Orijinalini görmek için tıklayınız : Packard Bell Nebo
oguzhan ozcan
18/05/2009, 12:48
PACKARD BELL NEBO 1GB 160GB 8.9 Netbook(Mini Bilgisayar) (https://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81289)
Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ama sizce nasıldır.Kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.Yada başka netbook tavsiyesi olan varsa onlarıda bekliyorum ama pil ömrü bununki kadar uzun olursa sevinirim.Bide ben mostwanted hastasıyım başka oyun oynamam.Bu pc'de onu oynayabılırmıyım dusuk sevıyede olsa bıle ?
mustafaf
18/05/2009, 13:04
bende NetBook kullanıyorum cok memnunum.almadan once uzunca bır sure arastırmıstım.on plana cıkan ıkı model vardı.bırısı Asus dıgerı Samsung.son anda karar degıstırerek Samsung aldım.cokda memnunum tavsıye ederım.2gb ramlı kullanıyorum.hızı cok tatmınkar.sarjı yaklasık 5 saat gıdıyor...
most wanted olayına gelınce, yuksek ıhtımalle oynatması lazım.aksam test eder, yarın yazarım buraya ;)
Hepsiburada.com : ASUS EEE PC 1000H INTEL ATOM N270 1.6Ghz 1GB 160GB NETBOOK BİLGİSAYAR | Bilgisayar (https://www.hepsiburada.com/asus-eee-pc-1000h-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-160gb-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd72937)
Hepsiburada.com : SAMSUNG NP-NC10-KA01TR INTEL ATOM N270 1.6Ghz 1GB 160GB NETBOOK BİLGİSAYAR | Bilgisayar (https://www.hepsiburada.com/samsung-np-nc10-ka01tr-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-160gb-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd73129)
oguzhan ozcan
18/05/2009, 13:35
Bu gösterdiklerinizde ekran kartları çok düşük bunlar paylaşımlımı acaba yanı ramden arttırabılıyormuyum ?
mustafaf
18/05/2009, 13:40
bnm makınede maxımum 256mb oluyor.
oguzhan ozcan
18/05/2009, 13:55
Hımm bu benım ılk tasınabılır bılgısayarım olacagı ıcın ve evde pc oldugu ıcın oyle yuksek fıyatlılara bakmıyorum.Bunların fıyatları daha ıyı ve ısımı fazlasıyla gorecegı ıcın bu netbook'lar cok guzel.Bide ses nasıl acaba ?
mustafaf
18/05/2009, 14:41
benımde evde pc var.hemde hatrı sayılır bır pc ama bunun yerını tutmuyor ;) ınsan bır kere kullanmaya basladımı pc'nın yuzune bakmıyor :) ses olayıda gayet tatmınkar.13 kademelı ses kontolu var.sırkette 4. kademede dınlıyorum...
mustafaf
19/05/2009, 10:09
most wanted ısını dun denedım, 640x480 cozunurlukte oynanıyor oyun.ılk acılısta bıraz kastı ama yarısırken felan bır sorun yok.bu arada bnm makınede 2gb ram var bılgın olsun...
oguzhan ozcan
19/05/2009, 10:26
Mustafa abi ilgin için çok teşekkür ederim.Uğraştırdım senide...Büyük bi ihtimal packard bell'i alıcam galiba.Yanına bide external dvd aldımmı super olucak galıba.
https://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=83730&ad=ACER-ASPiRE-ONE-AOD150-1BW-N280-1GB-160GB-10.2-Netbook(Mini-Bilgisayar)
Bıde bu var...
mustafaf
19/05/2009, 10:44
rıca ederım onemlı degı.bende external dvd olayını, Nec 7590 External Slım USB DVD-RW alarak cozdum.bana maalıyetı kdv dahıl 100TL olmustu...
