Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Top Gear Ford Fiesta test

tombalak
03/05/2009, 20:14
www. youtube.com/watch?v=vauvmLPOoHo

https://www.youtube.com/watch?v=tLhnLJl4TZA&feature=related

narkoz30
03/05/2009, 23:25
İlk film çok saçma olmuş Emeğine sağlık dostum.

tombalak
03/05/2009, 23:37
ilk videonun öncesi war izleyebiliyorum foruma koyduğum zaman video gösterilemiyor diye hata veriyor AVM içerisinde corvete karşı 120bg yeterli :) t-jetler kapışabilir... :)

kukart
04/05/2009, 00:22
önden çekişli araç dar alnda manevra kabiliyeti (spin) daha i fieste avantajlı başlamış avm ye :)

ABNEW
04/05/2009, 01:02
Her şeyi geçtik Fiesta daha küçük tabiki avantajı var Corvette sığmıyor oraya :) Forda söyleyelimde dışarıda kapıştırsınlar :)

OzzY
04/05/2009, 01:38
ilk videonun öncesi war izleyebiliyorum foruma koyduğum zaman video gösterilemiyor diye hata veriyor AVM içerisinde corvete karşı 120bg yeterli :) t-jetler kapışabilir... :)
abi bazı videolar sadece youtube üzerinden izlenebiliyo eğer linki parçalı olarak koyarsan forum videoyaya çevirmez youtubeden izleyebiliriz.

femoli
04/05/2009, 10:40
saçma ve komik aynen dedin gibi arda bir dışarı çıksınlar hele :D

GhostRider
05/05/2009, 05:42
iki videoda birbirinden saçma.. :)

narkoz30
05/05/2009, 11:49
Eğer böyle tanıtım yapılacaksa benim diyeceğim ve çoğunuzun da katılacağı söz budur.
''Görmemişin yeni arabası üretim bandından çıkmış tutmuş tanıtacam diye reklam şımarığı olmuşlar. Yani iyi ki de bi güzel görünümlü araç ürettiniz sonunda bravo diyorum''
Ben bu ülkede neden mercedes reklamlarının sadece yol kenarındaki boardlarda olduğuna anlam veremezdim tv ye az çıkıyor çünkü şimdi şunu düşünüyorum adamlar o kadar iyi araba üretiyorlar ki reklam verme gibi bi dertleri yok genelde reklamlar satışı arttırmak la beraber her zaman göründüğü gibi de değildir.
Tamam güzel görünümlü araba yaptınız bakalım reklamlardaki gibi arabanın kalbi (motoru) da iyi mi yakında testleri dergilere çıkar onlarda taraflı değilse tabii. Ama bizim ülkemiz için bişey değişmez insanlar gider alırlar yine önemli olan şekli şemali güzel olsuın millet baksın. :D Haa bir de fiyatı ucuz olsun :D:D