Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Fun Modeli Önerileriniz
zyilmaz90
11/05/2009, 08:28
s.a Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.gayet güzelmiş.Benim 99 model corsam varda.Onu satıp punto almayı düşünüyorum.Punto fun modeli 1.3 dizel 27 bin TL ye çıkıyor.Sizce bu araba o fiyata değermi.internetten araştırdım en iyi fiyata en iyi donanım puntotda gördüm.Ama bi yamuğu varmıdır bilmiyorum.Kullananlar memnunmuş bide sizlerden bilgi almak istemiştim.Biraz aydınlatırsanız beni cok sevinirim.Teşekkürler.
Valla zafer araç fun olarak çok güzel hazır süslü kasa modeli ,birde otomatik olsun diyorsun zaten bizim motorlarımız cimriliği ile ünlü rahat edeceğine eminim ama fiyat konusunda çok araştırmanı tavsiye ederim gerekirse birebir pazarlığa otur..
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ..
mehmet abi otomatik demiyor arkadaş ama :)
bence araç için aldığınız fiyat iyi. biraz sıkıştırın 500 daha ındırım yapsınlar
zyilmaz90
11/05/2009, 11:03
Ya ben siteden baktım daha.Bayiye gitmedim daha.Arabayı takasa felan alıyolarmış bide takas indirimi felan yapıyolarmış.fiyat konusunda endişeli değilimde.Arabadan emin değilim dış görünüşü cok güzel cok beyeniyorum. Donanımlarını okduugm kadarıylada güzel.Ama işte dayanıklımı elimde kalırmı acaba. alfa romeo ferrari felan italyan malı dandik olmaz ama işte içimdeki kurdu öldürmek lazım :D
mehmet abi otomatik demiyor arkadaş ama :)
bence araç için aldığınız fiyat iyi. biraz sıkıştırın 500 daha ındırım yapsınlar
:D:D Ben uyanamamışım herhalde :) geceden kalmayım ..
Ya ben siteden baktım daha.Bayiye gitmedim daha.Arabayı takasa felan alıyolarmış bide takas indirimi felan yapıyolarmış.fiyat konusunda endişeli değilimde.Arabadan emin değilim dış görünüşü cok güzel cok beyeniyorum. Donanımlarını okduugm kadarıylada güzel.Ama işte dayanıklımı elimde kalırmı acaba. alfa romeo ferrari felan italyan malı dandik olmaz ama işte içimdeki kurdu öldürmek lazım :D
kesınlıkle elınde kalmaz merak etme. bazı kronık sorunları mevcut ama garantı kapsamında gıderılıyor. +2 yıl daha uzatırsın aracın garantısını 4 yıl 130.000km (hangısı önce dolarsa) aracın garantıde olur kafan rahat olur.
zyilmaz90
11/05/2009, 12:06
Tmm Sağol Murat Abi.
poyraz_o
11/05/2009, 19:39
s.a Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.gayet güzelmiş.Benim 99 model corsam varda.Onu satıp punto almayı düşünüyorum.Punto fun modeli 1.3 dizel 27 bin TL ye çıkıyor.Sizce bu araba o fiyata değermi.internetten araştırdım en iyi fiyata en iyi donanım puntotda gördüm.Ama bi yamuğu varmıdır bilmiyorum.Kullananlar memnunmuş bide sizlerden bilgi almak istemiştim.Biraz aydınlatırsanız beni cok sevinirim.Teşekkürler.
araba tuttunmu elinde kalacak olsa N-CAP 5yıldız vermez (*****)
ayrıca alacaksan acele et.. ötv bitmeden al.. pazarlaga pek geleceklerini sanmıyorum doydular zaten 200-250 belki inerler...
alacaksanba beyaz renk öneririm... acayip açıyor arabayı...garajlara bak istersen..
Beyaz alırsan skydome da taktır, 1 yıl önce 2.000tl idi şimdi indirimle 1500tl ye takıyorlar :)
Ben de alalı daha çok olmadı, ve ben inan adam akıllı araştırmadan (indirimli fiyatla alabildiğim için biraz da) aldım ve hiç pişman değilim. Araca binipte 1 tane olumsuz görüş bildiren olmadı, hele bir de direksiyon başına oturttuklarım zevkten dört köşe olmuş biçimde iniyorlar :P
Tek sıkıntısı seni ara ara servise götürmesi olabilir ama uğraşacak vaktin varsa o da sorun olmaz.
araba tuttunmu elinde kalacak olsa N-CAP 5yıldız vermez (*****)
ayrıca alacaksan acele et.. ötv bitmeden al.. pazarlaga pek geleceklerini sanmıyorum doydular zaten 200-250 belki inerler...
alacaksanba beyaz renk öneririm... acayip açıyor arabayı...garajlara bak istersen..
900-1000 tl iniyorlar. ötv nin son gunlerı ellerınde satılmamıs ama opsıyonda olan araclar var bayılerın.
Hiç düşünme al fun modelini. Ben skydome opsiyonu için 8 hafta bekleyemedim. Ama keşke bekleseydim diyorum. Kesinlikle beyaz ve skydome al. Pişman olmayacaksın...