Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp alacagim nelere dikkat edeyim
Arkadaslar ;
gp aliyorum bayiden sifir forumda okadar cok sey okudumki kafam karisti boya kalinligi,city motor falan filan ankaradaki ustunler bayiinden alacagim araci alirken kendim hangi kontrolleri yapayim bilmiyorum arac sonucta sifir ama guvenim sarsildi diye bilirim nelere baktirayim ve kendim bakayim birde su city motor olarayi takildi bunu nerlerde kullanacagim seyir halinde iken mi yoksa hic aktif hale getirmeyeyimmi bilmiyorum tecrubeli arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum
narkoz30
17/05/2009, 10:49
Arkadaslar ;
gp aliyorum bayiden sifir forumda okadar cok sey okudumki kafam karisti boya kalinligi,city motor falan filan ankaradaki ustunler bayiinden alacagim araci alirken kendim hangi kontrolleri yapayim bilmiyorum arac sonucta sifir ama guvenim sarsildi diye bilirim nelere baktirayim ve kendim bakayim birde su city motor olarayi takildi bunu nerlerde kullanacagim seyir halinde iken mi yoksa hic aktif hale getirmeyeyimmi bilmiyorum tecrubeli arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum
Hayırlı olsun aracınız.
Şimdilik birşey yapmayın sıfır almışsınız sonuçta garanti dahilinde kullanın 2 sene sonra ya garantiyi uzatın yasa satın aracı yenileyin fazla birşey beklemeyin sonuçta bu araçlar mercedes değil ama istanbul içi için gayet güzel ve tatmin edici performansları var forumda yazıan herşey sizin başınıza gelecek diye bişey yok sadece yazılanlardan tecrübe edinin bir sorundan dah kolay kurtulmanıza yarayacaktır forumdaki bilgiler. City direksiyonu da 30 km hıza çıktıgınızda otomatik olarak kapanıyor açık olsa bile ancak siz kapalı tutsanızda arıza yapabiliyormuş en iyisi açık tutun park ederken city nin farkını göreceksiniz dünyanın en yumuşak dreksiyonu Gplerimizde :)
Evet sistem aynı hiç bir şey değişmiyor. Acık olması yada kapalı olması bir şeyi değiştirmiyor. Yaptımı yapıyor. İNcelediğm kadarı ile sistem aynı. Tek dikkat edilecek şey tam sağ ve tam solda bırakmamak. Birde city oldugunda park ederken tekerlek kaldırma denk geliyor dönmüyor. Siz setliği hissetmiyonuz cabuk zorlamaya kalkıyorsunuz. (şekil Ben :) )Bu hususa dikkat ederseniz yaşama ihtimaliniz azalır.