000000:
PendenTDooM
26/05/2009, 14:04
Hadi hayırlısı:) ön ızgarayı sök,logoyu cıkar snra ızgarayı siyaha boyat,cok daha tatlı duracaktır;)
şu ızgara tırnakları çok çektirdi bana, dokunmaya korkuyorum walla:ohmy0000:
FeaRLeSsHunTeR
26/05/2009, 14:30
şu ızgara tırnakları çok çektirdi bana, dokunmaya korkuyorum walla:ohmy0000:
üst ve alttaki tırnaklardan korkma da yandakiler biraz ters..içe dogru bükülüp çıkıyorlar,çıkarırken dikkat etsende etmesen de çatlıyorlar ztn..bnm sag sol tırnakların bi tarafı kırık hep ama üstteki ve alttakiler yeterince sıkı tutuyor,bu yüzden sorun olmuyor:)
PendenTDooM
27/06/2009, 14:37
arkaya krom çıta da koyduk, sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar güzel duruyor, özellikle koyu renklerde....
Sean_Constantine
28/06/2009, 18:30
Arkadaşlar ön ızgara işinde orta'da ki bölümü folyo ile kaplıyoruz güzel oluyo'da üst tarafta ki ızgara aşağıda'kine göre çok parlak kalıyo hepsini siyah yapmak için üst taraftaki ızgarayı logo'suz alıp değiştirmek yerine koyu siyah renge boyatsak olurmu yapan var mı acaba siz nasıl yapıyorsunuz yani..?? bende punto almayı düşünüyorumda biraz bilgi toplıyayım...