PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Model GP 1.3 Multijet Active..

Isola
15/05/2009, 17:47
2007 Model GP 1.3 Multijet Active buldum bir adet. fiyatı 19,500 dediler.. belki 19000 e düşer. normalde ben kullanıyorum. bu GP leri fazla bilmiyorum ama multijetin harika bir motor oldugunu biliyorum. araç 75 bg.
arkadaşlar sizden araç ile ilgili bilgi rica ediyorum. ve bu dediğim rakama almalımıyım sizce? şimdiden teşekkürler..

not: araç 48.000 ' de. :)

femoli
15/05/2009, 18:06
fiyat fena değil normal düzeyde ama aracın km boyası değişeni hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz..

Isola
15/05/2009, 18:19
fiyat fena değil normal düzeyde ama aracın km boyası değişeni hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz..

araç da değişen ve boya göre herhangi bir parça yok.. yetkili satıcıdan ve garantili olarak satıyolar.. ne dersiniz??

Isola
16/05/2009, 23:50
arkadaşlar ben konuma burdan devam etmek istiyorum. yeni konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum.

bahsettiğim araca gittim baktım ama olmadı, almadım. araç da hem kaporta masrafı hemde satıcının 1 kuruş bile düşemem abi demesi beni çileden çıkarttı.

bu arada 1.3 GP 75bg test etmiş de oldum. :) genel olarak güzel fakat motoru bana hantal gibi geldi. yani bende tam yüklenemedim gerçi, test alanı müsait değildi ama 2007 fiesta tdci gibi geldi bana.. oysaki ondan daha üstün bir motoru var.. sizin fikirlerniz nelerdir?

son olarak da şunu sormak istiyorum. 2007 model civarı 1.3 ler, kaç km ye kadar alınmalı sizce? yani 55.000 km civarı normal midir?

narkoz30
17/05/2009, 10:43
arkadaşlar ben konuma burdan devam etmek istiyorum. yeni konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum.

bahsettiğim araca gittim baktım ama olmadı, almadım. araç da hem kaporta masrafı hemde satıcının 1 kuruş bile düşemem abi demesi beni çileden çıkarttı.

bu arada 1.3 GP 75bg test etmiş de oldum. :) genel olarak güzel fakat motoru bana hantal gibi geldi. yani bende tam yüklenemedim gerçi, test alanı müsait değildi ama 2007 fiesta tdci gibi geldi bana.. oysaki ondan daha üstün bir motoru var.. sizin fikirlerniz nelerdir?

son olarak da şunu sormak istiyorum. 2007 model civarı 1.3 ler, kaç km ye kadar alınmalı sizce? yani 55.000 km civarı normal midir?
Multijet en iyi diesel motorlarından biridir fiesta ile sakın karıştırmayın aman aman diger sorunuza gelince aracın masrafı varsa almayın piyasada bir dolu araç var ayrıca km önemli değil 100000 bile olsa alabilirsiniz bu araçların motorları emin olun çok iyi ancak ben aracımı 2 yıllık iken 85000km de aldım bakımları düzgün yapılmış hatası kusuru olmayan bir araçtı tek kusuru sileceklerin ömrü bitmiş ve fren disk ve balataları değiştirilmesi gerekiyordu ha 4 lastiği de sıfır almak zorunda kaldım city dreksiyon galerici tarafından sıfır ile değiştirilmişti aldıgımda yani 1 kere arıza yapmış anlayacağınız bu konulara dikkat edin bir de kış oldugu için klimanın gazının bittiğini anlayamamıştım yazın kendiniz test edebilirsiniz.

Servise götürün yürüyenine baktırın bazı araçlarda kaza her zaman üstten değil alttan da gelir sadece kaportaya baktırmak yanıltıcı olabilir o yüzden lifte aldırıp altını kontrol ettirin döşemelerde sigara yanığı falan varsa zaten hiç almayın hayır gelmez o araçtan içinde sigara içilmemişse elbette ki düşünülebilinir. Fiyatı normal ötv indirimi bitince o fiyatlara da bulamazsınız.

Isola
19/05/2009, 15:50
teşekkürler hakan abi. ben araca birmot 2. el de baktım. sağ ve sol kapıda derin çizikler mevcuttu. adam bide orjin. diye satmaya kalktı. dedim ben bunu alsam bile araca böyle binemem. sonuçta boya görecek. fiyatı kırmaya çalıştım. vatandaş, liste fiyatı bu dedi abi. ben de teşekkür ettim ve ayrıldım.

ben 2. eli normal bir galeriden ziyade, birmot, otokoç tarzı yerlerden almayı tercih ediyorum. oralara güven duyuyorum. yanılıyormuyum acaba?

ince5757
20/05/2009, 11:04
Şayet gp alırsan uzattırabilirsen aracın garantisinide uzat.