Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzatılmış Garanti Kapsamı

bebe
21/05/2009, 00:48
arkadaslar merhaba,
aracım 2006 model ve aracımın garantısını 2008 mayıs ayı ıtıbarıyla 2010 yılına kadar uzattım..ancak bu zamana kadar garantı kapsamında herhangı bır degısım yaptırmadım..
bu konu ıle ılgılı olarak garantı kapsamında hangı parcaların degısmesı yonunde servıse ısteklerde bulunabılırım..servıs sanırım her turlu talebımı kabul etmeyecektır..
bu konuda gerı donuslerınızı beklıyorum
ıyı forumlar...

OzzY
21/05/2009, 01:35
benim city motoru farlar koltuk yükseklik kolu değişti.
hoparlör patlak gibi
yol bilgisayarı tutukluk yapıyo bunlarıda göstercem bakalım nolcak

femoli
21/05/2009, 10:45
Valla birarızası yoksa neyi değiştireceksinizki servisnize götürün bütün parçaları incelsinler sonra değişmesi gereken parça varsa onlar değiştirir zaten ..

zaimkaan
21/05/2009, 12:38
benim city motoru farlar koltuk yükseklik kolu değişti.
hoparlör patlak gibi
yol bilgisayarı tutukluk yapıyo bunlarıda göstercem bakalım nolcak

Ozan bu yol bilgisayarındaki tuukluk olayını geçen bende fark ettim. Basıyorum basıyorum değiştirmiyor. Kontağı kapatıp açınca düzeliyor.Anlamadım nedenini, sen bi sonuç alırsan haber verirsen iyi olur. ben uğrayamadım servise.

femoli
21/05/2009, 13:32
Muhtemelen yazılımdan dolayı kaynaklanıyordur .. yazılımı silip yeniden yüklerler ..

OzzY
21/05/2009, 13:55
benim yazılım yeni yüklenmişti :)
kontağı kapatıp açmasamda zorlayınca geçiyo ama kontağı kapatıp açmayı denemedim kolda bi temassızlık var gibi geliyo bana.

zetalpzet
21/05/2009, 16:07
arkadaşlar yol bilgisayarı bende de aynı hatayı yaptı servisden arkadaşı aradım onun tarif etmesiyle şu yolu izledim ve sorunum artık tekrarlamıyor.kontağı açıyorsunuz mar poziyonunda 30 sn bekledikden sonra çalıştırmadan kapatıyorsunuz daha sonra araçdan inip anahtar yardımıyla kapıyı kilitliyorsunuz kumandaya basarak değil manuel olarak aracı kitliyorsunuz 10 dak sonra tekrar manuel olarak (kumada yardımıyla değil)kapıyı açıyorsunuz araca binip kapıyı kapattıkdan sonra çalıştırıyorsunuz ve herşey resetleniyor ben bunu yeni öğrendim bu arada araçdan inip kitlemeden önce teyp tepe lambası vs hepsi kapalı olucak.bu yolu mutlaka deneyin

OzzY
21/05/2009, 16:22
az sonra denicem :D

denedim ama bi değişiklik görmedim gerçi denemeden önce sorun yoktu ancak herşey resetleniyo yazınca ortalama tüketim vb resetlencek sandım acaba biyerde yanlışmı yaptım

zetalpzet
25/05/2009, 14:21
az sonra denicem :D

denedim ama bi değişiklik görmedim gerçi denemeden önce sorun yoktu ancak herşey resetleniyo yazınca ortalama tüketim vb resetlencek sandım acaba biyerde yanlışmı yaptım

resetlemeden kastım araç da eğer herhangi bir arızadan dolayı yanan ikaz ışığı ve ya problem varsa onları sıfırlıyor yani yol bilg ayarları sıfırlamaz.işlemden sonra yol bilgisayar bilgileriniz aynı kalıcaktır ancak yol bilgisayarında ki ekran hatasının düzelmesi gerekir.

OzzY
25/05/2009, 15:10
ozaman tamam. şimdilik sorun yok. servisin dediği hepsinde var ara ara yapıyo çözüm yok.