Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : KasisLer?

imdesign
07/05/2009, 18:17
Her gün geçtiğim kasisten bu gün bişey dikkatimi çekti, saoLsun beLediyeLerimizin geLişigüzeL yaptıkLarı yoL üzeri kasisLeri faydası OLması İLe beraberinde çok zarar da verebiLiyormuş. öyLe bir kasis yapmışLarki ALLahım duruyorum roLantide yürüyorum ona rağmen arabanın oynamadık vidası kaLmıyor. cadde niteLiği taşıyan 4 arabanın yan yana geçebiLeceği bir caddeden bahsediyorum :) hatta beLLi günLer pazar feLan kurarLar ve onunLa kesişen diğer cadde ise yazık 2 araba anca sığıyor.
işe geLirken o caddenin başında durmam gerekti bakkaL vs. ve dikkat ettim kasisLer bağLantı yoLuna değiLde ana caddeye yapıLmış yav yanLışım varsa düzeLtin Türkiyenin hangi iLinde cadde yerine ana caddeye kasis koyarLar tabi ona bağLanan harici yoLLar yoksa...

utku952
07/05/2009, 19:30
orda daha önceden kaza fln olmuş olablr yoksa öle saçma hareketler yapıo olamazlar :) yapıo da olablrler :P

makeles
07/05/2009, 19:32
ben kasislerin tamamen kaldırılmasından yanayım.. kasislerle kuralları uygulamaya çalışmak saçmalık.. ihlal eden varsa kes cezasını, kasis yapıp milleti hoplatmanın kime ne faydası var..

femoli
07/05/2009, 20:59
kesinlikle kasislere karşıyım.. Kurallara zorla uydurulmak gibi bir şey avrupada böyle bir olay yok .Dur levhaları yavaşla levhaları var buna uyuyorlar.. çoğu araç bu kasislerden geçemeyip yön değiştiriyorlar..

Ah-MeT
08/05/2009, 01:33
Kasislerden çok nefret ediyorum,

Belediyelerin komik bir olayı var, Kasis olmayan yerlerde yollar köstebek yuvaları gibi delik deşik belediye kasis koyma geregi duymuyor:)

Ziyaretçi047
08/05/2009, 03:19
O daha fena. Şimdi yeni mi moda oldu nedir. Kasis yerine çukur...

mustafaf
08/05/2009, 09:39
buyuk, genıs ve ıslek yollardakı, ana caddelerdekı kasıslere bende karsıyım.ama herzaman okulların onunde veya ınsanların sureklı gectıklerı gecıtlerde olmasından yanayım.cunku bazı kendını bılmez s....ler cocukların ıcıne oyle suratlı dalıyorlarkı!! Allah korusun.bızım mılletımız daha o kadar bılınclı degıl.ona bakarsanız avrupada ehlıyet almak ıcın, kırk dereden su getırtıyorlar.o yuzden bu tarz durumlarda adama ceza kesmek gıdenı gerı getırmez...