Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Otomatik Klima
Ogulcan.Öğüt
03/05/2009, 12:29
Manuel klimanın seklini begenmedigim ve ön gögüste Kötü bi görüntü yarattıgını düşündügüm içn otomatik klima bakıyorum cıkma falan elinde olan arkdaslar yazarsa sevinirim.
poyraz_o
09/05/2009, 17:23
manuel klimayı konsoldan söküp direk otomatik klima yı takabiliyormuyuz..=?????
otomatik klima takılabiliyosa orjinal olması gerekir.servisleri sormak lazım.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun...
06kaymak
09/05/2009, 18:24
bence çok basarılı olacagını sanmıyorum....astarı yuzunden pahalıya malolur...
Bence hiç uğraşmayın arkadaşlar ,hurdacılardan bulup allmak taktırmak automatic sensörü taktırmak :S Yani direk eskisini söküp yenisini takmakla olmaz malesef..
Ziyaretçi047
09/05/2009, 22:04
Olmaz olmaz demiyorum ama konu açılımı bana hoş geldi. :) Hani takmak için yapmak için ne gerekirden ziyade direk elinde olan var mı diye sorulmuş. Bu işlerin içinde olmadan, servislerde en ufak şey için bile rezillik yaşamadan ve ufacık şeylere abartı paralar istenmeden önce insanın içinde bir umut oluyor sanrım bu modifiye furyasında. İlk başladığımda ben de öyleydim sanırım. Bizim ülkede basit şeylerin bile ne kadar zorlaştırıldığını gördükten sonra insan zor istemeyi bırakın buna direk gülmek istiyor.
Oğulcan yanlış anlama sana bir sözüm yok, hevesini kırmak da istemiyorum. Yapılmayacak hiçbir şey yok bizim ülkemizde de yok. Ama yapmak istediklerin tamamen senin maddi gücüne, sinir ve sabır katsayına bağlı. Kolay gelsin diyorum.
Cihan sana katılıyorum. Ama inanın bende çok isterdim, Fun'im oto klimalı olsun diye
Ziyaretçi047
10/05/2009, 03:50
Manual klima bence daha sportif duruyor...
Cihan kedi ciğer ilşkisimi diyorsun :)
Hayır Mehmet, bence doğru söylüyor:)
Ben de manuel (ama çevirmeli olacak) klimayı daha sportif buluyorum açıkçası...
Bu zevk ve renk olayıdır arda bana göre hiç sportif değil ama kulanışlılık olarak daha basit o yönden güzel ...
arkadaşlar ben konuyu çok araştırdım kendi arabama yapacaktım ama işin içine girince çok masraflı olduğunu anladım çünkü komple değişmesi gerekiyor kalarüfer kazanı ve tesisat değişiyor ama çıkma bulabilirsem kazalı bir araçtan hala yapmayı düşünüyorum...
Honor COOPER
12/05/2009, 22:35
Aslı astarından pahallıya gelir en mantıklısı araç satılır üzerine yapacağınız masraftan daha cüzi bir fark eklenerek dynamic yada iyice kopup 5-6000 eklenip emotion donanım alınır kafa rahat olur.
Evet daha mantıklı ama mod lamada aydı bir zevktir. Yoksa aracı hızlandırmak yerine harcadığımız paraya daha güçlü bir araç alırdık..:)