PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat grande punto kullanici el kitabi

narkoz30
05/05/2009, 20:41
FİAT GRANDE PUNTO KULLANICI EL KİTABI

Başlıktaki gibi kullanıcı el kitabı olmayanlara scan ederek forumda yayınlamayı düşünüyorum böylece pdf formatında 2. el kitapcıksız GP alanlara yardımı olur diye düşünüyorum.

Talep olması halinde yaklaşık 236 sayfalık tarama işlemini yapıp pdf formatına çevireceğim yok bu sitede var zahmet etme derseniz o daha güzel.

Fiat müşteri hizmetlerinden istettiğim kitap 15. günde elime ulaştı istemek bir dert göndermeleri ayrı bir dert 3 kere de aradık 15. güne imiş kısmet.

İhtiyaç sahibi arkadaşlar lütfen yorum yapsınlar.
Bu kitapçık Tüm model Grande puntoların hepsini destekliyor. (hepsi tek kitapçıkta)

kutkuozen
05/05/2009, 22:39
Hakan Bey;
Bu dediğinizi yaptığınız takdirde sadece bu forumdaki değil tüm grande punto sahiplerine çok büyük bir hizmette bulunmuş olursunuz. Böyle birşeyi düşündüğünüz için sizi tebrik ederim.

feza33
05/05/2009, 23:54
faydalı olacağı kanısındayım tesekkur

Rigel
06/05/2009, 00:07
Bende GP kullanıcı el kitabı, ses sistemi ve TJet Sports modelinin kitapçıklarının orijinal İngilizce PDF dosyaları var. İsteyene gönderebilirim.

narkoz30
06/05/2009, 00:39
Bende GP kullanıcı el kitabı, ses sistemi ve TJet Sports modelinin kitapçıklarının orijinal İngilizce PDF dosyaları var. İsteyene gönderebilirim.
Dostum ingilizce değil de türkçe olması daha iyi eğer türkçe var ise rapide upload et ben de 3 saat ugraşmamış olurum çünkü mkitapçık çok kalın.

narkoz30
06/05/2009, 11:40
Galiba yeterince talep yok :S

Yarasa
06/05/2009, 12:41
Galiba yeterince talep yok :S

Hakan bey zahmete girip yaparsanız memnun oluruz. Dediğiniz gibi kalın bir kitapçık.

Rapidshare gibi bir yere yükleyip adresi paylaşırsanız sevinirim. Elimizin altında olmuş olur.

demon
06/05/2009, 15:16
Fiat'ı arayıp iki kere istedim. İkinci arayışımdan sonra kendileri beni ısrarla arayıp gönderiyoruz dedi. ama ne gelen var ne giden. Ayıp ediyorlar bence.

BSK
06/05/2009, 16:34
Bana 1 haftada geldi

tyrant86
06/05/2009, 18:05
kitapçığı yayınlarsanız çok yardımcı olursunuz.

kukart
06/05/2009, 18:28
Yeni sanayii bakanı yeni düzenlemelerle geliyo bizim araçlarla ilgili bi başlıkta dikkatimi çekti;

- Kullanma kullavuzları sadece kullanma kulavuzu değil ürün üzerindeki açıklayıcı bilgide de Türkçe olacak. Örneğin otomobillerin gösterge ve kadranlarında yer alan yazılar Türkçe olacak.

narkoz30
06/05/2009, 19:08
Yeni sanayii bakanı yeni düzenlemelerle geliyo bizim araçlarla ilgili bi başlıkta dikkatimi çekti;

- Kullanma kullavuzları sadece kullanma kulavuzu değil ürün üzerindeki açıklayıcı bilgide de Türkçe olacak. Örneğin otomobillerin gösterge ve kadranlarında yer alan yazılar Türkçe olacak.
İşte bu süper haber eğer geriye dönüşümlü uygulanırsa bizim yol bilgisayarlarına da fiat bir el atar umarım. Güzelim türkçemizi arabamızda da görmek isteriz yani.
Bugün yeni geldim isviçreden kitabı yardımcımdan aldım internetten haberleşmemizden dolayı böyle bir kitapın 15 günde geldiğini öğrenmem benim için şok olmuştu gelmeseydi şaşırmayacaktım geldiğini duyunca çok şaşırdım (reklamları geçeyim) Bu hafta boşum muhtemelen bu akşam scanlamaya başlarım kitabı. En kısa zamanda yayınlayacağım.

ocean_1919
06/05/2009, 20:11

Ayrıca; AB Müktesebatına tam uyum sağlanması için yapılan değişikliklere göre, taslakta ''ayıplı mal'' ve ''hatalı ürün'' kavramları ayrı ayrı düzenlendi. Satıcının ve imalatçının sorumlulukları ayrı ayrı düzenlendi.
İkinci el satışlarda satıcının ayıplı maldan sorumluluğu en az bir yıl olacak.
Satış sonrası hizmetlere ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı. Kanunda yalnızca yetkili servislere ilişkin düzenleme mevcutken bu defa özel servis istasyonları da Kanun kapsamına alındı, bu arada azami tamir süresi 30 iş gününden 30 güne indirildi.

Rigel
07/05/2009, 00:07
Benim arabanın bilgisayar dil seçimi içinde Tr var... Sizde yok mu?

OzzY
07/05/2009, 02:07
Eskilerde yok Berkant abi yeni serilerde eklendi

AC2315
08/05/2009, 00:02
Hakan bey kitapçığı eklerseniz iyi olur. Benim de ihtiyacım var.

narkoz30
08/05/2009, 11:11
Arkadaşlar ingilizce rapor hazırlıyorum yakında bitecek sandıgımdan uzun sürdü bu arada isviçre izlenimlerimi bir ayrı bir topikte yazacağım çok ilginç şeyler yaşadım :D
en fazla 1 hafta içerisinde yayınlayacağım gece aile den dolayı scan edemiyorum malum ailenizle iken pcye pek fazla bağlanamıyorsunuz şu sıra da aksi gibi işler yoğunlaştı bir rapor var elimde onu bitirip hemen scanlamaya başlıyorum bu arada sigara içmediğim için mola vermeden çalışıyorum (sigara molaları işten çalıyor) merak etmeyin en kısa zamanda burada olacak rapid uploadlı kullanıcı el kitabı vatanımıza milletimize hayırlı olsun internet sitesine yüklemeyi akıl edemeyen TOFAŞ a da :)

demon
08/05/2009, 18:33
Benim kitap bugün elime ulaştı. Teşekkürler Fiat

ABNEW
12/05/2009, 17:53
Hakan Bey e teşekkürler, aşağıdaki linkte GP Kullanıcı El Kitabı nın pdf formatı mevcut:

https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/11486-grande-punto-kullanici-el-kitabi-tum-modeller.html