Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam arkadaşlar
aracımı yeni aldım.2007 punto.site çok güzel.çok şey öğrendim.benim aracım 27 binde.en son 20 bin bakımı yapılmış.son 7 bin de hiçbir bakım yapılmamış.acaba sizce yaptırmamda faydalı olacak bişeyler varmı.kaç binde neler değiştirmeliyim.bilgi ve tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkür.bütün puntoculara kazasız belasız kullanım diliyorum.
son bakımın üstünden 1 sene geçmişse yağ filtre değişimi yaptırabilirsin. yok geçmediyse 30 bine kadar bekleyip öyle gidersin servise.
Aramıza hoşgeldin aracında hayırlı uğurlu olsun bencede 30000 km'yi bekleyip 30000'de bakıma girsen olabilir.
teşekkür ettim.7 ay olmuş.
FeaRLeSsHunTeR
17/05/2009, 03:50
GPTR ailesine hosgeldin,arabanda hayrlı olsun kazasız belasız;) keyfli forumlar..
Aracınız hayırlı olsun;) aramıza hoşgeldiniz...
foruma hoşgedin, aracın hayırlı olsun güle güle kullan
aayhan36
17/05/2009, 17:06
aramıza hoş geldin , kazasız belasız kullanman dileğiyle , şimdilik yağına suyuna baktırman bence yeterli. yinede sen bilirsin.
30 000 km de yağ yağ filitresi gibi genel değişimler yapılacaktır 40 bin bakımı biraz önemli ..Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
Hoşgeldin Mustafa, aracın hayırlı olsun...
Aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun.