Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir araba neden çalışmaz :)
Bugun arkadaşın arabası bozuldu, kontak açılıyo ancak marş motoru dönmüyodu. farlarda ışıklarda vs sorun yoktu ve akünün üzerindeki gösterge yeşil olduğundan aküden değil diye düşündük aklımıza başka bişey gelmedi. sizce ne gibi sorunlar olabilir?
not: konu biraz geyiğe kaydığı için ser kürsüye açtım
mustafaf
12/05/2009, 13:18
benzınmı yokmus acaba :D
marş motoru dönmüyorsa marş motorunda bulunan kömür bitmiş olabilir. yada volan dişlisini çeviren küçük bir dişli var marş motoru içerisinde o takılmış olabilir.
Sigorta ya da marş motorunda problem vardır...
erkaymis
12/05/2009, 18:28
Bugun arkadaşın arabası bozuldu, kontak açılıyo ancak marş motoru dönmüyodu. farlarda ışıklarda vs sorun yoktu ve akünün üzerindeki gösterge yeşil olduğundan aküden değil diye düşündük aklımıza başka bişey gelmedi. sizce ne gibi sorunlar olabilir?
not: konu biraz geyiğe kaydığı için ser kürsüye açtım
marşa bastığınız zaman tık sesii duyuyormusunuz ?eğer tık sesini duyuyorsanız sorun marş kömürü bitmiş olabilir
eğer tık sesi duymuyorsanız akü köprü başı atık olabilir
ben aracın yanına gittiğimde tık tık ses dahi gelmiyodu sadece benzin pompası(sanırım) sesi vardı.
arkadaş aracını almış bugun sorunun ne olduğunu sormamış :D hala bilmiyoruz :D
Ziyaretçi047
12/05/2009, 23:43
Immo arızası felandır nolacak :) Ya da elektrik gitmemiştir. :)
immo bemimde aklıma geldi ama bunla ilgili bir uyarı işareti çıkması lazım göstergelerde.
anahtarı tanıyodu araba :)
bu arada araç 2002 clk200 komp
Almanya'da fabrikadakilerin canı sıkılmış oyun oynuyorlardır :)
Çalındıktan sonra gps üzerinden izlenerek polis karakolu yakınında stop edilen ve kapıları kilitlenerek polis gelene kadar hırsızı arabaya hapseden bir bmw var bir de mercedes...
Anlattığm olay gerçek ama şaka olan yorum bir yana masraf çıkaran bir sorun değildir umarım...