https://img528.imageshack.us/img528/4500/15736.jpg
bilgisayarcımısın mübarek :D
mustafaf
19/05/2009, 15:47
bilgisayarcımısın mübarek :D
zaten bu gıdısle bılgısayarcılıga baslayacam :D:D
narkoz30
19/05/2009, 17:44
zaten bu gıdısle bılgısayarcılıga baslayacam :D:D
Aman abi hiç bulaşma GOLD, VATAN ,BİMEKS bu işin emeğini öldürdü ben ibm de çalıştım 3 yıl sonra birçok güzel firmada sonra da 5 yıl önce bu sektörü bıraktım bu firmalar yüzünden dolandırıcı damgası yiyorsun adamlar büyük satıcı kartelleşmişler dolayısı ile sen 1 pc satacam diye yırtınırken herifler 1000 tane satarlar senin yapamayacağın reklamı da yaparlar kazanç yerine kayıp eder tükkanı kaparsın abi. Bu firmalarla rekabet edemezsin.
Neyse ki eğlence sektöründe hiç kriz olmaz parayı yiyen yine yiyor oyun konsol işine girdim 5 senedir pc iişinden daha mutluyum ama yine de tatmin edici değil en zor iş insanlara birşeyler satma işidir.
Yukarıdaki konuyu da yorumlayım dostum eğer oyun oynmak istiyorsan bu ucuz bilgisayarı alma sonra çok üzülürsün 10 dakkadan fazla fps isteyen oyunları oynayamazsın çünkü makina şişer ne kadar düşürürsen düşür çözünürlük de bir yerde yeterli değil iyisimi sen asus yada casper in 4 çekirdekli modellerini düşün derim ben 2 senedir asus F3SV modelini kullanıyorum çok memnununm bir 3 yıl aha kullanacağım gibi görünüyor ha bu arada sürekli oyun oynayarak minibook un düşük onboard ekran kartını da yakabilirsin böylelikle garantiden notebook un komple değişir. :)
oguzhan ozcan
19/05/2009, 18:27
Sürekli dediğim en fazla 30 dk oynarım arada o kadar başka bişi oynamam.Bide En son yazdıgım Acer'de x3100 ekran kartı var ve bırcok notebook'ta bu ekran kartı var.
Ziyaretçi047
19/05/2009, 19:48
datron var bende o da iş görüyor.
Notebookta oyun oynamakmı en nefret ettigim şey:)
koltuga kurulup, kocaman klavye mouse ye sarılıp sesi vermeden oynanan oyun mundar olur:)
Aman abi hiç bulaşma GOLD, VATAN ,BİMEKS bu işin emeğini öldürdü ben ibm de çalıştım 3 yıl sonra birçok güzel firmada sonra da 5 yıl önce bu sektörü bıraktım bu firmalar yüzünden dolandırıcı damgası yiyorsun adamlar büyük satıcı kartelleşmişler dolayısı ile sen 1 pc satacam diye yırtınırken herifler 1000 tane satarlar senin yapamayacağın reklamı da yaparlar kazanç yerine kayıp eder tükkanı kaparsın abi. Bu firmalarla rekabet edemezsin.
Neyse ki eğlence sektöründe hiç kriz olmaz parayı yiyen yine yiyor oyun konsol işine girdim 5 senedir pc iişinden daha mutluyum ama yine de tatmin edici değil en zor iş insanlara birşeyler satma işidir.
Yukarıdaki konuyu da yorumlayım dostum eğer oyun oynmak istiyorsan bu ucuz bilgisayarı alma sonra çok üzülürsün 10 dakkadan fazla fps isteyen oyunları oynayamazsın çünkü makina şişer ne kadar düşürürsen düşür çözünürlük de bir yerde yeterli değil iyisimi sen asus yada casper in 4 çekirdekli modellerini düşün derim ben 2 senedir asus F3SV modelini kullanıyorum çok memnununm bir 3 yıl aha kullanacağım gibi görünüyor ha bu arada sürekli oyun oynayarak minibook un düşük onboard ekran kartını da yakabilirsin böylelikle garantiden notebook un komple değişir. :)
geç kaldınız. zaten bulaşmış durumda :D