Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelinciğim (1.4 FIRE FUN 77 HP) Egzotik kırmızı
Sonunda aracımı bu gün kavuştum.
Arabamı dün teslim almıştım ve ilk günde ilk sorun ile karşılaştım.4 km yol anca yaptım,motor arıza ışığı yandı motoronuzu kontrol ettirin yazıyordu...arabamı kenarı çekip servisi aradım.servis gelip sorunu 5 dk halletti.ve 2 km yol yaptım ve aynı arıza yapınca aracımı servise bıraktıp.SORUNUN bilgisaray hatası olduğunu ve bunun için tekrar yükleme yapacaklarını sölediler.bir günde anca sorunu halledip az önce aracımı teslim ettiler...
Ziyaretçi047
07/05/2009, 22:03
Ayıp ya üzülüyor cidden insan ... Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda hallolur probleminiz.
Arabamı dün teslim almıştım ve ilk günde ilk sorun ile karşılaştım.4 km yol anca yaptım,motor arıza ışığı yandı motoronuzu kontrol ettirin yazıyordu...arabamı kenarı çekip servisi aradım.servis gelip sorunu 5 dk halletti.ve 2 km yol yaptım ve aynı arıza yapınca aracımı servise bıraktıp.SORUNUN bilgisaray hatası olduğunu ve bunun için tekrar yükleme yapacaklarını sölediler.bir günde anca sorunu halledip az önce aracımı teslim ettiler...
bu olayı nazar boncugu kabul edin bence :) insallah bir daha tekrarlamaz aracınız hayırlı olsun
Hayırlı olsun Remzi, Ömerin de dediği gibi buna nazar diyelim.Kazasız belasız ve problemsiz kullanman dileğiyle,
Resimleri de bekliyoruz...
İnşallah bir daha sorun çıkarmaz.ama artık bu bende uzun süre gözlerimi bilgisarayına takılı bırakacak gibi.yakında resimlerini çekip yükleyeceğim.
okan-erkoc
08/05/2009, 01:17
hayırlı olsun remzi abi benden 1 ay sonra sipariş verdin ben den önce teslim aldın güle güle binersin inş...
İNŞALLAH OKAN,senin emoşinde gelsin beraber turlarız.gelin gibi olurlar...beyaz ve kırmızı
0 araç almaya gidiyorsun ve bir hevesle bindiğin araçta arıza çıkıyor gerçekten sıkıntı verici bir olay ama inşallah en büyük sorununuz bu olur keyifli sürüşler dilerim..
Bundan sonra böyle şeyler yaşamazsınız umarım.
Hayırlı olsun gelinciğiniz..
imdesign
08/05/2009, 11:41
can sıkıcı birşey yeni araba aLıyorsunuz ve bismiLLah iLk arızayı veriyor insanın tüm hevesi kaçıyor çok geçmiş oLsun abim ama kafa karıştırıcı bir oLay 0 araç aLıyorsunuz ve 5. km de arıza veriyor yav arkadaş hiçimi test etmediLer denemediLer bu aracı kontroLünü yapmadan mı sattıLar bence büyük hata direk müşteri memnuniyetsizLiği....
aracı burada hiç test etmemişler.araç geldiği gün baktım.üzerinde 2 km yazıyordu.aldığım gün 2 km yazıyordu.ilk testi ben çıkmış oldumve 5. km bilgisaray arıza verince aracı geri teslim alıp tekrar bilgirasaray yüklemesi yaptılar ve 90 km test etmişler.155. km de şimdilik memnunum bi sorunu yok sadece içeri ses çok alıyor.
orhanokay
09/05/2009, 23:45
Ben aracı teslim aldığımda km. tam 0' dı... İnanamadım, fotoğrafladım cep telimle :) Kapılarda ve bagaj bağlantılarında yağ bile yoktu. 1 hafta geçince kapılardan tıkırtılar gelmeye başladı. Kapılarınıza bir bakın bağlantı noktaları yağsızsa sizde de benzer şey olacak, korkmayın. Serviste yağlayınca ses mes kalmıyor. Ücrette almıyorlar doğal olarak bunun için.
https://orhanokay.com/gp/a.JPG
Ben aracı teslim aldığımda km. tam 0' dı... İnanamadım, fotoğrafladım cep telimle :) Kapılarda ve bagaj bağlantılarında yağ bile yoktu. 1 hafta geçince kapılardan tıkırtılar gelmeye başladı. Kapılarınıza bir bakın bağlantı noktaları yağsızsa sizde de benzer şey olacak, korkmayın. Serviste yağlayınca ses mes kalmıyor. Ücrette almıyorlar doğal olarak bunun için.
https://orhanokay.com/gp/a.JPG
birkereye mahsus olmak üzere belli bir km ye kadar sıfırlanabiliyo :)
Nazar nazar olur bole şeyler allah daha kötüsünden esirgesin. Nazarı çıkmış.
Aracınız hayırlı olsun inşallah bir daha sorunla karşılaşmazsınız.