Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gururumuz GP Lerimiz...

imdesign
04/05/2009, 12:10
Evet ArkadasLar yine gögsumuzu kabartan bir oLay yaşadım biLmiyorum aramızda tuning dergisi okuyan varmı onLar da görmüştür büyük ihtimaL geçtiğimiz ay sanırsam tarihine bakmayı unuttum vede bi kaç modifiye garajında gördüm sehpanın en üstünde aynen SöyLe yazıyor O bir Şaheser 'GP' vede resimde 07 ATA 35 kırmızı bir GP tanırsınız büLent abi bir zaman geLdi garaj yaptı bi güzeL resimLerini koydu sözüm mecListen dısarı bi guzeL nispetini yaptı :D bizi kıskandırdı (Şahsen ben bittim araca) simdi goremiyorum fazLa
dedim işte budur her tuning modifiye dergisinde görmek istediğim bisey benim insan gururLanıyor bu durumLarda Ne dersiniz _?

EnginBERK
04/05/2009, 14:12
bülent aracındaki modifiyeyi kaldırdı,
farklı bir proje üstünde,
kisa zaman için burdada paylaşacaktır

erdiyilmaz
04/05/2009, 14:36
Aşağı yukarı çoğu üyemizin bildigi bir haber, eski konuları biraz daha incelerseniz, gptr çatısı altında bülent abi ve gp si hakkında ne şekilde gelişmeler olmuş, hangi dergilere konuk olmuş, hangi gptr buluşmalarında bizlerle beraber olmuş araştırabilirsiniz.

imdesign
04/05/2009, 14:41
bülent aracındaki modifiyeyi kaldırdı,
farklı bir proje üstünde,
kisa zaman için burdada paylaşacaktır

kaLdırıLmıs bir parca görmedim aksine biraz daha farkLı geLdi bana ama dogrudur dedigim gibi tarihine bakmadım... yeniydi sanırsam 1 veya 2 ayLık oLabiLir

Aşağı yukarı çoğu üyemizin bildigi bir haber, eski konuları biraz daha incelerseniz, gptr çatısı altında bülent abi ve gp si hakkında ne şekilde gelişmeler olmuş, hangi dergilere konuk olmuş, hangi gptr buluşmalarında bizlerle beraber olmuş araştırabilirsiniz.

dogrudur herkesin bildigi bir haberdir...
konu basLıgımdada beLirttigim gibi ne kadar gurur duydugumu yeniden ifade etmek istedim. Forum konusunun SER KÜRSÜ adı aLtında bu konuyu kendimce yazabiLecegimi dusundum ( evet büLent abinin GP sini ben daha GP aLmadan önceLeride biLiyorum burası dahiL cogu sitede de karsıLasıyorum hangi dergiye cıkmıs ne gibi degisikLikLer yapmıs hepsinide biLiyorum)

SaygıLar...